- 12 Temmuz 2006
- 55.501
- 212.794
- 52
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ekmek yemeyince yemek yememiş gibi hissediyorum tadı olmuyor.O ekmegi yemeye banacaksın öyle tadı çıkacak hemde yeni fırından çıkmış miss gibi canım çekti şu an.Ben birkaç gün ekmek yemeyi kestim çünkü feci ekmek yiyorum + evde hamur işi de hiç eksik olmaz, neyse ölüyorum sandım, aç kaldım resmen
Banlayacakmısın ablaPisboğaz deyince ne mana da oluyor bu pisboğaz Tenceresiz kaldim anne
Eki Görüntüle 3434646
Eki Görüntüle 3434647
Her türlüsüne aşığım bende taze ılık orantılı baharatı olan midye bayılırım ama bende egedeyim ve beş para etmez midyenin tanesi 5 lira sanırım bana çok 5 lira gider o yüzden izmire gidince doyasıya yiyorum güzellerinden orada bulunuyor en azındanOffff midye demeyin çooook özledik Ege’de midye yok yaaa, biz İstanbul’da kendimiz çıkarıyorduk boğazda, dolmasını da çok yaptım ama hafif olduğu için benim tercihim denizden çıkar çıkmaz bir teneke vs üzerinde haşlayıp limonlayarak yemek
Ben kaldırdıkça eşim yapıyor abla gelmiş bana "yeni jeep compas çok iyi senin boylarında olanları da düşünüp bagaj düğmesinin yana yapmışlar" diyor. Şeytan diyor aldır o arabayı boşa
Geniş ağız ve ilk tanım beni anlatıyorPisboğaz deyince ne mana da oluyor bu pisboğaz Tenceresiz kaldim anne
Eki Görüntüle 3434646
Eki Görüntüle 3434647
Tuz değil değişik bilmiyorum çok çirkindi oyun hamuru gibi ve tadı değişik iğrenç hayatta unutmam bende yemem herkesten gitmemde iftara herkese tüm gün oruç tutmuşum bide şansa bırakamam ama bu teyze güzel yapardı herşeyi,çok güzelde gidiyordu ama kapanış kötü olduSakın tuz koymuş demeyin, bazıları tatlılara tuz koyuyor bir yerde sütlaç ikram etmişlerdi ayıp olmasın diye reddetmedim bir kaşık almamla teyze basmış tuzu alttan da şeker tadıyla birleşince
Bu tip kötü sürprizler sebebiyle ilk defa gittiğim yerlerde çay kahve dışındaki her şeyi teşekkür ederim az evvel sofradan kalktım deyip reddediyorum
O lahana sarmasına çok yakısıyoBu komple ben yaa
Bibber dolması yerken bazen içine limon sıkar yerim midye niyetine fakir midyesi
Ben de onun kelliğini söylüyorum. İyi ki elimde böyle bir koz var
Burada sesimi duymadığınız için ne kadar anlatabilirim bilmiyorum ama sinirlenince hızlı konuşurum böyle makine tüfek gibi bir de tavuk gibi sağa sola hareket ederim hızlı hızlı, hem çenem durmaz hem bedenim durmaz, benim kelminatör öyle anlarımı yakalayınca eliyle boyumu karışlayıp 4 karış kadına 5 karış çene verilmiş der, kendi mybiglove boyunda bir adam olduğundan, kız da uzun kahretmesin ama boyumu dillerine doladıklarında Red Kit Dalton kardeşleri hatırlatıyorum, en kısa benim Joe Dalton, en uzunu söylemeyeyim
Ekmegın arasına peynır koyup ustune aşırı acı pul biber koymayı cok severımHellolarr olsun hepinize hepsini okuyamadım ama bi tane de ben patlatayım. Bi zamanlar peynir ekmek yerken yanında 3’ü bi arada nescafe içiyordum. Yaş 18 filan. Üni sınavına çalışırken pratik olarak hem karın doyuran hem uyku açan bir menüydü.
Bayılanzii bana bunlarla gelinnnnn acıdan yanıyorsun ama yemekte istiyorsunBizim oralarda bu kahvaltılık acı sos çok yapılır. Eki Görüntüle 3434650
O ani gozumde canlandirmamak icin savas veriyorum suan yoksa yerlere yatariiimmmm yerlereee
Burada sesimi duymadığınız için ne kadar anlatabilirim bilmiyorum ama sinirlenince hızlı konuşurum böyle makine tüfek gibi bir de tavuk gibi sağa sola hareket ederim hızlı hızlı, hem çenem durmaz hem bedenim durmaz, benim kelminatör öyle anlarımı yakalayınca eliyle boyumu karışlayıp 4 karış kadına 5 karış çene verilmiş der, kendi mybiglove boyunda bir adam olduğundan, kız da uzun kahretmesin ama boyumu dillerine doladıklarında Red Kit Dalton kardeşleri hatırlatıyorum, en kısa benim Joe Dalton, en uzunu söylemeyeyim
Tam olarak öyle o acıyla çay içiyorsun müthişli oluyorBayılanzii bana bunlarla gelinnnnn acıdan yanıyorsun ama yemekte istiyorsun
Limonlayınca içini yiyorum o niyetle biberinden almadan yoksa bütün dolmalar benim bebeklerimO lahana sarmasına çok yakısıyo
Tam midye yemıs gıbı hissediyorum
Bır karalahana sarması
İkı lahana sarması
Üç kurutulmuş kabagın dolması
Midye yiyorsun sankı yarabbim yok boyle bsey
Burada dışarıdan hiç midye yemedim o yüzden fiyatını bilmiyorum ama size konu başlığına uygun iğrenç bir şey söyleyeyim, dışarıda tanımadığınız emin olmadığınız seyyarlardan midye yemeyin, kabuklarını tezgah altındaki poşette biriktirip tekrar doldurup satıyorlarHer türlüsüne aşığım bende taze ılık orantılı baharatı olan midye bayılırım ama bende egedeyim ve beş para etmez midyenin tanesi 5 lira sanırım bana çok 5 lira gider o yüzden izmire gidince doyasıya yiyorum güzellerinden orada bulunuyor en azından
Evettt şimdi ordan biri gelip bu güzelim şeye yaptığı işkenceyi anlatır pekmez döküp yiyorum falan diyeTam olarak öyle o acıyla çay içiyorsun müthişli oluyor
Iste benım dediklerimi yapragıyla çörüyle çöpüyle de yesen midye gıbı oliiiyy.Limonlayınca içini yiyorum o niyetle biberinden almadan yoksa bütün dolmalar benim bebeklerim
Ya ben midyeden tiksinemiyorum ya olmuyor kabul ettim ben onu her haliyleBurada dışarıdan hiç midye yemedim o yüzden fiyatını bilmiyorum ama size konu başlığına uygun iğrenç bir şey söyleyeyim, dışarıda tanımadığınız emin olmadığınız seyyarlardan midye yemeyin, kabuklarını tezgah altındaki poşette biriktirip tekrar doldurup satıyorlar
O yüzden ben midyeyi ya bildiğim yerden yerim ya da kendim yaparım ama buralarda midye yok, İzmir’de midye durumunu bilmiyorum belki çıkıyordur ama boğaz midyesini yiyen tadını bilir, bizim boğazın midyesi güzeldi hoş orada da pek midye kalmadı diyorlar