Pisboğaz bakıcı 3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuklar için ev taşımak mantıklı bence. Hayatınızdaki en kıymetli unsurlar onlar sonuçta. Önce iyi bir kreş bulun, ulaşımı halledemezseniz taşınırsınız. Benim avantajım küçük ama popüler bir ilçedeyim. Bakıcı ararken dezavantajdı ama kreşte avantaj diye düşünüyorum. Küçük yer olduğu ve arabamız da olduğu için ulaşım problemimiz yok.

Eğer doysun yeter mantığında olsaydım ilk bakıcı bile bakardı oğluma. Yapardım yemeği önüne yedir der geçerdim. Ama annemin bir lafı var ‘keşke aç gezdirseydim, pis gezdirseydim de ruhunuzu doyursaydım’ diye. Onların zamanında ev işi, anlayışsız eş vs vs.bir de o dönemler bilişsel gelişim bu kadar önemsenmiyor falan.

Neyse, demem o ki çocuğun kendini güvende hissetmesi ve kaliteli vakit geçirmesi çok önemli. Çocuğun bakımını sağlayan kişi çocuğa birçok şey katabilmeli, iş sadece üşümesin, terlemesin, aç kalmasın olmamalı. Umarım gönlüne göre bir seçim olur, her ne seçim yapacaksan.
Çok teşekkür ederim,umarım ☺️

Evet hissettim özellikle alyansımın aynısından alıp takınca...hayırlı olsun nişanlandın mı demiştim, yok seviyorum sadece dedi..bi de eşimin numarasını istedi acil bi durum olursa diye ben de kötü niyet görmedim açıkçası sonra “yanlış anlamayın eşinizi rahatsız edecek değilim” deyince kıllandım ona da cahil patavatsız dedim içimden..ne bileyim kötüyü düşünmek istemiyor insan.

benim de benzer bir şey gelmişti de başıma oradan dolayı aklıma geldi... bence kesin var bir şeyler :KK43:

Şunu da belirteyim “yiyecek yüzünden çıkarmış kızı” demesin yine birileri..
Kamerayı takmadan bir gün önce okuldan erken çıktım eve geldim saat 2 gibiydi hala bütün perdeler kapalıydı,kapıda 30 dk kadar kaldım ısrarla aradım açmadı,kapının arkasındaki üst kilidi kapattığı için de kendim açamadım,sonra bi açtı uyuyorum dedi halbuki hiç uykulu gibi değildi,ortalıkta ne bir oyuncak ne bir etkinlik emaresi..Perdeleri çekmişti ve büyük ihtimalle bir yeri kurcalıyordu benim olduğumu anlayınca toparlama telaşına girdi çünkü rengi kıpkırmızı idi..o olayda için iyice karardı ona karşı.yine de evet tahammül ettim.:KK43:
Kızmayın ama ne rahatmışsınız.. tahammül ettim,şans verdim,aracı yanlış anlamasın vb. Çocuklarınız mı önemli aracının ne düşüneceği mi? Garip olduğu ilk günden beri belliymiş eşimin çocuğumun olduğu fotoları iç etmek ne demek? Üstelik kamera kayıtlarını henüz izlemedim diyorsunuz ben olsam meraktan çatlardım.

Çok haklısınız ben de bu konuda hep büyük konuştum :KK43: ücretsiz izin hakkım 2 yaşlarına kadar vardı 2,5 yaşındalar,geçen yıl ve önceki yıl hala vardı o baktı,o yüzden kullanmadım şuanda da hakkım yok..
İyi bir kreş en mantıklısı o zaman. En azından çocuklar yaşıtları ile vakit geçirir.

Olmamıştır yani zannetmiyorum çünkü yaptıkları saçmalıkların yanısıra korkardı da sanki..Bi de benimkiler söylerdi sanırım 🤯
Çocuklarınız ne diyecekler anne bakıcı abla bizi istismar ediyor falan mı? O yaştaki çocuk ne anlasın istismardan zaten demişler ablanın da var diye görmüşler yani. Konuyu gerim gerim okudum resmen ve kapı kilidini lütfen değiştirin. Kopyalasa fark ederdim diyorsunuz ama maalesef siz biraz safsınız ve bazı konularda pasif kalmışsınız üşenmeden değiştirin. Kamera kayıtlarını da inceleye inceleye izleyin. Kadının hiçbir hareketi normal değil belki kameradan önce eve birilerini alıyordu onlarla yiyordu yemekleri ya da abuk sabuk hareketler sergiliyordu kameradan rahatsız olması bunun bir göstergesi..

Kızmayın ama ne rahatmışsınız.. tahammül ettim,şans verdim,aracı yanlış anlamasın vb. Çocuklarınız mı önemli aracının ne düşüneceği mi? Garip olduğu ilk günden beri belliymiş eşimin çocuğumun olduğu fotoları iç etmek ne demek? Üstelik kamera kayıtlarını henüz izlemedim diyorsunuz ben olsam meraktan çatlardım.
Rahatlık değil her baktığımda herşey yolundaydı,yedikleri için göndermek mantıklı gelmedi,kızım gelmesin demeye başlayınca kamerada daha sık izledim ama hala bişey yoktu ve kızım çabuk sıkılır,kızdan sıkılmış olabilir dedim ne bileyim :KK43: hatta burda ilk paylaştığımda çoğunluk hak verse de azımsanmayacak bi kısımda beni linç etti,sen kötüsün dedi..pimpiriklisin dedi..Acaba mı dedim..bugüne geldik.

