- 25 Nisan 2018
- 4.181
- 8.133
Sizin sıkıntınız başka. sorun başka ama siz bu sanıyorsunuz gibi. Silkelenip kendinize gelin. Bu küçücük bir olay ağlayacak hiçbir şey yok. O kreş de bir insan değil ve siz onu terketmediniz. Çocuk ağlamıyo siz ağlıyorsunuz. Gerçek sorunu yazsanız da yardımcı olmaya çalışsakBilemiyorum içimde hüZün var sanki o bir insan da ben onu terketmişim gibi ve her ona baktığımda ağlamak istiyorum ))
Bilemiyorum içimde hüZün var sanki o bir insan da ben onu terketmişim gibi ve her ona baktığımda ağlamak istiyorum ))
Bence çocukları kreşe gönderdikten sonra bol bol kitap okuyun hem kafanız rahatlar hem de kendinizi daha rahat ifade edebilir hale gelirsiniz. Psikoloğa gidin desem gitmeyeceksiniz belki bu size iyi gelebilir, yazdıklarınızdan yaşınızın gerektirdiği olgunluğa sahip olmadığınızı görüyorum maalesefBilemiyorum içimde hüZün var sanki o bir insan da ben onu terketmişim gibi ve her ona baktığımda ağlamak istiyorum ))
Sorun sadece şu,oradakilerden uzaklaştım onun öğretmenine son gün her şey için çok sağolun dediğimde bana öyle baktı ki o günler geldi gözümün önüne,kv istedi diye ben niye şuna son vermeliydimkiSizin sıkıntınız başka. sorun başka ama siz bu sanıyorsunuz gibi. Silkelenip kendinize gelin. Bu küçücük bir olay ağlayacak hiçbir şey yok. O kreş de bir insan değil ve siz onu terketmediniz. Çocuk ağlamıyo siz ağlıyorsunuz. Gerçek sorunu yazsanız da yardımcı olmaya çalışsak
Evdeki işler izin verirse kitap okurumBence çocukları kreşe gönderdikten sonra bol bol kitap okuyun hem kafanız rahatlar hem de kendinizi daha rahat ifade edebilir hale gelirsiniz. Psikoloğa gidin desem gitmeyeceksiniz belki bu size iyi gelebilir, yazdıklarınızdan yaşınızın gerektirdiği olgunluğa sahip olmadığınızı görüyorum maalesef
Ama çocuk oranı bitirmedi ki ben onu ordan çıkardım ona üzülüyorum hem deBir sürü okuldan mezun olacak yıllar geçtikçe.
Şimdiden alıştırın kendinizi.
Ben olsam kolaylik oldugu icin bu sekilde, hic dusunmem bunlari.. kv de oyle dersede “ evet annecim sen dedin diye yaptim” derimKv da israrla söylüyordu şimdi övünerek der ben dediğimi yaptı falan yazda kreşler birleşti ve küçükle büyük aynı yere gidiyordu diye böyle rahat olduğunu gördüm.hem de istedim büyüğünü de çıkarıp küçüğün kreşine yazdırayım sonra kendi kendime büyük artık 3 cü yıl olacak ora gidiyor asıl ona haksızlık olur bu
Ayy yoruma bakSorun sadece şu,oradakilerden uzaklaştım onun öğretmenine son gün her şey için çok sağolun dediğimde bana öyle baktı ki o günler geldi gözümün önüne,kv istedi diye ben niye şuna son vermeliydimki
2 yaşlı yazılmaz. 2 yaşındaki çocuğu denir. Sizin yazım yanlisinizdan anlaşılmıyor. Hem yanlış yazıp hemde anladın mı denilmez hatayı karşıya yıkıp .Çünkü 2 yaşlı çocukları almıyorlardı şimdi çocuk 3 yaşta,anladın mı şimdi
bir kreş konusu açılıyor bir de kayınbabanın üstüne olan arabanın paylaşılamadığı konu.1 hafta açılmazsa acaba konu sahiplerine ne oldu diye endişeleniyorum.Periyodik aralıklarla bu kreş konusunu mu açacaksın böyle?
Sanırsın imkansız aşk hikayesi ahahahahAyy yoruma bak
Çocuk şimdi yaşıtları ile eğitim görüyorsa bu ezik edebiyatı neden anlayamadım?Affetmedim sadece konuşuyorum onla her zaman da hatırlatırım o olayı.ne bileyim şu kreş konusuna takılıp kalmışım düşündükçe ağlayasım geliyor sanki orda ben okumuşum da hüzünleniyorum oraya baktıkça evimizden görünüyor
eşinden yediği dayağı sorun etmeli yaşadığı ağır psikolojik şiddeti sorun etmeli.kreş de hiç bir şey yok.sorun bile değilÇocuk şimdi yaşıtları ile eğitim görüyorsa bu ezik edebiyatı neden anlayamadım?
He alıp sırf rahat olsun diye kendinden büyüklerle aynı sınıfa verdiyseniz bilemem ki hiç bir kreş de yapmaz bunu. Genelde hepimiz iki çocuk varsa aynı yere götürmeye çalışırız elbette. Bir yardım mı alsanız?
Kreşi insan sanıp terkettiğine üzülmek nedir?eşinden yediği dayağı sorun etmeli yaşadığı ağır psikolojik şiddeti sorun etmeli.kreş de hiç bir şey yok.sorun bile değil
Çünkü Türk değilim2 yaşlı yazılmaz. 2 yaşındaki çocuğu denir. Sizin yazım yanlisinizdan anlaşılmıyor. Hem yanlış yazıp hemde anladın mı denilmez hatayı karşıya yıkıp .