Pismanım sizce yanlis mi yaptim

Bizde tipki bu tarz konusmalar yapip ayni sorunlar yuzunden kavga ederdik. Evlenince anladim durumu. Adam sabahtan aksama kadar iste yorulup eve donunce her seye kisitli vakit ayirabiliyor. Kendi kisisel ihtiyaclari dinlenme suresi benimle gecirmesi gereken vakit derken apar topar uyuyor zaten. Ama tabi yan yana olunca 2 saat oturup sohbet etmek bir cay icmek vs. Yetiyor insana. Surekli dip dibe oluncada zaten 24 saat canim cicim olalim diye siz de istemezsiniz bence :) baska bir sorun yoksa bu evlenince gecer diye dusunuyorum

Bence adsm senden sogumus biraz.. bu senin tavirlarindan dolayi da olabilir baska biri de olabilir... ama sogumus sanki senle pek girusmek istemiyo gibi belli
Baska biri mi ? Mumkun degil 3 ay oldu nişanlanali. Beni sevdigini biliyorum sadece neden boyle oldugunu bilmiyorum

Bundan baska sorun yok cok sukur insaallah dediginiz gibi olur gecer gider mutlu oluruz bizlerde siz gibi.. cok tesekkur ederim :)

Sanki istanbulda başka bir sevgilisi var gibi davranmıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…