- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.864
- 158
- 36
Ah kıyamam, ciğerinizden sonra bu ponçik yüreğiniz de dayanamayacak bu konuya. Gerçekten bu kadar saf ve naif misinizKonuyu kapatmış. Nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz cinselliğe varana kadar konuşulmuştur diye. Eşiyle sorunu yokmuş konu sahibinin ama eksik birşeyler varmış demekki ki bu olay yaşanmış. Doğru değil evet, kesinlikle doğru değil. Ama pişmanlık haşayan konuyu kapatmış birine topluca saldırmak mı doğru? Yoksa olayı kapatarak en doğrusunu yapmışsınız, allah gönlünüze ferahlık versin demek mi daha doğru ? Haaa konu sahibi bunu içine ve evliliğine yediremez, gider konuşur eşiyle başkasına aşık oldum der. Boşanır, ne isterse yaşar. Ama ozaman da sizler rahat mı battı sana-20 yaş küçük adamda ne buldun diye itelersiniz. Bir kadını anlamak, haline üzülmek, yüreğiniz ferahlasın demekte suç oldu.
Satır aralarını iyi okuyabiliyorum diyelim. Aşk itirafları, yapmamalıyızlarla son bulan gece yarılarına kadar süregelen bir iletişim varmış. “Fısatçılık” yapmıyor, benim zarar göreceğimden korkuyor, yaşı gereği beklentileri olduğunun da normal olduğu ayrıntılarını da belirmiş konu sahibi, aynalara bakarken bile tiksiniyorum şeklinde ifadelerle duygularını betimliyorsa konuşmaların içeriği sütünü içtin mi evladım olacak değil; bu kadar naif olmayın.Konuyu kapatmış. Nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz cinselliğe varana kadar konuşulmuştur diye. Eşiyle sorunu yokmuş konu sahibinin ama eksik birşeyler varmış demekki ki bu olay yaşanmış. Doğru değil evet, kesinlikle doğru değil. Ama pişmanlık haşayan konuyu kapatmış birine topluca saldırmak mı doğru? Yoksa olayı kapatarak en doğrusunu yapmışsınız, allah gönlünüze ferahlık versin demek mi daha doğru ? Haaa konu sahibi bunu içine ve evliliğine yediremez, gider konuşur eşiyle başkasına aşık oldum der. Boşanır, ne isterse yaşar. Ama ozaman da sizler rahat mı battı sana-20 yaş küçük adamda ne buldun diye itelersiniz. Bir kadını anlamak, haline üzülmek, yüreğiniz ferahlasın demekte suç oldu.
Saldırı nerede? Hikayede eksik var diyor herkes. Hiçbir fiziksel temas olmadi diyorsun ama hiçbir fiziksel temas olmayan sadecee uzaktan uzağa görünen bir insana insan nasıl mesaj atar? Atarken çekinmez ve konu nasıl ilerler? Bunu soruyor insanlar ve cidden soruyorum.
Bilelim de aynısı bir başkası bize yaparsa akıllarından neler gecebiliyormus uzaktan bizi gören insanın niyeti nasıl farklı olabilirmiş bilip önlem alalım en azından.
Yoksa bu konu dışında bu hikayenin diğer aldatma hikayelerinden bir farkı yok. Kinamayayim da başıma gelmesin diye cildirip ekstra gönül ferahlığı dilemenin de bir gerekliliği ve anlamı yok. Olsa olsa siz de böyle bir şey yaşadınız heralde de ondan bu derece savunma diye düşünürüm başka da bir şey değil.
Birkaç mesaj öncesinde ben de ; vicdanına yediremiyorsa mutlaka konuşmalı eşiyle diye belirttim. Neyse; sadece konu sahibine gerçekten üzüldüm konu nerelere geldi.Satır aralarını iyi okuyabiliyorum diyelim. Aşk itirafları, yapmamalıyızlarla son bulan gece yarılarına kadar süregelen bir iletişim varmış. “Fısatçılık” yapmıyor, benim zarar göreceğimden korkuyor, yaşı gereği beklentileri olduğunun da normal olduğu ayrıntılarını da belirmiş konu sahibi, aynalara bakarken bile tiksiniyorum şeklinde ifadelerle duygularını betimliyorsa konuşmaların içeriği sütünü içtin mi evladım olacak değil; bu kadar naif olmayın.
Kaldı ki ben kimseyi kınamam, her şey insan için, sadece fiziksel olarak bir şey yaşamadılar diye ohh içini ferah tut duaya sarıl hatandan dönmüşsün öylece devam et unutursun eşine çocuğuna sarıl mı demeliydim? Siz bu aldatma mı dediniz ben de evet aldatma dedim. Aksine konuyu kapamamalı, gerçekten “aşık” mıyım diye irdelemeli; aldattığını kabul edip boşanmalı. Bir erkek şunu yapsa, hatasından dönmüş, hem cinsellik de yaşanmamış, affediver demeyiz değil mi? Kocasıyla empati yapın. Bu hatayı yapıyorsa boşanmasını da bilecek, hatamdan döndüm Allah’a sığındımla olmuyor o iş.
