- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.500
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
OlurPişirdiğin bir gün salçasız ve mahsun nohut yemeğinin fotosunu ekler misin ? Zavallı nohut.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OlurPişirdiğin bir gün salçasız ve mahsun nohut yemeğinin fotosunu ekler misin ? Zavallı nohut.
Bende tatlimsi sevmem .soğanı ve salçayı kavurup bolca nane eklerim .karabiber ,pulbiber ve nane sadece .zeytinyağı hem harca hem de sandıktan sonra üstüneSalçasız ve kıymasız yaprak sarması düşünemiyorum o dediğiniz ürün zeytinyağlı yaprak sarması olmasın? Hani bu içine şeker ve kuş üzümü konan tatlımsı şey? Hiç sevmem
Ohhh canım çektiiiiiiBende tatlimsi sevmem .soğanı ve salçayı kavurup bolca nane eklerim .karabiber ,pulbiber ve nane sadece .zeytinyağı hem harca hem de sandıktan sonra üstüne
Kesinlik le denemelisiniz. Su kombınasyon ıle yok öyle bır lezzetOffff yeme de yanında yat, un helvasının şerbetini sütle yapıyorum ama peynir tatlısında sütlü şerbeti denememiştim, bir daha ki sefere sütlü deneyeyim
Daha hıc tırmanmadım etkı etmeyoo zaar bna 4 çocuklaSonrada düz duvara tırmansın kadın
Kuş üzümü bende sevmiyorum içinde ama bol yeşillik maydanoz dereotu nane soğan yeni bahar çay kaşığıyla şeker azcık tarçın mevsimindeysek domates kimisi yavan yapıyor ama olması gereken şekilde olanı yersen pişman olursun bakSalçasız ve kıymasız yaprak sarması düşünemiyorum o dediğiniz ürün zeytinyağlı yaprak sarması olmasın? Hani bu içine şeker ve kuş üzümü konan tatlımsı şey? Hiç sevmem
Seninki düz duvardan fena daha ne olsun 4 çocukDaha hıc tırmanmadım etkı etmeyoo zaar bna 4 çocukla
Yıllar önce iyi bir yerde yemiştim o gün pişman oldum işte ama yediğime cjnxnxxnKuş üzümü bende sevmiyorum içinde ama bol yeşillik maydanoz dereotu nane soğan yeni bahar çay kaşığıyla şeker azcık tarçın mevsimindeysek domates kimisi yavan yapıyor ama olması gereken şekilde olanı yersen pişman olursun bak
Banada bikere full kıyma sarma vermişlerdi bende öyle hissetmiştimYıllar önce iyi bir yerde yemiştim o gün pişman oldum işte ama yediğime cjnxnxxn
Orange bulmuş diyolavBuradaki üyelerin fikridir ya kimin olacak.Eki Görüntüle 3435266
Aklıma gelen ilk olağan şüpheli oOrange bulmuş diyolav
Orange bulmuş diyolav
Aklıma gelen ilk olağan şüpheli o
Ben de unutmuşum şimdi gördüm bunları gayet hak verdim çünkü fıstıklı salam dünyanın en güzel salam tipidir aksini söyleyen Dudu peridirBen açtığım bu konuyu nasıl unuttum ya
Domatesli kısır çok güzel oluyor bizim bu taraflarda domatesli, salatalikli yeşillikli yaparlar domatessiz kısır tercih edilmez bileKısıra domates konulmaz mesela.
Baklaya bile salça giriyor bizde sadece salça girmeyen yemek yok gibi bizdeSalcasiz hayal edemedim .yemeğini salçası yediğimiz bir bakla bir de nohut var onu da kk kabullenmedi
Tadını bozuyor bence yanına dilimleriz bizDomatesli kısır çok güzel oluyor bizim bu taraflarda domatesli, salatalikli yeşillikli yaparlar domatessiz kısır tercih edilmez bile
Bende çok severim. Maydanoz,yeşilsogan,marul,domates,salatalık konur,yanında marul taze asma yapragiyla yeriz çok güzel olurDomatesli kısır çok güzel oluyor bizim bu taraflarda domatesli, salatalikli yeşillikli yaparlar domatessiz kısır tercih edilmez bile