Hanımlar 2 yildir sevgilim var ve 3 aydir nisanliyiz. Nisanlim tsk da asker. Bende üniversite okuyorum son 1 senem kaldi.Psikolojik olarak iyi olmadigini cok yogun çalıştığını biliyorum ve bunu kendide kabul ediyor. 2 gun once kavga ettik. Uyuyordu bende aradim uyansin diye telefonla konusuyordu acti ve isim var ben seni ariycam dedi ben de kimle konusuyorsun diye ısrar ettim sinirlendi kapatti. Daha sonra aradi isim var komutanla konuşuyordum daha soruyorsun isim var ariycam diyince uzatma dedi sinirlendi.telefinla konusuyorduk izinden konu acildi ve ankaradan gelmesini istedim geldigi gun 2 saat gorurum diye düşünüyordum.tartistik geldigim gun degil 2 3 gun sonra goruselim bu izni sana ayırmıştım ama ameliyat isim var biliyorsun istanbuldan gecmem lazim bilet cok maliyetli dedi.(istanbuldan kendi memleketine gececek.istanbulda durmayacak) Ben sinirlendim istanbulda ne var biktim artik filan diye bagirdim baya bi o da sinirlendi seni gormek istemiyorum demek ki dedi ben daha cok sinirlendim bitti ayrıldık dedim kapattım. Annemi aramis beni sormus kavga edicez diye beni aramiyor biliyorum. Beni hic aramadi dayanamadım ben aradımDun gece. Niye aramadin aradim hiç bir sey yok gibi konustu biz tartismadik ki diyor niye aramadin dedim isim cok yogundu diyor sen niye aramadin diyor. Ben seni arayacaktim diyor 2 gun olmus hala arayacakti beyefendi.bi daha boyle yapma aramam seni dedim tehdit etmr tamam yapmam dedi.kavgadan kaciyor. Normalde asla aramamazlik yapmazdi. Agir konusurum bitti derim her tartismada bana agir konuşmaz.hep o arar hicbir sey yok gibi ama bu sefer Ben aradim ve cok pisman oldum ilk defa geri dondum aradim. Su an normal konuşuyoruz sabahtan beri 2 kere aradi ama ilk adimi ben attigim icin cok pismanim. Kotu mu yapmisim beklesemiydim?.