pişmanlık ömür boyu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten bitirdim insan böyle bir şeyi en yakınına bile söyleyemediği için sadece içimi dökmek istedim

Sen bitirdin de ilişkide olduğun çocuk bitirdi mi? umarım mesajları kocana atar da yaptığının bedelini ödersin. pişmanım deyip sıyrılmak ne kadar kolay. kocan yapsa affetmezsin. burada da minnoş minnoş yorumlar olmaz adama pedofili olduğunu soyleyip cokca hakaret edilirdi

Aklıma Diane Lane nin sadakatsiz filmi geldi.Aşağı yukarı aynı şeyler
Ekşi sözlükte filmi tanımlayan biri şöyle yazmıştı
1 Or.pu
1 Or.pu çocuğu
Eli ayarsız bir mal(kadının kocası adamı ani bir sinir krizinde öldürdü)ın hikayesi
duyulursa sizin tanımlar da farklı olmaz. monotonluğun içinde heyecan arayışı başka bir şey değil. Yapmayın!

bi de kaslı falansa var ya ne fantezileri vardır kadının onla ilgili tabi o ergenusun da kadınla ilgili

İnsanoğlu şaşar beşer, yaptığınız yaşadığınız mantığa uygun değil. İradenize sahip çıkın ve şahısla tekrar asla iletişime geçmeyin, çocuğu kursa başkası bıraksın ya da siz görmeyeceğinşz görünmeyeceğinşz bir yol bulun. Eşinize daha çok ilgi gösterip sevginizi tazelemeye çalışın. Ben sizi yargılamıyorum çünkü evlilik çok uzun soluklu bir sözleşme ve duygular bazen saçmalayabilir. Bu sizi masum yapmasa da kendinizi durdurursanız suç olmayabilir. Ha kendinizi durduramayacaksanız acilen boşanın kimse boynuzu haketmez

Tamam çocuk ona zar attıysa bile konu sahibi reddedebilirdi. Konu sahibi bu kadar küçük birinden ne gibi beklentisi olabilir? Bunuda sorgulamadan edemiyorum ki bana göre en başta zaten erkek kadından küçük olamaz hiçbir şekilde. Bu konu sayesinde bir kere daha şaşıracak bir şey gördüm duydum allah ıslah etsin konu sahibini.

Bence sizde eksik olan bir şeyi, mesela duygusal açlığı, beğenilme ihtiyacını ortaya çıkarıyor bu ilişki. O boşluğunuza denk geldi ve onu doldurdu, o nedenle bu kadar güçlü duygular hissediyorsunuz. Aynı boşluğu eşinizle doldurmaya çalışsanız? Uzun süreli ilişkilerde bu azalıyor ama yeniden canlandırabilirsiniz. Eşinize neden aşık olduğunuzu hatırlayın, sizin bu duyguları kendi ihtiyacınızdan dolayı hissettiğinizi hatırlayın. Sizi asla yargılamıyorum, insanın duygularıyla başa çıkmasının ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama duyguların da aslında yaşantı içinde öğrenilen şeyler olduğunu düşünmeniz sizi rahatlatacak. Yani neden 21 yaşındaki bir gençle yaşadığınız olaylar sizi o duyguları hissetmeye itti? Bunun nedenlerini bulup ortadan kaldırırsanız belki hisleriniz de değişir. Bunları psikoloğumdan öğrenmiştim, uygulamak zor ama belki sşze yardımı olur. Dilerim bu sizin için nasıl böyle leyler hissetmişim diye gülüp geçeceğiniz bir anı olarak kalır.

Tüm bunlar boşluktan oluyor..meşgale edinin o zaman tüm organlar gereğince çalışacaktır buna KALp ve en önemlisi beyin de dahil.. reçete bu bence.

aman bacım sana rahatlık batmış otur biraz örgü yap mantı yapıp dolabına at mesela al eline kahveni komşuna ziyarete git işin gücün yokmuda elalemin çocuğunu kafaya takıyosun mutlu evlilik sağlıklı çocuk bi sıkıntı yok belanımı arıyosun pardon hadi akranın olsa bi yere kadar eşimden ilgi görmedim ilgim kaydı diyebilirsin belki ama doğurduğun çocuk yaşında ayıp yahu çocukla buluşsan öpüşüp koklaşsan bu vicdan azabıyla kafayı yersin bence oda arkadaşlarına 40 yaşında hatunu yatağa attım diye hava yapar

Khomyuk banın daha yeni kalkmış ama sen hemen yine harekete geçmişsin eski yorumları beğenmedimler ile hortlatarak
Acayipsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…