Pire gibi zıplayan böcek

Yeşilliği de evi de ilaçlattık evet yeşilliği bol Bahçeli bi evde oturuyorum ama iki kere evi 1kere komple bahçeyi ilaçlattık yok bi çare olmadı açık Terasta yerde dolaşıyorlar şimdi evde de gördüm yani minicik bişey antenli pire gibi zıplıyor ama pire hemen ölür mü zıplamadan üstüne peçeteyle ezince hemen ölüyor

Pirenin hemen olup olmeyecegini bilmiyorum ama birkac kez ust uste ilaclatin bence. Sonucta hangi bocek olursa olsun yumurtalari var, onlar ilk ilaclamayla olmeyebilir

Hayır pire değil yukardada bahsettiğimiz böcek. İnanın bit ve pire evi basan arkadaşlarım kurtuldu ama biz maaleseffff... Bunların binada olduğunu ve yeşillik alandan yada nerden geldiğinden bilmediğimiz yazın özellikle baskın olan bu böcekten bıktık. ama benim evde yazın özellikle temmuz baskın yaptılar Nisandan itibaren başlıyorlar gözükmeye binada diğer dairelerdede var ama bende heryerde olunca sorun orda zaten. Kaynanamın banyosunda var birde başka komşular böle zıplayan diye bahsetti ama bende dolu bunlar. bıktık valla zararı yok gibi ama düşünün dicem ama heryerde varlar bende. Arkadaşlar anlattığımız böcek kesinlikle aynı. Ama ben annmlerde kalıyorum son zaman eve bakmadım ama geçen sene eylül ayı kaybolmuşlardı. Sanki o böcekler yürüdüler yuvalarına eylülde girdiler. Şuan evinizde nerelerde görüyorsunuz ve ne çoğunlukta hala varmı ekim ayındayız. Bu arada Nesrin hanım ve diğer arkadaşlar var mı hala evinizde ekim ayındayız.Ne olur haberleşelim. Bakın aynı dertteyiz taşınsakta gittiğimiz yere taşıyoruz ya giysiyle ya eşyalarla napcaz bıktıkkkkk. Ama şu kesin çözüm kurtulunmuyor ve ilaçlar işe yaramıyıor boşuna evinizi kimyasallarla doldurmayın.

Nehir hanım gerçekten sizde evde EKİM ayı hala görüyormusunuz? O zaman benim evdede bu sene hala varlardır. Ben başka yerde olduğum için ((

Nehir hanım gerçekten sizde evde EKİM ayı hala görüyormusunuz? O zaman benim evdede bu sene hala varlardır. Ben başka yerde olduğum için ((
Evimde ilk başta Bodrum katta gördüm ve bir sürü su baskını sonrası ıslanan eşyalardan olduğunu düşünüyodum hepsini attım orayı temizledim ilaçladım sonrasında yukarılarda da gördüm sonra ilaçlattım sonra da akşamları balkonda gördüm mermerde hep içeri de tekrar girmeye başladı üçüncü kez ilaçlattım bakalım

Birbirlerimizle haberleşelim bence nehir hanım. Çünkü takibi kolay olur bunların ne zaman kayboldukları ortaya çıkıp sinirimizi bozdukları zamanları bulalım. Belkim birşeyler yapabiliriz. Kış Dönemi yoklar ama hatırlıyorum kesin yoklar. Ama şimdi tam ne zaman kayboluyorlar hatırlayamadım. Şuan varlarsa sizde bakalım ne zaman gitcek. Saklancak yani (

Hala varlar

((( İnanmıyorum ya geçen sene ben hatırladığım eylül sonu yoklardı ben şu zamanlar evde kalmıyorum iş gereği ama şu ekim ayı hala varlarsa bilemedim. Tam havalar soğumadı sanırım o yüzden herhalde bilemedim şimdi. Bir kere benim fikrim bunlara ila ç milaç hak getire. Yani evi ilaçlayıp durmayın. Ben evimi ilaçla yıkadım desek yeridir. Ama çocuklar falan ilaç sıkıntı yani. Sonra temizle çamaşır ev teemizliği offff. Ama çare olmadı. Ev heryer heryerinde. Bıktım yani. Erkekler pek ilgilenmiyor. Biz bayanlar dertliyiz. Çocuklara üzülüyorum onlarda bize bakıp dertleniyorlar. İstiyorumki yavrum evinde rahat hareket etsin. Bu böcekler sadece kaybolunca denicez bişeyler yani taşınmak belki ama bu seferde diğer eve götürme (( çokkk üzülüyorum düşününce. Haberleşelim ne zaman kaybolduklarını elimizde not alalım bence hiç olmadı rahatlıcamız olur yani.

Merhaba.Bu böcekler sanırım kitap biti.Evinizi dip köşe temizlik yaptıktan sonra ilac ismi vermem yanlış mı bilmiyorum ama k_othrine isimli ilacı böcekleri gördüğünüz yerlere sıkın.ılac eczanelerde satiliyor.toz seklinde siz alıp sulandiracaksiniz.Bu ilacı kullandıktan sonra ıslak temizlik yapmamaniz gerekiyor. Ilaç 2 ay etkili.cocuklar ve evcil hayvanlar icin zararsiz.cam onundeki mermerlere de sıkabilirsiniz.Bu bocekler karton kutularla yada alışveriş yaptığımız yerlerde poşetlerle birlikte evimize geliyorlarmış.Fayanslar ilaci emmedigi icin emekleyen bebek varsa evde oralara kullanmayabilirsiniz.Benim evimde de bu böcekler vardi ve artik psikolojim bozulmustu surekli cogaliyorlar.Ve evde emekleyen bebegim var.Benim icin cok zordu.cok sukur bir suredir görmuyorum.umarım sizlerde de etkili olur bu ilaç

Böcekler hala var mı? arkadaşlarrrr görüyoemusunuz????

İlaçlamalar sonrası kendimde bir ilaç alıp bi kaç kez ilaçladım bi kaç haftadır görmüyordum bu gece tekrar gördüm ve kasıma girdik ya nedir bu kafayı yicem bir arkadaş kitap biti demiş ama ben bunlarla teras kapımda karşılaşıyorum sanırım ordan içeri girmeye çalışıyorlar tabi başka yerlerde de varmıdır ben görmüyormurumdur bilemiyorum olması yüksek ihtimal çünkü ordaki fayans beyaz olduğu için görüyorum yani diyeceğim şu ki kitap bitiyse terasta olr mu? Artık gerçekten yoruldum

Arkadaşlar bunlar beim evdede var normalde 30.Eylül dedimmi kayboluyorlardı yani geçen sene bu tareihte gerçekten kayboldular ama bu sene neden böle oldu anlamadım. Hala varlar. Nrmalde kışın kaybolup yazın varlar Nisan ayı dedimmi çıkıyorlar. Benimde cam önü banyo wc balkon heryerdeler. Hemde evim yeniydi mahvoldum psikolojim bozuldu eşimle aram bozuldu kimse beni anlamadı. Anlamıyorda. Bunlar nasıl b.r böcek anlamadım. Kendileri ufak ama minicikleride var dikkatli bakarsanız ama çok ilginç dediğim gibi kışın kayboluyorlardı. Bu sefer uzun oldu. (( Ne olur haberleşelim. Şuda var bunlara ilaç milaç boşuna ilaç üstünde geziyorlar. Maalesef......

Nehir hanım, Nesrin hanım ve aynı durumda olan arkadaşlar ne olur kaybolduğu görmediğiniz zaman yazalım tam ne zaman gidiyorlar bir bakalım. Ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…