pişmanlık ömür boyu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kınamadık bile ama ya. Bu kınamış halimiz değil ki. Kınasak duramazdı Evet, bu aldatmadır deyince kınamış mı oluyoruz?

Kinamak klişe,kınayan kınadığını yaşar cümlesi klişe her şey klişe dimi ya.Okumaktan rahatsız olduğunuz her şey klişe.
Sen ne kadar harika bir insansın ya, hayatında hiç aklından bir şey bile geçirmedin,senin kadar kusursuz birini daha görmedim ben
İyi ki varsın !

Kınamadık bile ama ya. Bu kınamış halimiz değil ki. Kınasak duramazdı Evet, bu aldatmadır deyince kınamış mı oluyoruz?
Aldatmamiş, utanılacak bir şey yapmamış. Ne var yani katip çok insanı. Başkasına Aşk itirafı yapıp, kocanla aynı yatağa girince ne oluyor yani? Biz mükemmel! insalar anlayamayız bunu.

Bende yaparsam birgun aynı şekilde ahlâk dışı şeyler yapmış olurum yahu. Benim yapmam durumu normallestirmez. Mükemmel değilim ama yanlışı normal göstermeye çalışmıyorum. Hepsi bu.

Beni kınayan benim köyneeemiii giysin Müge apla kınasam mı
Yok ya 21 yaş ne. Daha kyk borcu vardır Bundan sonra ki hedefim 40 yaş zengin ve bekar olsun 10 yıl daha çulsuz besleyemem

Kul şaştı... gecti gitti....toparlanin bir daha hataya düşmeyin..

Bende yaparsam birgun aynı şekilde ahlâk dışı şeyler yapmış olurum yahu. Benim yapmam durumu normallestirmez. Mükemmel değilim ama yanlışı normal göstermeye çalışmıyorum. Hepsi bu.
Yanlışı normal gosterdigimi nereden bildin acaba ??? Normal gostermemi istiyorsun aslında çünkü böylece polemik malzemesi çıkıyor eğleniyorsun

Aldatmamiş, utanılacak bir şey yapmamış. Ne var yani katip çok insanı. Başkasına Aşk itirafı yapıp, kocanla aynı yatağa girince ne oluyor yani? Biz mükemmel! insalar anlayamayız bunu.
Konu sahibinin hakkını yiyemem, konusu safi pişmanlık dolu. Ballandıra ballandıra anlatmamış , ayyy beni beğeniyyyler falan dememiş emojilerle donatmamış konuyu. Üzüldüm okuyunca, ilk okuduğumda hissettiğim üzüntü idi. Çok azına böyle üzülürüm.

Yanlışı normal gosterdigimi nereden bildin acaba ??? Normal gostermemi istiyorsun aslında çünkü böylece polemik malzemesi çıkıyor eğleniyorsun
Eksilememden rahatsız olup beni etiketleyen sensin. Polemik istesem ben seni alıntılardim. Kendi kendine yazıp cevap alınca polemik istiyorsun, eğleniyorsun diyorsun. Daha fazla uzatmayalım cidden, sıktı yani.

B
Bunu okuyunca önce şok oldum 41 yaşında bi kadın nasıl olur da 21 yaşında birine aşık olur dedim ama sonradan üzüldüm demekki kocandan yana bi burukluk sevgisizlik var heralde diye düşündüm ama 20 yaş var arada adam ergen gibi bişey senin ilgilenmen hoşuna gitmiş eminimki şuan kadın benim aşkımdan yanıp tutuşuyor diye dalga geçiyordur bişey yazarsa cevap verme sende yazma şahsen ben böyle bişey yapmam kocam yaparsa da asla affetmem ne yapıyorsanız ya bekarken yapın evliysenizde boşanın öyle yapın

Eksilememden rahatsız olup beni etiketleyen sensin. Polemik istesem ben seni alıntılardim. Kendi kendine yazıp cevap alınca polemik istiyorsun, eğleniyorsun diyorsun. Daha fazla uzatmayalım cidden, sıktı yani.
Yorumu sana yapmadığım halde eksi atman zaten bulaşmak içindi,bence de sıktı uzatmayalım

Konuya yazdığınız ilk mesajınıza aldığınız "beğenmedim" ifadeleri için; siz hesap sordunuz. Bu durumda polemik çıkarmak isteyen kim oluyor ?

Love and anarchy dizisindeki kadın gibisiniz. Başta hiç mesajlaşmayacaktınız. O zaman böyle hissetmezdiniz

Yorumu sana yapmadığım halde eksi atman zaten bulaşmak içindi,bence de sıktı uzatmayalım
Ay ne alakasi var benim bu konudaki yorumlarıma da eksi atan olmuş. Beğenmemiş demek ki, peşine düşmüyorum hiç. Bu gayet olağan bir şey, atlamak falan değil. Forumda olan bir özellik. Yaramayacaktim ama harika çıkarımini es geçemedim. İyi forumlar.

Ya hu çocuğunuz yaşında birine nasıl aşık oluyorsunuz daha ergen sayılır çok tuhaf bir durum birde uzaktan goruyormussunuz sadece ,çalışıyor musunuz iş ortaminiz var mı acaba.

20 yaşında evlenseniz o çocuk yaşında oğlunuz olurdu.
Eşinizi aldatmışsiniz.Duygularla, mesajlarla vs.Aldatma yalnizca cinsellik yaşamakla olmuyor.
Allah akıl fikir versin.Dua edin de eşiniz ve oğlunuz öğrenmesin.Rezil rüsva olursunuz.O ergen çocuk sizi mesajlarla tehdit etmeye baslayip şantaj da yaparsa burdan bize haber verin.
Akliniz varsa başınız belaya girmeden oğlunuzu o okuldan alip, numaranizi degistirin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…