Çeşit çok olunca daha iyi oluyor.Ben hep öyle yaparım:)Ben yine kalabalık olunca az çeşit yapıp yaptığımi çok yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çeşit çok olunca daha iyi oluyor.Ben hep öyle yaparım:)Ben yine kalabalık olunca az çeşit yapıp yaptığımi çok yapıyorum
Yok yok sadece dedi maaşa var daha biliyor musunSenin işin daha zor
Aynen adamlar ne yapsın isteğimiz bitmiyorYok örtü,yok sunum tabağıYok yok sadece dedi maaşa var daha biliyor musun
Ben hep basite kaçıyorum sankiÇeşit çok olunca daha iyi oluyor.Ben hep öyle yaparım:)
Hiç günüm olmadı annneÇeşit çok olunca daha iyi oluyor.Ben hep öyle yaparım:)
Sunum tabağı almadım ama bugün arkadaşının bir hikayesini anlattı eşime anlatmış kadın türlü oyunla çeyrek yapıyormuşAynen adamlar ne yapsın isteğimiz bitmiyorYok örtü,yok sunum tabağı
Geçen sunumda ki tabağı tek aldim 1adet ,onu napican bir tane diyorAynen adamlar ne yapsın isteğimiz bitmiyorYok örtü,yok sunum tabağı
Nasıl yaniSunum tabağı almadım ama bugün arkadaşının bir hikayesini anlattı eşime anlatmış kadın türlü oyunla çeyrek yapıyormuş
Adam oyunu çözmüş bana onu anlattı ne kadınlar var diyor
Herkesin tarzı başkadır canım:)Ben hep basite kaçıyorum sanki
Benim de olmadı:)Burada çok istiyorlar.Şimdidlik zamanım yok:)Hiç günüm olmadı annne
Evdekini bilmiyorSunum tabağı almadım ama bugün arkadaşının bir hikayesini anlattı eşime anlatmış kadın türlü oyunla çeyrek yapıyormuş
Adam oyunu çözmüş bana onu anlattı ne kadınlar var diyor
Ben aldım 3-5 15Geçen sunumda ki tabağı tek aldim 1adet ,onu napican bir tane diyor
Bende çocukla ugrasasim gelmiyor gel git sürekliBenim de olmadı:)Burada çok istiyorlar.Şimdidlik zamanım yok:)
Bişey olmuyor oluncaHiç günüm olmadı annne
Ben bugün 3:15'te eve girdim.Bu hafta eşim hep gündüzde:) Benim hiç olmuyor:)Bende çocukla ugrasasim gelmiyor gel git sürekli
arkadaşının eşi ni anlatıyorum kadın adama demiski x komşu para verdi iki çeyrek yapsın bana senin adam dedi demişNasıl yani
Geçen bana karaca markası mi daha iyi daha iyisi var mı dedi heralde buldu dedim takımlarıEvdekini bilmiyor
Senin bu hafta evde benim ömür boyuBen bugün 3:15'te eve girdim.Bu hafta eşim hep gündüzde:) Benim hiç olmuyor:)
Geçen bana karaca markası mi daha iyi daha iyisi var mı dedi heralde buldu dedim takımları
E birikim yapıyordur kadın nolacakarkadaşının eşi ni anlatıyorum kadın adama demiski x komşu para verdi iki çeyrek yapsın bana senin adam dedi demiş
O gün adam çarşıya çıkıyor yapmaya o sırada o bahsi geçen kadın arıyor adamı diyor ki sizin kız okulda ağladı durmadı eve getireceğim
Adam da diyorki abla senin altını su fiyat diyorlar yapayım mı
Kadında diyor ki ne altını ben altın falan istemedim eve dönünce kavga kıyamet çıkıyor
Eşim de bana bunu anlatıyor ne kadınlar var diyor adamın parasını adamdan saklıyor diyor
Geçen bana karaca markası mi daha iyi daha iyisi var mı dedi heralde buldu dedim takımları
Neci senin koca benimki de emekliliğe gün sayıyor az kalmış gibiSenin bu hafta evde benim ömür boyu