pişmanlık ömür boyu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizle ilişkinizi gözden geçirin.ve bu insana ulaşılacak yollara yasak koyun.aldatmissiniz .

Bunun adı orta yaş krizi. Neyin içinde olduğunuzu bilirseniz daha rahat edersiniz.
Özellikle tek partnerle 40 yaşına gelen kadınlarda, eyvah zaman geçti ben de yaşlanıyorum, artık kadın olarak değerim yok, zaten hiç özgürce cinselliğini yasayamadim kafası oluyor. 21 yaşındaki çocuk size aşık olur ama niye? Çünkü olgun bir kadinla cinsellik yaşamak ister, anne figürü çok baskındır ya da hiç yoktur.Sadece bunun gerçek aşk olmadığını bilin. Uc yolunuz var. Hayattaki herşey gibi avantajları, dezavantajlari vardır.
1-) Unutursunuz. Hep kalbinizde ufak bir sizi da olsa doğru olanı yaparsınız. Her duygu gibi bu da geçer. En azından evliliğinizi daha da önemlisi çocuğunuzu bu girdaptan çıkarırsınız.
2-) Boşanıp, çocukla olursunuz. İçinizde kalmaz ama 2 yıla kalmadan iki tarafta birbirinden bıkar.
3-) Gizli gizli 1-2 defa beraber olursunuz, hevesinizi alırsınız. Bunun da hem kendinize sayginizi yitirirsiniz hem de onun ya da sizin takıntı haline getirebilir, duyulabilir.

Ben olsam hiç yazismazdim. Hiçbir aşk, evladın gözündeki bir damlaya değmez. Ki bu aşk değil yaşanmamış yılları son virajda onarma çabası.

Sorun şurda yatiyor gibi esim ilk sevgilimdi,baska erkek tanimadim.Ilk sevgiliyle evlenmenin de ,bazı sıkintılı taraflari var insani tutup boyle 40 yasindan sonra vuruyor.Lisede ögretmenim ,bizim ögrencinin üniversiteye gidip mezun olmuş hali.Bikac hafta konuşsaniz sacmalamaya baslar inanin askiniz da elinizde patlar.Bu duygum bu cocuga miymis dersiniz? Ama simdi konusmayinca duygunuz da ,dallanip budaklanacak.Aslinda bi halüsinasyon sadece.

Benim çok yakın bir tanıdığim sizin durumunuzu yaşadı yıllar evvel.Onunda mutlu evliliği vardı.Üstelik aile dostlariydi.
Evlerine giren çıkan adamla aşk yaşadı.Sonra pişman oldu sizin gibi.
Bıraktı tövbe etti.
bu sırrı kendiyle sakladı.
eşi belki bildi affetti belkide hiç ogrenmedi bilemiyorum.
inşallah sizde bırakırsınız.
dualar sifasiz değil asla.
inancınız varsa bilin ki buda bir sınav.
nefis sınavı
inşallah hakkıyla atlatirsiniz

40 indan sonra azmis tabiri tam.yerli yerinde olacaktır

Umarım kocan ve oğlun yakalar da bu rüyadan uyanmış olursunuz . O adamı da Allah bildiği gibi etsin şeref yoksunu pislik

Mantıklı olanı yapmışsınız. Yaşadığınız aşk değil, zamanla anlayacaksınız. Sanırım duygusal bi boşluğa düştünüz. Biraz bu boşluğa neden düştüğünüze odaklanın. Eşinizle bi tatile çıkın ilişkinize odaklanın.

Evliliğinizde mutlu değilseniz, ekonomik özgürlüğünüz varsa boşanın. Sonra dilediğiniz gibi yaşayın. Fakat yine mantıklı olun ve bence çocuğunuzun huzuru önceliğiniz olsun. Çocuğunuzun 20 yaşındaki öğretmeniyle ilişki yaşamanız belki çocuğun canını sıkabilir.
Bi de şu yaşadığınızı çok dramatize etmeyin :) tamamen sizin ruh halinizle alakalı, o 20lik çocukla hiç alakası yok durumun. Yani ortada bi kara sevda da yok. Tamamen sizin boşluğunuz. Dilerim en güzel şekilde atlatırsınız yaşadığınız krizi.

Kınamıyorum. Bılıorum ki kınadıgımda her şey başıma gelır. Ama her seyın mükemmel olmadı için uğraşan insanlar var. Bıraz şımarmış gıbısınız sankı. Dıolar ya hanı rahat mı battı dıye. O kadar ısterdımkı üniversıtede tanısıp evlenmegı. Ne bılıyım sevgısızlıltdn hatalar yapıorum bende. Sende fazla sevgıden mı yapıosun? Ne ıstıyoruz bız gerçekten? Unıversıtede bır kız arkadasım 6 yıllık sevgılısını aldatmıstı. Aldattıgı çocukla yatmak için gidip kemdı sevgılısı ile önce yatıp bakırelıgını bozdurup sonra gelmıştı. Dusunebılıomusunuz. O kadar sasırmıstım kı bende sevılsem o kadar dedıgım bır ılıskıydı. Çocukla takıldılar ben sevgılımı sevıyorum dedı çocuk pılını pırtnını topladı kız gıttı memleketıbe. Ikısınıde sevıyorum. Ama buradakı bana asık olsa otekını bırakıtım dıodu. Aynı seyı düşündüm yazdıklarınızdan. Hayat ne kadar garıp. Bazıları fazla sevgıden bazıları sevgısızlıkten yakınıyor

Bi terapı alın. Uzak durun o öğretmenden. Bırını de aldatmayın. Boşanın eğer gerçekten mutsuzsanız. Bazen çok ıyı olsada karsıdakı ya ben ıstemıyorum dıor. Onlarada hak verıorum.

Evliloginiz cok mu monoton? Ya da esinizin ilgisi, sefkati eskisi gibi degil miydi?

Şu an hala birlikteler mi ayrıldılar mı?

Fiziksel yakinlasma olmadan korkutuk asik olunuyor mu yahu? Ya da ben cok sevismeligillerdenim

Bi tane konu vardı neydi o ya. Lise de öğretmendi ilk kez öğrencisiyle birlikte olmuştu falan onun gibi bişe buda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…