Konudan uzaklaşmasak ? Konu sahibini bırakıp bana döndünüz de ?Ah kıyamam, ciğerinizden sonra bu ponçik yüreğiniz de dayanamayacak bu konuya. Gerçekten bu kadar saf ve naif misiniz
siz kendinizde durumun nahoş bir durum oldugunu konunuzda belirtmişsiniz. umarım sizde oğlunuzu üzecek bir şey yapmazsınız, sevmiyorsanız eşinizi evliliğinizi bitirin . grupta birçok kişi yaş farkına takılmış ama bu sizin ve karşınızdaki kişinin verecegi karar. ama anne baba sıfatını taşıyan herkes gibi sizde kararlarınızda çocugunuzun menfaatini düşünmelisiniz.insanlar nasıl hiç korkmadan böyle kınayabiliyorlar anlamıyorum
dilerim kimse yaşamaz
21 yasinda bir erkek çocuk değildir, burda alan razı veren razi o açıdan bence sorun yok.Ancak evliliğe etik açıdan zarar vermiş orasi ayri bir tartışma. Üslubunuz biraz sert olmuş şahsi fikrim.Onaylamiyorum ancak bu kadar büyük tepki gerektirecek bir durum da görmedim.Hayata karşı çok net çizgiler, çok sert teller çekersek o tellerde ilk biz çiziliriz, hayatta her şey herkes için olabilir, olmasa iyiymiş ama olmuş.Siz gerçek misiniz ya nasıl kendinizden 20 yaş küçük birine böyle şeyler hissediyorsunuz. 30 yaşındayım o benim yeğenimden bile küçük ya. Ve bu durumdan hiç utanç duymuyorsunuz. Mide bulandırıcı birisiniz çocugunuzun yüzüne nasıl bakıyorsunuz evde eşinizin yüzüne? Gerçi sizde yüz olsa ar damarınız olsa zaten böyle birşey yapmazsınız. birde oküçük çocukla ne konuştunuz gece yarısına kadar seksle ilgili dersler mi veriyordunuz. Daha o yeni yetme ya ÇOCUK O ÇOCUUUUUKKK. Gerçekten kendi cinseimden bir kez daha utandım sayenizde
Dilerim eşiniz de öyle düşünüyordur o zaman. İlerde bir gün 20 lik bir kızla gece yarısı konuşmalarını görürseniz aldatma demezsiniz gerçi siz. O nedenle kişilerin mutluluk anlayışı da bir farklı tabii, kendinize göre mutlusunuzdur, size mutluluklarrrrLüppppppeeen öyle düşünün yaaaa lütfeeeen. Siz öyle düşündüğünüzde ben bu tür bir şey yaşadımda ondan savunuyorum teziniz doğrulanırAsla bu konuda aksiyon almam ben, bak büyük de konuşuyorum. Gayet kontrollü, gayet evliliğinde mutlu, gayette arayış içinde olmayan biriyim. Benden ekmek çıkmaz size
Aynı yaslardayiz,ben sizden iki bir iki yaş büyüğüm.Kınamıyorum bile,ne demek istediğimi umarım anlamışsınızdır.Kaldi ki bunun yaşla başla da alakası yok,karakter meselesi.Aldatma sadece fiziksel bir eylem değil ayrıca,kocanıza acıdım.Hep buradaki kadınlara acıyacak halimiz yok.insanlar nasıl hiç korkmadan böyle kınayabiliyorlar anlamıyorum
dilerim kimse yaşamaz
Ruhu parisli hanım bizim ruhumuz anadolulu olduğundan sizin kadar duyarlı değiliz kusurumuza bakmayınKonudan uzaklaşmasak ? Konu sahibini bırakıp bana döndünüz de ?
Ne dslkjfskdjsfddfs.Yahu insanın sıkıntısı yazıdan bile karşıya geçiyor, gerçekten bu kadar katı mı kalbiniz yahu ? Hiç mi sevilmediniz ? Hiç mi şefkat görmediniz. Bu kadar öfkeli mi bakıyorsunuz gerçekten hayata ?
Saldırı nerede? Hikayede eksik var diyor herkes. Hiçbir fiziksel temas olmadi diyorsun ama hiçbir fiziksel temas olmayan sadecee uzaktan uzağa görünen bir insana insan nasıl mesaj atar? Atarken çekinmez ve konu nasıl ilerler? Bunu soruyor insanlar ve cidden soruyorum.
Bilelim de aynısı bir başkası bize yaparsa akıllarından neler gecebiliyormus uzaktan bizi gören insanın niyeti nasıl farklı olabilirmiş bilip önlem alalım en azından.
Yoksa bu konu dışında bu hikayenin diğer aldatma hikayelerinden bir farkı yok. Kinamayayim da başıma gelmesin diye cildirip ekstra gönül ferahlığı dilemenin de bir gerekliliği ve anlamı yok. Olsa olsa siz de böyle bir şey yaşadınız heralde de ondan bu derece savunma diye düşünürüm başka da bir şey değil.
Kendisine yönelik direkt bir suçlamada bulunmadım. Olasılıkları kendi karşıt düşüncesini bu derece savunmasının belki de duygusal bir nedeni olabilecegini düşünebilecegimi belirttim. Ben yazdıklarım arasında bir fark görmüyorum. Aynı çizgi içinde görüşlerimi belirtiyorum.RuhuParisienneOzuTurk ün mesajlarına katılmamakla; şu mesajınızda kendisine yönelik yazdıklarınız arasında dağlar kadar fark var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?