Çocuklarınız ne diyecekler anne bakıcı abla bizi istismar ediyor falan mı? O yaştaki çocuk ne anlasın istismardan zaten demişler ablanın da var diye görmüşler yani. Konuyu gerim gerim okudum resmen ve kapı kilidini lütfen değiştirin. Kopyalasa fark ederdim diyorsunuz ama maalesef siz biraz safsınız ve bazı konularda pasif kalmışsınız üşenmeden değiştirin. Kamera kayıtlarını da inceleye inceleye izleyin. Kadının hiçbir hareketi normal değil belki kameradan önce eve birilerini alıyordu onlarla yiyordu yemekleri ya da abuk sabuk hareketler sergiliyordu kameradan rahatsız olması bunun bir göstergesi..
Kız dekolte giyiniyor ordan görmüş olabilirler dedim ayy ne bileyim sanırım cidden safım ya da fazla iyi niyetli :KK43:

Kadının hiçbir hareketi normal değil belki kameradan önce eve birilerini alıyordu onlarla yiyordu yemekleri ya da abuk sabuk hareketler sergiliyordu kameradan rahatsız olması bunun bir göstergesi..
Çok mantıklı. Çünkü o kadar şeyi tek başına yese mide fesadı geçirir insan.

Rahatlık değil her baktığımda herşey yolundaydı,yedikleri için göndermek mantıklı gelmedi,kızım gelmesin demeye başlayınca kamerada daha sık izledim ama hala bişey yoktu ve kızım çabuk sıkılır,kızdan sıkılmış olabilir dedim ne bileyim :KK43: hatta burda ilk paylaştığımda çoğunluk hak verse de azımsanmayacak bi kısımda beni linç etti,sen kötüsün dedi..pimpiriklisin dedi..Acaba mı dedim..bugüne geldik.
Yok maalesef biraz çizgileriniz olmalı bu konuda söz konusu kişiler çocuklarınız. Bir kadın o kadar yemek yiyemez bariz psikolojik rahatsızlıkları var ve bilerek yapıyor. Tek yemek de değil magnet olaylarından falan da kabak gibi belliymiş. Dediğim gibi kamerayı detaylıca izleyin anahtarı değiştirin..

Aracı birkaç defa eşime sormuştu nasıl gidiyor diye eşim iyi demişti,dedim keşke biraz
Yok maalesef biraz çizgileriniz olmalı bu konuda söz konusu kişiler çocuklarınız. Bir kadın o kadar yemek yiyemez bariz psikolojik rahatsızlıkları var ve bilerek yapıyor. Tek yemek de değil magnet olaylarından falan da kabak gibi belliymiş. Dediğim gibi kamerayı detaylıca izleyin anahtarı değiştirin..
magnetleri dün fark ettim sadece yiyecek olayı var sandım hep..oyuncakları da eksilmiş ama ne bileyim ne vardı ne yoktu hatırlamıyorum ancak zamanla anlarım..Bi de günah alma olayına girmemek için aklıma gelince bile kendime kzııyordum :KK43: nasıl yetiştirildiysek zihnimizde bile kötü olamıyoruz.

Alyansinizi bile taklit ediyor ama siz evin anahtarını değiştirme gereği görmüyor musunuz :KK57:
Kesinlikle geç kalınmış bir karar kızın işine son vermek. Araciya da mutlaka iletin bence yaptığı tüm yanlışların farkında olduğunuzu bilsin. Birde şuna takıldım kız bariz kendini sizin yerinize koyuyor eşinize sarmadiysa sarması yakındır gibi.

Ilk konuda da hareketlerinin normal olmadigini dusunmustum. Cokkk iyi olmus. Bakin bnm ucuzlere 2 yardimciyla duruyorum. 2 kisi olduklari icin is yukleri daha az oluyor ve normalde tek.kisiye verilen ucretten daha makule, keyifle geliyolar. Ayrica bende 2 birbirine yabanci kisi olunca kontrol saglamis oluyorum. Birbirlerini gözlemlemiş oluyolar. Su an bir tanesi yakinimiz ama onun olmasigi donemlefde bu sekil cok fausasini gordum. 1. Kisi bbk bakimi agirlikli, 2. Kisi ise temizlik agirlikli islerle ilgileniyor. Diyelimki 1700 bak8ci ucretiyse bu sekil 1400 er e geliyolar gibi dusunun. Ayrica 15 gunde 1 temizligede baska birini almamis oluyorum.

Net öyle bir durumlar var. Bu olay başıma gelse ilk düşüneceğim bu olurdu. Aman aracıya ayıp olmasın demezdim.
Ya ayıp olmasın diye değil hani çıkarsak arkamızdan yemek için çıkardılar kızı demesinler diye kamera taktık açığını bekledik,iyiki de öyle yaptım yoksa dün magnetlerin ve bozuk paraların gittiğini fark etmezdim...çocuğum tabii ki daha önemli ama elle tutulur bişey olsun istedik.

Alyansinizi bile taklit ediyor ama siz evin anahtarını değiştirme gereği görmüyor musunuz :KK57:
Kesinlikle geç kalınmış bir karar kızın işine son vermek. Araciya da mutlaka iletin bence yaptığı tüm yanlışların farkında olduğunuzu bilsin. Birde şuna takıldım kız bariz kendini sizin yerinize koyuyor eşinize sarmadiysa sarması yakındır gibi.
Gerek görmüyorum demedim ki :KK43: evimin girişinde anahtarlık var anahtarlığımı asarken o da hep aynı yerdeydi hiç yok olmadı ya da yeri değişmedi..6 askı var hep ikinci sıradaydı orda da kaldı..bi arkadaş birine yaptırıp getirtmiş olabilir dedi..mantıklı geldi o kadar detaylı düşünemiyorum..değiştircem tabii ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X