pişmanlık ömür boyu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız böyle olması İçin,bunları hissetmem için hiç bir sebebim yok..Ben de çok şaşkınım nasıl geldi bu başıma..Güzel giden hayatımın, evliliğimin böyle bişeyle sınanması neden?İstemiyorum ben de hiç istemiyorum ama ne yazık ki hislerim böyle..

Çok iyisiniz umarım kolay olur herşey..Dediğiniz gibidir inşallah hislerim gerçek değildir.

Konu açmadan önce size danışması, gerektiğini bilmiyorsa demek ki

Çok güzel anlatmışsınız gerçekten tam da dediniz seçenekler gözümün önünde ama umarım 1.si olur..

Sırsa, siz nereden öğrendiniz ?

inşallah

Eşinizden boşanın, sonra kime ne hissederseniz hissedin.

Yahu aşkın yaşı mı var?
41 olduğunuzda gelin buraya tekrar yazın, gencecik kadın, bekar olsa herkes aşkının peşinden git derdi burda ( tabi 21 yaşında olmasa karşı taraf)
50 yaşında da gayet kör kütük aşık olunur

oğlunuzu başka bir futbol kursuna yazdırmanız, görüştüğünüz kişiyi her yerden engellemeniz, yaptıklarınızı içinizde tam olarak kendinize itiraf ettikten sonra eşinize anlatmanız, ki kesinlikle anlatmanız gerekiyor çünkü aldatmışsınız, bu durum ile ilgili ya profesyonel destek almayı ya da boşanmayı kabul etmeniz gerekiyor. lütfen eşinizi aldatmaya devam etmeyin, boşanın ne isterseniz o zaman yaparsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…