- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Bana uyar ama Nevreste sormak lazım.. böle olmaz bulursam eğer her yarışma için tekrar almıyim içini boşaltıp saklarım.. içine kerem labne sıkarım kiadam mantıklı
Keremin üstünü çiz pınar yaz olur bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana uyar ama Nevreste sormak lazım.. böle olmaz bulursam eğer her yarışma için tekrar almıyim içini boşaltıp saklarım.. içine kerem labne sıkarım kiadam mantıklı
Keremin üstünü çiz pınar yaz olur bence
Abla bu müteahhitlerden kaynaklanıyor işte kullandıkları malzemeden vsKeşke canım:)Dün bir arkadaşla konuştum.Diyor Elazığ'da deprem oldu.Malatya'da yıkılmış veya yıkılacak bina çokDemek düzgün yapmamışlar
Bu bir ihmalAbla bu müteahhitlerden kaynaklanıyor işte kullandıkları malzemeden vs
Keşke CAN i düşünse herkes
Bana uyar ama Nevreste sormak lazım.. böle olmaz bulursam eğer her yarışma için tekrar almıyim içini boşaltıp saklarım.. içine kerem labne sıkarım ki
Ben günü hatırlamıyorum ama cumartesi demi ozamanAynen :) perşembe günü doğdu
O zaman çeşit çok yapmalısın:)20-30 kişiyiz
Ya aklıma bi tarif daha geldi ama bulamadım pınar labne.. bu soğukta da çıkıp arayamam valla bence benim yarışa katılmam için pınar bana hediye yollasın sponsor olsun..
Ben eşime whatsapp'tan resmini attım.Eminim atmasam yanlış alacaktı
Ben kendim yanlış aldım eşim duzeltti sek mi birtanesiyle kutusu aynı mavi yesil
Tarifte veririz:)Hepsi detaylı anlatımlı:)Ben burdan tariflere bakıyorum gerçekten iyiki varsiniz
Sen yine mi katılmıyorsunYa aklıma bi tarif daha geldi ama bulamadım pınar labne.. bu soğukta da çıkıp arayamam valla bence benim yarışa katılmam için pınar bana hediye yollasın sponsor olsun..
Benimki arar çocuğunluk beraber gidelim der ama labneyi ondan habersiz aldım
Benim olmazsa olmazım borcam tatlısı.. ne olursa.. bide browni kurabiye var 35 tane çıkıyor çok bereketli..O zaman çeşit çok yapmalısın:)
Sarma-dolma-kısır-patates salatası -mercimekli köfte bunlar tarzında bir şey yapmalısın:)
Börek
kurabiye
Kremalı kek
Şerbetli bir tatlı
Yoğurtlu bir salata olursa tamamdır:)
Öyle canım ya29 okul yıkılacakAbla bu müteahhitlerden kaynaklanıyor işte kullandıkları malzemeden vs
Keşke CAN i düşünse herkes
Senin işin daha zorBenimki arar çocuğunluk beraber gidelim der ama labneyi ondan habersiz aldım
Dün kahvaltıda gördü neden aldın dedi canım istedi dedim
Bulursam katılıcam nevroş.. labne alır almaz senden tarifin onayını alırım o zmna kdr isteyene ver napim.. gerçi bilinen bir tarif değil isteyen çıkmamıştırSen yine mi katılmıyorsun
Ben yine kalabalık olunca az çeşit yapıp yaptığımi çok yapıyorumO zaman çeşit çok yapmalısın:)
Sarma-dolma-kısır-patates salatası -mercimekli köfte bunlar tarzında bir şey yapmalısın:)
Börek
kurabiye
Kremalı kek
Şerbetli bir tatlı
Yoğurtlu bir salata olursa tamamdır:)
İşte @MigiMadid 'in günü var bir el atarız:)Benim olmazsa olmazım borcam tatlısı.. ne olursa.. bide browni kurabiye var 35 tane çıkıyor çok bereketli..
Browine kurabiyesi çok güzel oluyor yaBenim olmazsa olmazım borcam tatlısı.. ne olursa.. bide browni kurabiye var 35 tane çıkıyor çok bereketli..
İsteyen çıkmadı ne zaman yaparsan:)Bulursam katılıcam nevroş.. labne alır almaz senden tarifin onayını alırım o zmna kdr isteyene ver napim.. gerçi bilinen bir tarif değil isteyen çıkmamıştır