• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pismanım sizce yanlis mi yaptim

Kahir cekmekle ne alakasi var ki ben bu kadar elestiriyi kabul etmiyorum. Devamlı ayrilmakla tehdit etmek dogru degul bunun farkindayim
İster edin ister etmeyin ama hepsi doğru söylediklerimin. Sizin bunu kabul edip etmemenizde doğru olanı değiştirmez. Adam dübedüz kahır işkence çekiyor sizden.
Piremses sendromu vol bilmem kaçıncıyı oynuyorsunuz olan bu.
Nişanlın umarım kendisine büyüüük bir iyilik yaparda tez zamanda seni kapının önüne koyar. Ve ben bunu sana garez ile söylemiyorum. Bunu hak ettiğin için söylüyorum. Zira kıymet değer bilmeyen merhametten yoksun insanlara hiçkimse katlanmak zorunda değil.

bu kadar ergence atar gider yapan da sizsiniz , hem fazla naz aşık usandırır.ben nişanlınızın yerinde olsam bir ararım iki ararım üçüncü de terk edersen et der giderim.ne o öyle her seferinde.

her konuşmada bitti mi diyorsunuz, liseliler bile şunu yapmaz. kavga çıkaran siz olduğunuz için aramanız normal.

İster edin ister etmeyin ama hepsi doğru söylediklerimin. Sizin bunu kabul edip etmemenizde doğru olanı değiştirmez. Adam dübedüz kahır işkence çekiyor sizden.
Piremses sendromu vol bilmem kaçıncıyı oynuyorsunuz olan bu.
Nişanlın umarım kendisine büyüüük bir iyilik yaparda tez zamanda seni kapının önüne koyar. Ve ben bunu sana garez ile söylemiyorum. Bunu hak ettiğin için söylüyorum. Zira kıymet değer bilmeyen merhametten yoksun insanlara hiçkimse katlanmak zorunda değil.
Merhametsiz biri degilim. Beni yeterince tanidiginizi düşünmüyorum. Yinede yorum icin sag olun

bu kadar ergence atar gider yapan da sizsiniz , hem fazla naz aşık usandırır.ben nişanlınızın yerinde olsam bir ararım iki ararım üçüncü de terk edersen et der giderim.ne o öyle her seferinde.
Her seferinde yapmiyorum ki. Bazen gereksiz yere yaptigim oluyor bazende cok sinirleniyorum o yuzden. Naz yapmiyorum onu cok seviyorum o da bunu biliyor. Bana onceki gibi olmadigini hissediyorum sadrcr

Back