O da başımın etini yerdi hem de kendi rahatım için ettimKreşe giden siz misiniz çocuğunuz mu? O sizin kadar tepki vermemiştir. Aslında kreş işin bahanesi sizin sorununuz kayınvalidenin dediğini yapmış olmak. Bunu hazmedemiyorsunuz
Yo orda da yaşıtlarıyla okuyorÇocuk şimdi yaşıtları ile eğitim görüyorsa bu ezik edebiyatı neden anlayamadım?
He alıp sırf rahat olsun diye kendinden büyüklerle aynı sınıfa verdiyseniz bilemem ki hiç bir kreş de yapmaz bunu. Genelde hepimiz iki çocuk varsa aynı yere götürmeye çalışırız elbette. Bir yardım mı alsanız?
E zaten evin yakınına yazdırdım ne bileyim ya izah edemiyorumKusura bakmayın kv mantıklı bir öneri sunmuş aklınıza yatmış yapmışsınız şimdi bu ego savaşı neden??? Kv lere ölmüyoruz ama bu depresif hâlde çok fazla kendinize gelin Tasindiginiz zaman çocukları evin yakınına yazdırırsınız olur biter .
O da başımın etini yerdi hem de kendi rahatım için ettim
çoğunluk kreş parasını dertleniyor.konu sahibi ayrınılan kreşe duyulan hasreti anlatıyor.Allahım ya Rabbim bu dertten olsun nolur
Ne bileyim oğlumun öğretmeni kocam denilen adamı görmüş ona söylemiş “oğlunuz çıktı bizim paramız eksildi”ben de pişman olduğumu dile getirdim bu da sen “kendin yaptın”deyince daha da delirdimE rahatınız neden yerinde değil o zaman? Gayet mantıklı bir iş yapmışsınız rahatmışsınız da sorun ne?
teee allahımmm.azıcık aklımız kalmıştı onu da konu sahibi alacak.ben bu konudan gidiyorum anacığımm.Ne bileyim oğlumun öğretmeni kocam denilen adamı görmüş ona söylemiş “oğlunuz çıktı bizim paramız eksildi”ben de pişman olduğumu dile getirdim bu da sen “kendin yaptın”deyince daha da delirdim
Her ay para gönderin o haldeNe bileyim oğlumun öğretmeni kocam denilen adamı görmüş ona söylemiş “oğlunuz çıktı bizim paramız eksildi”ben de pişman olduğumu dile getirdim bu da sen “kendin yaptın”deyince daha da delirdim
teee allahımmm.azıcık aklımız kalmıştı onu da konu sahibi alacak.ben bu konudan gidiyorum anacığımm.
Resmen dalga geçiyorsunuz. İyi eğleniyor musunuz?Bilemiyorum içimde hüZün var sanki o bir insan da ben onu terketmişim gibi ve her ona baktığımda ağlamak istiyorum ))
Ne bileyim oğlumun öğretmeni kocam denilen adamı görmüş ona söylemiş “oğlunuz çıktı bizim paramız eksildi”ben de pişman olduğumu dile getirdim bu da sen “kendin yaptın”deyince daha da delirdim
Türk olmamamız burdakilerin sorunu değil. Burası turkce yazılan bir platform . Burda yaşıyorsanız öğrenmeniz lazım. Ayrica yanlış yazıp birde atarlanmayın o zaman. Kusura bakmayın tam bilmiyorum şöyle demek istedim dersiniz. Laf sokmazsınız.Çünkü Türk değilim
Çocuğu alışkın olduğu ortamdan aldınız diye kaygılansanız anlarım. Ancak; kreşe vefasızlık ettiğinizi düşünüyorsanız bu ağır saçmalamaya girer.Yo orda da yaşıtlarıyla okuyor
Kocam denilen adam derkenNe bileyim oğlumun öğretmeni kocam denilen adamı görmüş ona söylemiş “oğlunuz çıktı bizim paramız eksildi”ben de pişman olduğumu dile getirdim bu da sen “kendin yaptın”deyince daha da delirdim
Hepiniz onu kötü tanıyorsunuz artık o yüzden)Kocam denilen adam derken
İşte kendim yaptığım için pişman oldumda asıl mesele buKendiniz yapmışsınız evet. Doğru söylemiş. Besine delirdiniz bu kadar? Kreşi bırakın da asış soruna odaklanın yani ‘kocanız denilen adama’
Hiçte değilResmen dalga geçiyorsunuz. İyi eğleniyor musunuz?
Zaten evin yakınındakine yazdırdım küçüğü de.eski kreşi özledimKusura bakmayın kv mantıklı bir öneri sunmuş aklınıza yatmış yapmışsınız şimdi bu ego savaşı neden??? Kv lere ölmüyoruz ama bu depresif hâlde çok fazla kendinize gelin Tasindiginiz zaman çocukları evin yakınına yazdırırsınız olur biter .