- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
Kız aman katılma uğraşması varHiç günüm olmadı annne
güne katıldıklarım Kaynanam ve akrabaları ve tek yabancı gelini ben sıkıyor be valla bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız aman katılma uğraşması varHiç günüm olmadı annne
Bende kocadan saklayanlardanım kk ye girdiğimi bilmiyorKk yı yavaş yavaş söylesen artık
Maşallah benım kız hasta olduğu için hiç bişey yemiyor dün gece olay yaşadım geçtıEvet hareketli, yemeği de öyle çok yer ilerde obezite olur diye korkuyorum
Bak ben nabiyorum biliyor musun Eşim 100 verırO daha iyi olur sanki tam parama göre
Aynı benBak ben nabiyorum biliyor musun Eşim 100 verır
20 lirasını kenara koyarım sonra hep böle böle yapar nedense hesaba göre ben ayda 500 harcıyorum
Allahtan bilmiyorBenim ortancada öyle sırf meyve ile besleniyor ama yerinde durmuyor çok hareketli abur cubur da fazla alınmaz eve ama
Bence bir bakar ne var ne yok diye dışardan baksa bulamaz da hesabına gir bir bakayım derse uffff özelde Jenna16 ile hakkında neoer konuşuyoruz
Simdiden önlem alsanız iyi olur evetEvet hareketli, yemeği de öyle çok yer ilerde obezite olur diye korkuyorum
Evet canım Dr normal derse ne ala tedbir bizden,takdir Allah'tanSimdiden önlem alsanız iyi olur evet
Yas ilerledikce yaglar yerlestikce zor olur canim evet. Yeme bozukluğunu tedavi ettirmek şartEvet canım Dr normal derse ne ala tedbir bizden,takdir Allah'tan
Keske yapacagini haber verip yapsaydin,bosa gitmezdi.dün emegim boşa gittiği tarifimi eşim bayıldı
hazir zannetmiş
yemiş kadar oldukKeske yapacagini haber verip yapsaydin,bosa gitmezdi.
GünaydınGünaydın
Öyle canım bak ben veremiyorumYas ilerledikce yaglar yerlestikce zor olur canim evet. Yeme bozukluğunu tedavi ettirmek şart