Pismanım sizce yanlis mi yaptim

Her tartışmada bitti derseniz bir de bakarsınız ki bitivermis... Bence biraz tutun dilinizi ve olmasını istemediğiniz ya da yapmayacağınız şeyi söylemeyin. Sonra çok pişman olursunuz.

Biraz büyüyün lütfen. Empati yapmayı da öğrenseniz güzel olur. Karşısınızdaki de insan, ayrı bir birey yani. Gereksiz yere olay yapmış, gereksiz yere tartışmış ve küsmüşsünüz. Sizin yaptığınızı artık ergenler bile yapmıyor. :) Yapmayın siz de lütfen. Adam kaçarak uzaklaşsa haklı şu durumda.

Hep karsidan beklemek sizce de adaletsizlik degil mi? Adam bir kere aramamis "beyfendi aramadi ama bik bik bik" diyorsunuz, bir kerecikte siz arayiverip duzeltmeniz sizi alcaltmaz. Iliskiniz icin az da olsa yurutmeye calistiginizi gosterir.

Mazallah bitti dediginizde aramadiginda aramadigi icin bitti dersiniz

O aradı siz aradınız ne alaka neden pişmansınız.
Yani arada olur öyle şeyler.
BU eziklik göstergesi değil ki.
Birde nişanlınızın üstüne çok gidiyormuşsunuz gibi me geldi.
Evet farkindayim cok gidiyorum duzeltmeye calisiyorum kendimi. Hep benden aramami bekler diye korkuyorum alismasini istemiyorum

Her tartışmada bitti derseniz bir de bakarsınız ki bitivermis... Bence biraz tutun dilinizi ve olmasını istemediğiniz ya da yapmayacağınız şeyi söylemeyin. Sonra çok pişman olursunuz.
Haklısınız kendimi törpülemem lazim. Nisanlimin dedigi sey de cok zoruma gitti o yuzden ondan bekledim ilk adimi

Agir konusurum bitti derim her tartismada bana agir konuşmaz

Devam edersen ağır konuşmaya biter zaten. Kendinize yapılmasını istemediğinizi başkasına ne kadar rahat yapıyorsunuz. (O da sana ağır konuşsun diyodan o ayrı tabii) konuyla ilgilide tartışmayı tamamen sen başlatmışsın tabiiki sen aramalıydın. Ama sıkıntı var bi yerde, empati yapmıyorsun. Senin emrinde beklemesimi gerekiyor telin ucunda.

Haklisiniz alttan almasini hep ondan bekliyorum. Ondan adim atmasini bekledim. Abartiyorum farkindayim..

Evet cok haklisiniz baskinlik kurmaya calisiyorum ama hata yapıyorum.. o dediklerimi bana kendi dese bilmiyorum kendime nasil gelirim

Evet cok haklisiniz baskinlik kurmaya calisiyorum ama hata yapıyorum.. o dediklerimi bana kendi dese bilmiyorum kendime nasil gelirim
Ama farkındasın bu çok önemli. Bir da olgun olduğunu gösteriyor. Gönlünü alırsın, uzaktasın çok özlüyorum falan dersin. Ayrıca pişmanlık duycaksanda aradığın için değil o nu kırdığın için duymalısın tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…