Merhaba bizim evi de güvercin biti sardı ilaçladık geçmedi acaba arkadaşınız hangi ilaçla ilaçladı bilginiz var mı ve tamamen kuttuldu mu yardımcı olursanıZ sevinirimKuşlardan gelen bir böcek değil. Emin olun Kuşlardan bit ve pira gelir benim arkadaş bunu yaşadı. İnanın tüm evi kuş biti sardı ama 2 yada 3 ilaçlama ile gitti ve bitti oda çok sıkıntı çekti ama bitti. Maalesef bu böcek yaşadığımız bu böcek bitmiyor. Kaç kere ilaçlattık bilseniz. Evime ilaç yüzünden hiçbir yere dokunamaz oldum çocuğum bile temizlesek bile çok can sıkıcı yani bunlar hep var sadece kış yoktu. Şuan havalar biraz soğudu durum nedir? sizde
çekirge mievin içinde bir yuva veya duvardaki bir boşluktan falan gelmiyorlarsa pencerelere sineklik takmak kesin çözüm bence
belediyeden evin çevresini ilaçlamaları istenebilir ama evin içinde sivrisinek ilacı bile kullanmam ben
sineği zehirleyen beni de zehirler, neden zehir soluyayım ki
anlamadım?çekirge mi
merhabalar aynı sorun bizim evde de var birebir aynı il önce banyoda gördüm şimdi diğer odalarda da varlar.duvarlarda geziyorlar gördüğüm kadarıyla bi çözüm bulabildinizmi?Merhabalar,
Aranizda yeniyim. Biz Ankara'da 100.Yil, isci bloklarinda oturuyoruz. Burda yuksek katli binalarin planinda küçük tuvalet evin girisinde ve banyo diger tarafta. Kucuk tuvalet ve banyoda goruyoruz biz de. ev kuzey cephe. Yazin kucuk tuvalette hergun 2-3 tane goruyoruz ama kışın olmuyorlar. Umarim olmamaya devam ederler. Neyse, bizim evdeki bocekler bu baska postlara fotolari konanlara benzemiyor. Biz boceklerin bacagini, antenini, kolunu, kafasini vb ayirt edemiyoruz bile. O kadar kucukler. Eriskinleri kahve veya koyu kahve, yavrular ten rengimsi. Kucukten buyuge hepsi sicrayabiliyor. Kucukler yerinde sicriyor, eriskinler bir 10 cm kadar enlemesine sicriyor. Yukari dogru degil sicramalari sanirim, biz oyle.gözlemledik. sizinkiler de bu arkadaşalar mi?
Baska postlardaki toz bocegi gibi degiller, binlercesini gormuyoruz kesinlikle. (Lutfen gormeyelim) Evin,.dolaplarınvb her yerine baktim. Baska da gormedim. Ne yapalim hic bilemedik. Kucuk tuvalette dikkat ettim, mermerlerin derzlerindeki en ufak bosluktan çıkabiliyorlar. Ogrenciyiz, kiraciyiz. Ne yapabiliriz?
