Arkadaşlar selamlar hepinize. Benim de başım böceklerle dertte. Ben sadece iki banyomda görüyorum. Yerlerde ve lavabonun içinde, lavabo tezgahında, duvarlarda. Evin diğer kısımlarında hiç görmedim. Çoğu kişi eminim bu böcekleri göremez, çünkü çok minikler ve renkleri neredeyse şeffaf. Beyaz üzerinde çok açık gri veya bej gibi bir renkte görünüyorlar. Ben de gördükçe peçete ile tek tek üstlerine bastırıp öldürüyorum. Ama bazen anında yer değiştiriyorlar. Sanırım zıplıyorlar.
Banyoyu çamaşır suyu ile sildiğimde 2 gün görmüyorum böcekleri, sonra yine çıkıyorlar. Yaz-kış farketmiyor ayrıca ve yaz başından beri ebeveyn banyomun penceresi hep açık. Yani havalandırıyorum da, ama nafile. Lütfen çözüm bulan yardımcı ols
Arkadaşlar selamlar hepinize. Benim de başım böceklerle dertte. Ben sadece iki banyomda görüyorum. Yerlerde ve lavabonun içinde, lavabo tezgahında, duvarlarda. Evin diğer kısımlarında hiç görmedim. Çoğu kişi eminim bu böcekleri göremez, çünkü çok minikler ve renkleri neredeyse şeffaf. Beyaz üzerinde çok açık gri veya bej gibi bir renkte görünüyorlar. Ben de gördükçe peçete ile tek tek üstlerine bastırıp öldürüyorum. Ama bazen anında yer değiştiriyorlar. Sanırım zıplıyorlar.
Banyoyu çamaşır suyu ile sildiğimde 2 gün görmüyorum böcekleri, sonra yine çıkıyorlar. Yaz-kış farketmiyor ayrıca ve yaz başından beri ebeveyn banyomun penceresi hep açık. Yani havalandırıyorum da, ama nafile. Lütfen çözüm bulan yardımcı olsun.
Merhaba ben kaç senedir bu böceklerle savaş veriyorum diyebilirim çok kötü bir durum olduğu için ben yasadim ve biliyorum ne demek olduğunu ve sizleri çok iyi anlıyorum size yardımcı olmak istiyorum inşallah sizdede işe yarar ben dün ilaçlama yaptım bahcemi ilaçladim benim iç kapı önüne geliyorlardı dışardan ilaç mı ise yaradı bilemem ama ben ekstra bir sirke deterjanı var dünden beri onu kullanıyorum bugün boceksiz bir güne uyandım Allah'ıma şükürler olsun ilk defa mutluyum bu yönden isterseniz size hem ilacın adını hemde bu aldığım sirkeli deterjanın markasını adını verebilirim umarım sizde kurtulursunuz sevgiler ...