Pardon bana mı yazmıştınız bilmiyorum ama yine de teşekkürler cevabınız için. Hiç ilaçlama yapmadım, ha bitti ha bitecek derken 1 yıldır bitmediler. Ama musluklar her gün açılıyor, duş her Allah'ın günü kullanılıyor. Yine de gelirler mi ki oralardan bilemedim. Banyolarda olduğuna göre herhalde nemi seviyorlar.Lavabonuzdan geliyo olabilirlermi acaba yani giderlerden geliyo olabilirler hic ilaclama denedinizmi eger giderlerinizden geliyosa hergun giderlere camasir suyu koyabilirsiniz
Evet sizin icin yazmistim ne kadar kullanilsada giderler gelebiliyorlar dediginiz gibi nemi seviyorlardir keothrine ilacını deneyin derim genelde cok etkili bizim sorunumuzu cozemedi ama bizim hasere garip bisey etki eden bi ilac bulamadikPardon bana mı yazmıştınız bilmiyorum ama yine de teşekkürler cevabınız için. Hiç ilaçlama yapmadım, ha bitti ha bitecek derken 1 yıldır bitmediler. Ama musluklar her gün açılıyor, duş her Allah'ın günü kullanılıyor. Yine de gelirler mi ki oralardan bilemedim. Banyolarda olduğuna göre herhalde nemi seviyorlar.
İnşallah kısa zamanda bir çaresini bulur kurtulursunuz. Ben bu ilacı nereden bulabilirim?Evet sizin icin yazmistim ne kadar kullanilsada giderler gelebiliyorlar dediginiz gibi nemi seviyorlardir keothrine ilacını deneyin derim genelde cok etkili bizim sorunumuzu cozemedi ama bizim hasere garip bisey etki eden bi ilac bulamadik
Çok teşekkür ediyorum. Deneyeceğim.Eczanelerde sulandirilmamis hali var ister onu alip sulandirabilirsini yada marketlerde yada temizlik urunu satan dukkanlarda hazir sulandirilmis hali oluyor spreyli siselerde onu da alabilirsinz