pişmanlık ömür boyu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay amma dram. Sacmaliktan baska bir sey degil. Bunun neresi ask? Uzaktan gordugunuz cocuga nasil asik olabiliyorsunuz boyle kara sevda? Olsa olsa uzaktan kasli vucudunu gorup baska seylere heves etmissiniz. Ona da ask degil baska bir sey diyorlar.

Ne cigeri bee
Benim migdem bulandi

21 yaşında biri nasıl hoca olabiliyor ki,mümkün değil. Lise mezunu futbolu iyi bilen biri olmalı sadece. Neyse.
Adam muhtemelen sizinle dalga geçiyordur. Çünkü 21 yaşındaki bir erkek,41 yaşında bir kadına aşık falan olmaz. Siz buna nasıl inandınız çok şaşırdım.

Ve ayrıca aşk böyle bir şey değil,sadece sosyal medya aşkı kalp acıtan,elde olmadan kapılıp gidilen bir duygu olarak pompalayıp duruyor insanlara hepsi bu.

Çocuk aşık falan değil. Yattığı kadın envanterine bir de mature ekleyecek sadece. Aynı mahallede olsanız size muhtemelen x teyze diyecek. Ayrıca çocuğunuz yaşında bir gence bu derece ilgi duymanız sıkıntılı bir ruh halinde olduğunuzu gösteriyor. Bence bir psikoloğa gidin, belki de başka bir sorununuz var, bu şekilde dışarı yansıyor.

Bu saçma sapan şeyden geri döndüğünüz için ağır konuşmayacağım. Ancak içinizde ne eksikse onu bulmanızı tavsiye ederim. Ben belli bir yaş sonrası insanların duygularıyla hareket etmesini doğru bulmuyorum. Kaç kişinin hayatını mahvedecek şeyin adı aşk olamaz. Bence kendinize dönün bir bakın ben neden bu saçma duyguya kapıldım diye. Saçma çünkü ben 30 yaşındayım, 21 yaş benim için küçük. Çocuk gibi geliyorlar. Hayırlısı olsun.

Benzer şey tecrübe etmiş biri olarak kınamak haddim değil, aksine kinayanlari kınıyorum ben,her şey insanlar için fakat sadece mesajlaşma ile eşinizin çocuğunuzun yüzüne bakamayacak kadar olmazsınız bence.

Hadi kınamıyorum ama tedavi olmanızı öneriyorum. Az dişinizi sıksanız o yaşta çocuğunuz olurdu. 20 yaşındaki bir çocuk 41 yaşındaki bir kadının ruhuna nasıl hitâp edebilir anlam veremiyorum.

Bir de ciğerim yanıyor falan filan bir uzmana danışın bakalım bu orantısız boşluğunuzun sebebi neymiş.

Sıkma canını. Mantıklı bir kadın olarak bırakmışsın onu zaten. Unutursun 1 aya

Kadın kocasını boynuzlamış. Pardon ? Oğlunun hisleri ne olacak ? Aldattığı eşinin kalbi ne olacak. Şefkatmış. Tüküreyim öyle şefkate

Başka bişey olsa bu kadar dökülmüşken inanın yazardım hepsi sadece bu kadar

Ay bayilcam Tahin Helva hangi cumlemi beğenmedin yine acaba,sırf eksilemek olsun.Bu begenmemeyi konu sahibini desteklemek olarak alıyorum ben
Kendisi evliyken ya da evli biriyle "konuşmayı" utanilmayacak bir şey olarak görmeniz olabilir belki. Ortada aşk itirafı olmuş karşılıklı,günlerce yazismalar olmuş, bu kişi çocuğunun eğitim aldığı biri üstelik. Tabi ki eşi ve çocuğuna karşı içten içe utanma hisseder, bazı değerlerini kaybetmemiş biri. Siz arada başka şeyler olması gerekiyor diye düşünüyorsunuz sanki olanlar çok normal

Açıklamam yeterli olmustur umarım

Bu yorumunuz cok açiklayici olmus hersey insanlar icin ne olacağimiz belli degil kimseyi kinamak gerek

Normal görüyorum mu dedim ? Kınamak haddim değil,kinayanlari kınıyorum dedim çünkü evet insanlar için her şey,böyle en çok dil uzatanlarin yarası olduğunu düşünüyorum ben,bu da şahsi fikrim.
Arada başka şeyler olması gerekiyor evet sadece mesajlasma ile kara sevdaya tutulmuş ve kimsenin yüzüne bakamiyor,vicdan yaparsın da yüzüne bakamayacak aynaya bakamayacak kadar olması için yetersiz buldum ama konu sahibi öyle değil dedi ben ikna oldum

Eşinize aşık olsaydınız bir başkasını gözünüz görmezdi. Bence hayatınızda bir boşluk var ve bu çocukla doldurmaya çalışıyorsunuz . Aşk falan değil bu , bir danışmandan yardım almanızı tavsiye ediyorum

Yaram yok çok şükür, bu çirkinliklerin her şey insanlar icin diyerek normallestirmeye çalışılmasına karşıyım. Duygular bir noktaya kadar insanı olabilir ama icraata dökülmüş şeyler insani değil ahlaksızlıktır. Pişman olunması yapılan şeyin yanlışlığını yok etmiyor. Yanlışa yanlış demekte kinamak değildir. Bu tarz ilişkileri yaşayan, ucundan,kıyısından dokunan herkes bu kinama cümlelerine sarılıyor, hic sasmaz. Başka bir şey ellerinde çünkü.

Kendisine bağlı, değer veren bir eşi varsa, başkasına yaptığı aşk itirafindan sonra tabi ki utanir. İnsan olmak bunu gerektirir. Neyse biz doğruları söyleyen kınayıcılar olarak hayatimiza devam edelim.

Abartma bence. Sevgi - aşk, emek verdiğin emek gördüğün kişiye hissedilir. Bu en fazla hoşlantu olabilirdi. Ki evli olduğunu artı yaş faktörünü düşününce o bile saçma.
Neyse tedavi ol kendine uğraş bul. Saçmalama yani. Yemeden içmeden kesilmek de şov ha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…