Aslında bu kadar büyük değil minicik ben fazlaca büyüttüm karıncadan küçük
Pirenin hemen olup olmeyecegini bilmiyorum ama birkac kez ust uste ilaclatin bence. Sonucta hangi bocek olursa olsun yumurtalari var, onlar ilk ilaclamayla olmeyebilirYeşilliği de evi de ilaçlattık evet yeşilliği bol Bahçeli bi evde oturuyorum ama iki kere evi 1kere komple bahçeyi ilaçlattık yok bi çare olmadı açık Terasta yerde dolaşıyorlar şimdi evde de gördüm yani minicik bişey antenli pire gibi zıplıyor ama pire hemen ölür mü zıplamadan üstüne peçeteyle ezince hemen ölüyor
Üçüncüyü yaptırıcam psikolojimiz bozuldu iyicePirenin hemen olup olmeyecegini bilmiyorum ama birkac kez ust uste ilaclatin bence. Sonucta hangi bocek olursa olsun yumurtalari var, onlar ilk ilaclamayla olmeyebilir
Bide resme baktınız mı bir fikriniz var mı ama dediğim gibi ben çok fazla büyüttüm normalde karıncadan küçük minicikÜçüncüyü yaptırıcam psikolojimiz bozuldu iyice
Tip olarak bir fikrim yok inaninBide resme baktınız mı bir fikriniz var mı ama dediğim gibi ben çok fazla büyüttüm normalde karıncadan küçük minicik
Antenleri hamam böceğine benziyor inşallah değildir
Evimde ilk başta Bodrum katta gördüm ve bir sürü su baskını sonrası ıslanan eşyalardan olduğunu düşünüyodum hepsini attım orayı temizledim ilaçladım sonrasında yukarılarda da gördüm sonra ilaçlattım sonra da akşamları balkonda gördüm mermerde hep içeri de tekrar girmeye başladı üçüncü kez ilaçlattım bakalımNehir hanım gerçekten sizde evde EKİM ayı hala görüyormusunuz? O zaman benim evdede bu sene hala varlardır. Ben başka yerde olduğum için((
Hala varlarBirbirlerimizle haberleşelim bence nehir hanım. Çünkü takibi kolay olur bunların ne zaman kayboldukları ortaya çıkıp sinirimizi bozdukları zamanları bulalım. Belkim birşeyler yapabiliriz. Kış Dönemi yoklar ama hatırlıyorum kesin yoklar. Ama şimdi tam ne zaman kayboluyorlar hatırlayamadım. Şuan varlarsa sizde bakalım ne zaman gitcek. Saklancak yani(
Böcekler hala var mı? arkadaşlarrrr görüyoemusunuz????