Pismanım sizce yanlis mi yaptim

E siz evlenince de valizi hiç boşaltmayın madem, kenarda dursun. Kızdıkça “ben annemin evine gidiyorum” dersiniz.

Böyle ilişki yürür mü? Ailelerde size destek olup evlilik yoluna sokuyor. Sonra herkes harap oluyor. Biraz büyüyün lütfen. Gereksiz hesap sormayın, uzatmayın, bitti diye çıkışmayın.

Bu sefer iki gün durmuş aramadan. Bir gün bir bakmışsın 5 gün. Bir gün bakmışsın hiç aramamuş çünkü bıkmış.

insanların birbirine taviz ve tahammül sınırı vardır. Diyelim ki bu sayı yüz.Her tartışmada, küslükte bu sayı milim milim düşer. Asla yükselmez. Bu tahammül sınırını iyi kullanmaya bak çünkü bu sınırı bir yılda tüketmek var. Ya fa bir ömre yaymak. Ne zaman tükenirse ozaman bosanıyorsun haberin olsun. O yüzden yok geldin yok aradın yok aramadın vb vb gereksiz kaprislerle karsındakinin tahammülünü zorlama. Bir bakmışsın bitivermiş olur.

ahhh tatlı ergenlikkk

Ben görmek için heves etmemesine takıldım. Arkadaşlara katılmıyorum kim olsa kümle konuşuyordun diye sorar karşıda triplere girmiş birini görmek istemez. Karşı tarafta azalan birşeyler olduğunu hissettim nedense ben.

Devamli bu duruma alismasin diye ben aramak istemedim ama duramadim aramadan

Bugun kac defa aradi hiçbir sey yok gibi konuştuk. Ben tartistigimizda devamli benden beklemesini istemedim o yuzden tereddut ettim. Bundan sonra umarim boyle bir sey yasanmaz

Cok yipratiyorum kendimi. Bitti dememin sebebi beni onemsemedigini düşünüyorum ama herkes bana sacmalama biz goruyoruz ne kadar deger verdigini diyorlar ben kendimi sorgulama icine giriyorum acaba ben abartiyor muyum diye. Ozleyince böyle oluyor biliyorum

Haklisiniz ben tartisma durumlarinda nasil davranmam gerektigini bilmiyorum sinirlenince gozum donuyor sonra üzülüyorum.

Ben vok israr ettim azarlar gibi kimle konusuyon sen diye konusunca o da hiddetlendi. Daha sonra soyledi telefon bekliyordum ondan mesgul edemezdim mesaj attim ben sana ariycam seni diye dedi. Daha sonra dedi komutanla konusuyordum diye. Dun konusunca da niye gormek istemeyeyim sacma sorular soruyon bende sinirleniyorum bana oyle seyler sorma. Bu izni sana ayirdim niye gormek istemeyim sinirlendirdin beni filan dedi ama yinede bende dogru bulmuyorum dediklerini

Tamam ama her insanın bi taşma noktası olur. Evlendiğinizde de böyle sağa sola anlatmadan kendinize gelemezseniz adam demeyecek mi “yeter artık gururumu ezdiğin, özelimiz kalmadı, dayanamıyorum” Vazgeçin bu huyunuzdan. Birini kaybetmeyi göze almadan bitti demeyin. Bi gün tersine gelir, izini bile bulamazsınız.

Benim herkesten kastim annem kardesim ve yakın bir arkadaşım. Herkese her seyi anlatmam ki o da bilir bunu. Bitti demem dogru degil evet duzeltmeye calisicam kendimi.

aranız düzelmiş.çocuk kımbılır nelerle uğraşıyor orada.sen trıp derdindesin..

Benim herkesten kastim annem kardesim ve yakın bir arkadaşım. Herkese her seyi anlatmam ki o da bilir bunu. Bitti demem dogru degil evet duzeltmeye calisicam kendimi.
O herkes hiçkimse olarak değişmeli bence hayatınızda. İlişki iki kişi içinde yaşanır. Direnciniz fazla olsun, en ufak derdinizi paylaşmayın. İki gün sonra anneniz de “ben kızımı bu yüzden mi evlendirdim” diyecek, kin bileyecek. Yada hiç evlendirmek istemeyecek. Kimsenin bilmesine gerek yok. Her tartışmanız kayınvalidenize taşınsa sizde mutlu olmazsınız.

Aynen bu durumu degistirmem gerekiyor. Çok yalniz kaliyorum bu durumun bundan kaynaklandigini dusunuyorum şehir dışında okuyorum aileme sevdiklerime cok uzagim. Evde oldugum zaman boyle olmuyor.

Kusura bakmayın ama haksızsanız tabi ki siz arayacaksınız bi zahmet. Ömür boyu sizi şımartacak değil bu insan. Hatanızı kabullenme olgunluğuna erişin artık. Ki siz hatalısınız. Çok üstüne gitmişsiniz.

İnsanlar sizin gibi tiplerin kahrını neden bu kadar çeker anlamıyorum... Ben olsam saniye katlanmam sana.
her tartışmada ağır konuşan heleki ayrılıkla tehdit eden senin gibileri anında kapının önüne koyacaksın. Çünkü değer bilmez insanlara ayrılan her gün zarardır.
Kaldıki zaten sevdiğinizi nasıl sürekli ayrılıkla tehdit ediyorsunuz anlamıyorum, seven nasıl sevdiğine bunu yaparki...
Aramazmış o arayacakmışmışda pişmanmışda pehhh sanki kaf dağının prensesi :/

Kahir cekmekle ne alakasi var ki ben bu kadar elestiriyi kabul etmiyorum. Devamlı ayrilmakla tehdit etmek dogru degul bunun farkindayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…