İşte sonraki hafta gecede sonra yine aynıSenin bu hafta evde benim ömür boyu
EkmekçiNeci senin koca benimki de emekliliğe gün sayıyor az kalmış gibi
Ben 50 lira soksam bı kenara çatlarim söylemezsemE birikim yapıyordur kadın nolacak
Geceleri evde değil o zaman sabaha doğruEkmekçi
Ama koca takımı sakladınBen 50 lira soksam bı kenara çatlarim söylemezsem
En zoru da temizlik işe gitmesini bekliyorum hali, sandalye silicem, oğlumun bugün yaptığını gördün dimiİşte sonraki hafta gecede sonra yine aynı
Evet canımGeceleri evde değil o zaman sabaha doğru
Aynen evde olduklarında yapılmıyor.Bu hafta temizlik yaparım.En zoru da temizlik işe gitmesini bekliyorum hali, sandalye silicem, oğlumun bugün yaptığını gördün dimi
Evet oraları kurcalamaz biliyorum göz önündeki caydanlgii görmedi aylardirAma koca takımı sakladın
İyi ne güzelEvet oraları kurcalamaz biliyorum göz önündeki caydanlgii görmedi aylardir
Ben de arada atıyorum kenara ordan burdan kalan paraları söylemiyorum onlar benim tasarruf ettiğim para,birikim niyetiyle atıyorum birşey çıkıyor harciyorum gerçiBen 50 lira soksam bı kenara çatlarim söylemezsem
Görünce de aynen böyle yapacağımİyi ne güzel
Kk yı yavaş yavaş söylesen artıkGörünce de aynen böyle yapacağımaşkım böceğim kızarsın diye söyleyemedim
Ben bir kere 300 lira aldım bir seferdeBen de arada atıyorum kenara ordan burdan kalan paraları söylemiyorum onlar benim tasarruf ettiğim para,birikim niyetiyle atıyorum birşey çıkıyor harciyorum gerçiherife kalsa biz para biriktiremeyiz,simdi 150liram var kararliyim dokunmiycam bu sefer
Dokunma lazım olurBen de arada atıyorum kenara ordan burdan kalan paraları söylemiyorum onlar benim tasarruf ettiğim para,birikim niyetiyle atıyorum birşey çıkıyor harciyorum gerçiherife kalsa biz para biriktiremeyiz,simdi 150liram var kararliyim dokunmiycam bu sefer
Abla o kadar atttim tuttum ya bakarsaKk yı yavaş yavaş söylesen artık
Eskileri karıştırır mı:)Abla o kadar atttim tuttum ya bakarsa
Ay sadece bugün yapmış olsa bende öyle diyecem de, Sabah gelirken plastik tabure al dedim silmekten bıktım artıkAynen evde olduklarında yapılmıyor.Bu hafta temizlik yaparım.
Maşaallah iyi yapmış ellerine sağlık
Benim kızlar neler neler yaparlardı bir bilsenAy sadece bugün yapmış olsa bende öyle diyecem de, Sabah gelirken plastik tabure al dedim silmekten bıktım artık
Gram parası yapıp grama ceviriyim diyorum,nakit harcanıyor, oda çıktıkça çıkıyor 300olmustuen son hâlâ ordami bilmiyorumDokunma lazım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?