- 18 Temmuz 2022
- 3.488
- 23
Seni hep şikayet ediyorum ama yine beni delirtecek şeyler yazıyorsun sana cevap vermiyorum daha da yazıyorsunHer ay para gönderin o halde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni hep şikayet ediyorum ama yine beni delirtecek şeyler yazıyorsun sana cevap vermiyorum daha da yazıyorsunHer ay para gönderin o halde
Pişman oldum eski günlerdeki gibi büyüğünü ayrı kreşte küçüğünü ayrı kreşte bırakmağı özledimE rahatınız neden yerinde değil o zaman? Gayet mantıklı bir iş yapmışsınız rahatmışsınız da sorun ne?
Netti bu kız sizeSeni hep şikayet ediyorum ama yine beni delirtecek şeyler yazıyorsun sana cevap vermiyorum daha da yazıyorsun
AnlamadımNetti bu kız size
Ayırın o zamn kreşleri ya da çok ozlediyseniz sabahları kreşi ziyarate gidin.Pişman oldum eski günlerdeki gibi büyüğünü ayrı kreşte küçüğünü ayrı kreşte bırakmağı özledim
Memnun yani o anlamdaki apartmanda yaşıyoruz büyüğün gittiği yer asansörden inip kapıdan çıkıp 15 adımlık yol ve kreş,yakın olduğu için memnunum.küçüğün kreşi birazcık uzakÇocuğu alışkın olduğu ortamdan aldınız diye kaygılansanız anlarım. Ancak; kreşe vefasızlık ettiğinizi düşünüyorsanız bu ağır saçmalamaya girer.
Zaten büyük çocuk orada, memnunsunuz ki hala devam ediyor. Neden fazla yol ile uğraşasınız ki..
Eğer ki çok dert olduysa geri alın
Ayırın o zamn kreşleri ya da çok ozlediyseniz sabahları kreşi
Çok komiksinAyırın o zamn kreşleri ya da çok ozlediyseniz sabahları kreşi ziyarate gidin.
Ahah bu çok iyiydiPişman oldum eski günlerdeki gibi büyüğünü ayrı kreşte küçüğünü ayrı kreşte bırakmağı özledim
Yok o sensinÇok komiksin
Size benimle alay etme hakkını kin vermiş?görüyoruisunuz ki psikolojik sorun yaşıyorumAhah bu çok iyiydi
Önüne kadar gidin, bırakıyormuş gibi yapıp geri dönün.
Ama ya kaldıramazsanız
Allahım bana da böyle dertler nasip ettt.okulların parasını nasıl ödeyeceğimi düşünmek yerine hangisine göndersem acep diye düşünecek dert verrrPişman oldum eski günlerdeki gibi büyüğünü ayrı kreşte küçüğünü ayrı kreşte bırakmağı özledim
Ahah bu çok iyiydi
Önüne kadar gidin, bırakıyormuş gibi yapıp geri dönün.
Ama ya kaldıramazsanız
Seni nasıl bloklayacağım diye baktım bulamadım yardımcı olursan sevinirimKresin fotosunu çekip duvara asabilirsin mesela.
Ozledikce bakarsın felan.
Siz yerimde olursanız hangisini seçerdinizÇocuklar mutsuz değilse sorun yok, ya eski kreşine geri verin ya da unutun konuyu. Mantıken başka yolunuz yok çünkü
Bloke yapmak istedim seni bulamadımAllahım bana da böyle dertler nasip ettt.okulların parasını nasıl ödeyeceğimi düşünmek yerine hangisine göndersem acep diye düşünecek dert verrr
Benimki artık alıştı ama arada öbürünü gösteriyor orayı istiyorum diye orda bir arkadaşı vardı onu özlüyor ama o da ayrıldıoooo ben buyuk oglumda 6 7 kres degistirdim ne yapayim olmadi alisamadi. Niye agliyorsun bunun icin zaten heryerde ayni seyi ogreniyolar. Onemli olan iyi bakmalari
Sen ne yazdığıma bir bak sonra konuşAllahım bana da böyle dertler nasip ettt.okulların parasını nasıl ödeyeceğimi düşünmek yerine hangisine göndersem acep diye düşünecek dert verrr