Pire gibi zıplayan böcek

Nehir hanım merhaba,
Peki sizin yaşadığınız yer nasıl bahçeli mi yani. ?? mesela. Benim cam önleri mermerler, banyo wc fayanslar yani heryerdeler... duvarlar bıktık. Dediğim gibi haberleşelim ne zaman giidiyorlarsa...:KK43:((

Aynen benimde öle ama bizde çooookk yani can sıkıcı düzeyinde. Bende anlamadım. Kimsede yokmu yaa benim pencere önlerinde gezerken onlarda nasıl olmaz

Benim komşular altta oturanlar wc sinde bahsetti ama demekki rahatsız olmuyorlar. ve onların evinde wc de sadece ama benim cam önleri banyo balkon çıldırtıyor. Yani dicem o bizde çoklar göze batıyor ??? belki bende anlamadım. Benimde kendi evim. Bıktım inanın. Yemek yerken yavruma sürekli bakıyorum yemek yaparken on kez yıkıyorum bıktım. ama bu böcek binadan kaynaklı yani bu binada var çünkü bitten pireden kurtulanlar var bu böcek gitmiyorrrr. Başka yere taşınsak korkuyorum götürcez diye off. Kolay gelsin size haberleşelim. İyi bakın kendinize

Aynen haberleşelim ya bende ilk önce Bodrum katta karşılaşmıştım ama ilaçlamalardan sonra orda değil sadece terasta karşılaşıyorum diyorum ki acaba kaynak terastan mı kuşlar falan çok geliyo martı vs. Onlardan falan mı oldu

Kuşlardan gelen bir böcek değil. Emin olun Kuşlardan bit ve pira gelir benim arkadaş bunu yaşadı. İnanın tüm evi kuş biti sardı ama 2 yada 3 ilaçlama ile gitti ve bitti oda çok sıkıntı çekti ama bitti. Maalesef bu böcek yaşadığımız bu böcek bitmiyor. Kaç kere ilaçlattık bilseniz. Evime ilaç yüzünden hiçbir yere dokunamaz oldum çocuğum bile temizlesek bile çok can sıkıcı yani bunlar hep var sadece kış yoktu. Şuan havalar biraz soğudu durum nedir? sizde

Ya bi kaç gündür görmüyorum terasın dış kısmında görüyordum ama bu gece iç kısımda alçak tavanda siyah küçük bişi gördüm ve zıpladı ondan mı pire mi bilmiyorum kafayı yicem artık Pireden de şüphelenmiyor değilim kaşınıyorum vs. Bu nedir ya nerden geldi temizlik yapa yapa canım çıktı artık

Pire ıssırır kendinizde kaşınıyorsunuz ama ısırma izleri varmı? Bence pire değil bu arada havalar biraz soğudu durum nedir sizde

Görmüyorum bu ara ama bilemedim yoğun bir ısırık yok ama bazen bi kaşıntı ve sonrasında küçük kırmızı nokta oluyo ama geçiyo çok geçmeden

:KK43:(( Allah'ım önce sağlık versin. Bende aynı şekilde. Artık aralık gircez umarım çekip gitmişlerdir. Allah yardım etsin bizlere bıktık çünkü. Haberleşelim olurmu

Merhaba baya oldu ve inanmayacaksınız ama ben bi kez daha ilaçlama yaptırdım sonrasında eve geldim evde sıkıntı yoktu fakat teras kapısını açtığımda dış kısımda yine var aslında oralarda ilaçlandı ama yağmur fln ilacın etkisi kayboldu sanıyorum bende artık hiç bi şklde teras kapısını camını açmamaya karar verdim artık evi havalandırmak için cam açmaya korkuyorum geçtiğimiz hafta hala vardı bi açtım fln baktım İnan’ın korkuyorum ama bi delik bişi bulup eve girmeleri de an meselesi yoruldum artık psikolojim madden manen çöktüm

Son ilaçlamadan sonra İnanın terasımın kapısını Camını açmıyorum sanırım ondan eve dalamadılar ama içerden dikkatlice baktığımda terasta yerde gördüm yine dün yani bu kadar soğuğa fırtınaya yağmura şaka gibi

Allah Allah bu havada gidiyorlar diye biliyorum sizinkide bu bahsettiğimiz böcekler değilmi?

Bu bocekten ben de yazdan beri muzdaribim halen de var pencere acinca iceri giriyorlar biraz arastrinca bu bocegin nem bocegi oldugunu anladm kucukleri daha acik renk buyukleri siyah ve kahve oluyor icon diye bi ilac onerildi bi firma tarafindan havalar isinsin kullancam cunku yagmur olunca etkisi gidiyomus ilacin umarim ise yarar

Arkadaşlar aynı dert bendede war maalesef 😏 evim müstakil cam önünde saksılar var özellikle hazır topraklardan geliyor bu böcekler. Geçen senede vardı bu böceklerden biz ilaçlamacı çağırdık kaoritre isimli ilacı kullandı ertesi gün tamamen geçmişti . Bugün fark ettim şuan kullandık inşallah sabaha geçmiş olur tiksiniyorum

X