Pire gibi zıplayan böcek

Arkadaşlar selamlar hepinize. Benim de başım böceklerle dertte. Ben sadece iki banyomda görüyorum. Yerlerde ve lavabonun içinde, lavabo tezgahında, duvarlarda. Evin diğer kısımlarında hiç görmedim. Çoğu kişi eminim bu böcekleri göremez, çünkü çok minikler ve renkleri neredeyse şeffaf. Beyaz üzerinde çok açık gri veya bej gibi bir renkte görünüyorlar. Ben de gördükçe peçete ile tek tek üstlerine bastırıp öldürüyorum. Ama bazen anında yer değiştiriyorlar. Sanırım zıplıyorlar. Banyoyu çamaşır suyu ile sildiğimde 2 gün görmüyorum böcekleri, sonra yine çıkıyorlar. Yaz-kış farketmiyor ayrıca ve yaz başından beri ebeveyn banyomun penceresi hep açık. Yani havalandırıyorum da, ama nafile. Lütfen çözüm bulan yardımcı olsun.

Lavabonuzdan geliyo olabilirlermi acaba yani giderlerden geliyo olabilirler hic ilaclama denedinizmi eger giderlerinizden geliyosa hergun giderlere camasir suyu koyabilirsiniz

Aysun hanim var mi bir gelisme ben o kadar caresiz hissediyorumki yine mutfalta yerde bulmaya basladim banyoda buldum bi tane valla sinirler laçka oldu bu sorunu yasayan biri ile mesajlastigimi soylemistim ya kasim gibi kayboluyorlar diyo artik ciddi ciddi tasinmayi dusunuyorum ben ama esim hic anlamiyor bu konuda beni nolur bir gelisme varsa haber verin konustugum kisi balkonu yogun camasir suyu kullanarak hergun yikiyorum daha az varlar diyo canasir suyunu tam temizlemiyorum diyo camasir suyunu tam bir cozum olmasada bende biraz camasir suyuna yuklenecegim

Lavabonuzdan geliyo olabilirlermi acaba yani giderlerden geliyo olabilirler hic ilaclama denedinizmi eger giderlerinizden geliyosa hergun giderlere camasir suyu koyabilirsiniz
Pardon bana mı yazmıştınız bilmiyorum ama yine de teşekkürler cevabınız için. Hiç ilaçlama yapmadım, ha bitti ha bitecek derken 1 yıldır bitmediler. Ama musluklar her gün açılıyor, duş her Allah'ın günü kullanılıyor. Yine de gelirler mi ki oralardan bilemedim. Banyolarda olduğuna göre herhalde nemi seviyorlar.

Evet sizin icin yazmistim ne kadar kullanilsada giderler gelebiliyorlar dediginiz gibi nemi seviyorlardir keothrine ilacını deneyin derim genelde cok etkili bizim sorunumuzu cozemedi ama bizim hasere garip bisey etki eden bi ilac bulamadik

Evet sizin icin yazmistim ne kadar kullanilsada giderler gelebiliyorlar dediginiz gibi nemi seviyorlardir keothrine ilacını deneyin derim genelde cok etkili bizim sorunumuzu cozemedi ama bizim hasere garip bisey etki eden bi ilac bulamadik
İnşallah kısa zamanda bir çaresini bulur kurtulursunuz. Ben bu ilacı nereden bulabilirim?

Eczanelerde sulandirilmamis hali var ister onu alip sulandirabilirsini yada marketlerde yada temizlik urunu satan dukkanlarda hazir sulandirilmis hali oluyor spreyli siselerde onu da alabilirsinz

Aysun hanim napicaz bilmiyorum iki gun once yine evde buldum surekli kontrol halindeyim ama dediginiz gibi minik olanlar belkide gozumuzden kaciyo bilmiyorum artik psikolojim iyice bozuldu ben havalar soguyup geri cekildiklerinde tasinmayi dusunuyorum artik evimden nefret eder oldum yok hala bir cozum dimi en son kullandiginiz ilac ise yaramadimi

Biz kendi aldığımız ilaçla ilaçladık evet ilaçlayalı 4gün oldu evde görmedim ama bakıyorum sizi bu konuda bilgilendiricem tam emin olmak istiyorum çünkü.Gerçekten bıktık ama ben 2 ve 3 dür üstümde yakaladım onu bırakın başkasına kadar götürmüşüm Görüp hemen yanımda öldürdüm o kadar ufakki üstümde gitmesi beni çok üzdü taşınsak beraber gelir O kadar mutsuzum ki bunları ufağı da o kadar ufakki kırıntı gibi inanın üstümü şöyle bir çırptım saçımı falan bi de be göreyim önümde bir tane ufacık böcek yürüyor offf çıldırdım gitsek Oray'ada götürüyoruz bunda net

Ben istanbulda yasiyorum aysun hanim inşallah bu ilac faydali olmustur sizden haber bekliyorum bunlari takip etmekten diger islerime konsantre olamaz oldum insan cildirmasinda napsin inanin sizi cok iyi anliyorum 4 gundur gormemeniz beni heyecanlandirdi inşallah guzel haberlerinizi bekliyorum tabi ilacin tekrarlanmasi olacak ne kadar sure sonra tekrarlamaniz gerekiyormus

Henuz uzerimde yakalamadim dedigim gibi bizimki camin disinda evde yakaladigim tek tuk ama o bile sinirlerimi bozuyor surekli huylaniyorum sanki bende uzerimde bisey varmis gibi hissediyom bakiyom hemen bi kontrol ediyom ama bisey yok ben gerçekten hepimiz icin dua ediyorum neyse bunun caresi Rabbim bulmayi nasip etsin

Aysun hanim sizden haber bekliyorum insallah haberler guzeldir nolur yazmayu unutmayin

Aysun hanim gelismeleri yazacaktiniz tamamen gittimi bocekler nolur yazin ben hala bir cozum bulamadim yardim edin nolur tamamen gittiyse ilacin ismini yazmayi unutmayin ayni sıkıntiyi yasadiniz ne kadar zor oldugunu biliyorsunuz

Maalesef bu Nasıl bir böcek bende anlamadım insanın psikolojisini bozuyor gitmedi üstelik çok çok ufaklar var ve ben üstümü başımı çırpınca üstümden düşüp ufacık şeyin hızlı yürümesi yok mu sinirlerim alt üst oldu valla bıktım o değil taşınmak da çözüm değil gibi o umudumun gittiğine üzülüyorum çünkü başka yere üstünüz yada eşyanızla gidiyor bu Nasıl bir bela bu nedir bıktımmm valla Dediğim gibi çocukta var üstümüzde bu geziyor yani ufacık zaten ne yapıcam bilemedim offf offf

Umut umut ve çare istiyoruz ne olur yinede bişey olursa haberleşelim Ben taşınmayı düşünüyorum ama gözlerimle gördüm gittiğin yere götürüyorsun nedir bu anlamadım bıktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…