- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
Bilmem mi vefalı arkadaşımdir oAkşam yemeğine kahvaltı hazırlarsın
Tamam tamam senin bebeğin var sana kıyamayızZaten deynepnaz onun yerine ben 3 kategoriye katılırım onu zorlamayın dedi
Bizde inanırıznuryolu 'na şifremi versem.O bu işi iyi biliyor.Benim için sofra kursa ,yada Kakaoya versem.İnsanlık öldü mü .Bana yardımcı olsalar.
Len kendi dediklerini ben dedim gibi mi hatırlamaya başladın.Sen geçen gün özelde yazmadın mı?Bu sofralarda ne ki,ben alasını kurarım diye.Yalan borcum mu var.
Deynepnaz topu durmadan başkasına atıyordu ama kurtulusu yoktu o kahvaltı hazırlanacaktı kkliler merakla bekliyordu.çocuklar deynepnaz@deynepnaz diye aglasıyorlardı.
(Olaylara Nihat Hatipoğlu yorum yaparsa)
Len kendi dediklerini ben dedim gibi mi hatırlamaya başladın.
Ben bunları 10la çarpar 5e bölerim demedin mi.
Bir daha yarışma falan yapamazlar demedin mi
Nevreste daha neler dedi neler söylesem kk calkalanır
Herkez herseyi komşusuna yaptırıyor emanet tabak bardak alıyor dediAy kız ucundan cıtlat biraz ben dedikodu hiç sevmem ama şimdi merak ettim
Kakaoyu bugün sıyaset topigi de gördüm.nuryolu 'na şifremi versem.O bu işi iyi biliyor.Benim için sofra kursa ,yada Kakaoya versem.İnsanlık öldü mü .Bana yardımcı olsalar.
Neden illa ben.Hazırlayacağım sofra bunlarla yarışamaz ki.Alt tarafı kahvaltı sofrası dedik.Millet balık kategorisinde tepsiyle koydu masaya.Kahvaltıya gelince herkesin hamaratlığı tuttu.Çıkmayan takımları,süsleri püsleri ortaya çıktı.Hainler ,bu bana yapılır mı?
Bende dedim.Yapma etme dedim.Tamam dedi.Abla sözü dinlediği yok ki.Kakaoyu bugün sıyaset topigi de gördüm.
Ah dedim kakao çık surdan banlanacaksın
Ve banlanmiş.
İş sana düştü deynepnaz
Siyasete girince hep banlaniyor zaten kakao ağzını Tutamıyor hicKakaoyu bugün sıyaset topigi de gördüm.
Ah dedim kakao çık surdan banlanacaksın
Ve banlanmiş.
İş sana düştü deynepnaz
Herkez herseyi komşusuna yaptırıyor emanet tabak bardak alıyor dedideynepnaz
Ne aip demi
Kimseye söyleme aramızda he
Herkez herseyi komşusuna yaptırıyor emanet tabak bardak alıyor dedideynepnaz
Ne aip demi
Kimseye söyleme aramızda he
İyi sevindim yoksa küser banaAaa bak sen su deynepnaza cık cık cık cık heee aramızda canım benden sır cıkmaz
Siyasete girince hep banlaniyor zaten kakao ağzını Tutamıyor hic
Ehtiyar olduğunu her yerde beli etmeseneBende dedim.Yapma etme dedim.Tamam dedi.Abla sözü dinlediği yok ki.
Neden illa ben.Hazırlayacağım sofra bunlarla yarışamaz ki.Alt tarafı kahvaltı sofrası dedik.Millet balık kategorisinde tepsiyle koydu masaya.Kahvaltıya gelince herkesin hamaratlığı tuttu.Çıkmayan takımları,süsleri püsleri ortaya çıktı.Hainler ,bu bana yapılır mı?
Ehtiyar olduğunu her yerde beli etmesene
He heeNeden illa ben.Hazırlayacağım sofra bunlarla yarışamaz ki.Alt tarafı kahvaltı sofrası dedik.Millet balık kategorisinde tepsiyle koydu masaya.Kahvaltıya gelince herkesin hamaratlığı tuttu.Çıkmayan takımları,süsleri püsleri ortaya çıktı.Hainler ,bu bana yapılır mı?