merhabalarMerhaba.Bu böcekler sanırım kitap biti.Evinizi dip köşe temizlik yaptıktan sonra ilac ismi vermem yanlış mı bilmiyorum ama k_othrine isimli ilacı böcekleri gördüğünüz yerlere sıkın.ılac eczanelerde satiliyor.toz seklinde siz alıp sulandiracaksiniz.Bu ilacı kullandıktan sonra ıslak temizlik yapmamaniz gerekiyor. Ilaç 2 ay etkili.cocuklar ve evcil hayvanlar icin zararsiz.cam onundeki mermerlere de sıkabilirsiniz.Bu bocekler karton kutularla yada alışveriş yaptığımız yerlerde poşetlerle birlikte evimize geliyorlarmış.Fayanslar ilaci emmedigi icin emekleyen bebek varsa evde oralara kullanmayabilirsiniz.Benim evimde de bu böcekler vardi ve artik psikolojim bozulmustu surekli cogaliyorlar.Ve evde emekleyen bebegim var.Benim icin cok zordu.cok sukur bir suredir görmuyorum.umarım sizlerde de etkili olur bu ilaç
merhabalar ilacı kullandınız mı acaba işe yaradımı?Bu bocekten ben de yazdan beri muzdaribim halen de var pencere acinca iceri giriyorlar biraz arastrinca bu bocegin nem bocegi oldugunu anladm kucukleri daha acik renk buyukleri siyah ve kahve oluyor icon diye bi ilac onerildi bi firma tarafindan havalar isinsin kullancam cunku yagmur olunca etkisi gidiyomus ilacin umarim ise yarar
Merhaba ben de ayni dertten kafayı yemek uzereyim. Ilac işe yaradimi? Ben de halilari yikamaya vericem yarin. Sonra ilaclatmak istiyorum. Yardimci olursaniz sevinirimArkadaşlar aynı dert bendede war maalesefevim müstakil cam önünde saksılar var özellikle hazır topraklardan geliyor bu böcekler. Geçen senede vardı bu böceklerden biz ilaçlamacı çağırdık kaoritre isimli ilacı kullandı ertesi gün tamamen geçmişti . Bugün fark ettim şuan kullandık inşallah sabaha geçmiş olur tiksiniyorum
Merhaba çözüm bulabildiniz mi bu boceklere?Merhabalar,
Aranizda yeniyim. Biz Ankara'da 100.Yil, isci bloklarinda oturuyoruz. Burda yuksek katli binalarin planinda küçük tuvalet evin girisinde ve banyo diger tarafta. Kucuk tuvalet ve banyoda goruyoruz biz de. ev kuzey cephe. Yazin kucuk tuvalette hergun 2-3 tane goruyoruz ama kışın olmuyorlar. Umarim olmamaya devam ederler. Neyse, bizim evdeki bocekler bu baska postlara fotolari konanlara benzemiyor. Biz boceklerin bacagini, antenini, kolunu, kafasini vb ayirt edemiyoruz bile. O kadar kucukler. Eriskinleri kahve veya koyu kahve, yavrular ten rengimsi. Kucukten buyuge hepsi sicrayabiliyor. Kucukler yerinde sicriyor, eriskinler bir 10 cm kadar enlemesine sicriyor. Yukari dogru degil sicramalari sanirim, biz oyle.gözlemledik. sizinkiler de bu arkadaşalar mi?
Baska postlardaki toz bocegi gibi degiller, binlercesini gormuyoruz kesinlikle. (Lutfen gormeyelim) Evin,.dolaplarınvb her yerine baktim. Baska da gormedim. Ne yapalim hic bilemedik. Kucuk tuvalette dikkat ettim, mermerlerin derzlerindeki en ufak bosluktan çıkabiliyorlar. Ogrenciyiz, kiraciyiz. Ne yapabiliriz?
Evet tarif ettiğiniz böcek benimde aylardır uğraştığım böcek ismi kitap biti diye geçiyor.çok araştırdım bir profesör insana zararı yokmuş sinir bozmak dışında.Biraz uzun sürer sabırla ilaçlamak gerekir demişti.Uyguluyorum hala tek tük hep varlar.Ben de öyle toplu halde hiç görmedim ama biri bile yetiyor sinir bozmayaMerhaba çözüm bulabildiniz mi bu boceklere?
Sineklik var tüm cam ve kapılarda.Yeni yapılan evlerde olabiliyormuş.banyolarda tavanda bir havalandırma mevcut onada sineklik takmak mümkün değil.ayrıca yavruları okadar minik ki sineklik falan vız gelirEvinizde sineklik yok mu acaba merak ettim. Yada varda ordan da mi giriyor genede??
Yaaa acaba ustaların kullandığı malzemelerden falan mı geliyor ki. bende de susam böceği denen kahverengi küçük bicekelrden var arasira uçuyorlarSineklik var tüm cam ve kapılarda.Yeni yapılan evlerde olabiliyormuş.banyolarda tavanda bir havalandırma mevcut onada sineklik takmak mümkün değil.ayrıca yavruları okadar minik ki sineklik falan vız gelir