Sandviç - Kanepeler Pırasalı gül böreği ve patates pizzam -Torku yoğurt sponsorluğunda

Eh belgeleri ile ortada

Yok biz baska mevzu ile alakali şeediyorduk Yani aramizdaki bir mevzu idi ,soylesek uzun hikaye hic anlatmayalim canim ,basini sisirmeyelim Cok minnos ,dadlu ve de akilli bidik uyeleriz ben ve deynepnaz Biz nerede şike nerede , aklimiz oyle seylere calismiyor bizim Elimizde degil yani

Tamam , canı sağolsun

nuryolu 'm ben seviyorum uzun hikayeleri çekirdeğimi de aldım merakla bekliyorum

Özel hayat gizliliği var ,ben izin vermiyorum özelimi anlatmasına.Niye kıskanıyorsun pırasa güzeli

Deynepciğim aramızda özel sozel mi var ask olsun kıskanırım tabi hatunun iki madalyası var sende biliyorsun kime şifre vereceginiiiiiii

Zeliff hatunn bu neee sende elde açmışsınn valla çok pis kıskandımm..tarifin harika sofran mükemmel nasıl oy kullanacağım bennn..BAŞARILARR

Sagolasın Kakao'm
Çok şükür gorundun ozlettin kendini gri sana yakışmıyor senin rengin degil
Hayırlısı olsun bakalım çok teşekkür ederim ❤

Hiç pırasalı börek yemedim.Çok şık ve lezzetli görünüyor.Hamuru mayalanması için fırına koyarken fırını açtınız mı yoksa soğukken mi mayalandırdınız?Patates pizzası da nefis.Ellerinize sağlık.Başarıılar dilerim.

75 derecede açtım.10dakika kadar durdu.
Eğer denemek isterseniz gerçekten lezzetli bir börek.ayrıca sizden yorum almak beni çok mutlu etti.cok teşekkür ederim ❤

75 derecede açtım.10dakika kadar durdu.
Eğer denemek isterseniz gerçekten lezzetli bir börek.ayrıca sizden yorum almak beni çok mutlu etti.cok teşekkür ederim ❤
Tamam şimdi netleşti fırın olayı.Deneyeceğim çünkü gerçekten tadını merak ettim.Ayrıca çok teşekkür ederim canım.Ben de bu yorumu duyduğuma çok mutlu oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…