- 2 Aralık 2015
- 31.473
- 105.037
Veee kaçınılmaz soru .Rezil oldum KKya .Çoğu kişi soframı merak ediyor.Beni fasulya sayın diyorum ,aranızda yuvarlanıp gideyim işte.deynepnaz hani senin konun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Veee kaçınılmaz soru .Rezil oldum KKya .Çoğu kişi soframı merak ediyor.Beni fasulya sayın diyorum ,aranızda yuvarlanıp gideyim işte.deynepnaz hani senin konun
Veee kaçınılmaz soru .Rezil oldum KKya .Çoğu kişi soframı merak ediyor.Beni fasulya sayın diyorum ,aranızda yuvarlanıp gideyim işte.
Tüm kk gözlerini bu bölüme dikti deynepnaz ' ın tarifini bekliyorVeee kaçınılmaz soru .Rezil oldum KKya .Çoğu kişi soframı merak ediyor.Beni fasulya sayın diyorum ,aranızda yuvarlanıp gideyim işte.
Hee kurtuluş yok bacim hep bu soru ile karşılaşacaksınVeee kaçınılmaz soru .Rezil oldum KKya .Çoğu kişi soframı merak ediyor.Beni fasulya sayın diyorum ,aranızda yuvarlanıp gideyim işte.
AynenTüm kk gözlerini bu bölüme dikti deynepnaz ' ın tarifini bekliyor
Bende bekliyorum ama gelmiyor tarif.Nerdeyim,ne yapıyorum acaba?Tüm kk gözlerini bu bölüme dikti deynepnaz ' ın tarifini bekliyor
Sen bize kocaman bir sürpriz hazırlıyorsun değil miBende bekliyorum ama gelmiyor tarif.Nerdeyim,ne yapıyorum acaba?
Evet evet öyle dedim.İstiyorum ama güvenim yok,keşke bana da ısrar etseler güvenim gelse dedi.Çocuğumu uyutur yaparım dedi.deynepnaz seninde katılacağını söyledi
Bende bekliyorum ama gelmiyor tarif.Nerdeyim,ne yapıyorum acaba?
Tamam o zaman 13. Yagmurun_kizi olsunSende 14. tarifi eklersinEvet evet öyle dedim.İstiyorum ama güvenim yok,keşke bana da ısrar etseler güvenim gelse dedi.Çocuğumu uyutur yaparım dedi.
Külliyen yalandeynepnaz seninde katılacağını söyledi
Len ehtiyar Okları benim üzerime niye ceviriyonEvet evet öyle dedim.İstiyorum ama güvenim yok,keşke bana da ısrar etseler güvenim gelse dedi.Çocuğumu uyutur yaparım dedi.
Aaaaa koskoca kadın yalan mı söylüyorKülliyen yalan
Len ehtiyar Okları benim üzerime niye ceviriyon
Başka sefere inşallah aksama yemeğimi zor yapıyom anacim benTamam o zaman 13. Yagmurun_kizi olsunSende 14. tarifi eklersin
Aynen yalancı @deynepnazAaaaa koskoca kadın yalan mı söylüyor
Akşam yemeğine kahvaltı hazırlarsınBaşka sefere inşallah aksama yemeğimi zor yapıyom anacim ben
Sen geçen gün özelde yazmadın mı?Bu sofralarda ne ki,ben alasını kurarım diye.Yalan borcum mu var.Aynen yalancı @deynepnaz