304 olmuştu en son baktığımda:)Gram parası yapıp grama ceviriyim diyorum,nakit harcanıyor, oda çıktıkça çıkıyor 300olmustuen son hâlâ ordami bilmiyorum
Benimki de yapıyor abla valla biyere girmeye korkuyorum artıkBenim kızlar neler neler yaparlardı bir bilsen
Bak gene artmış zalım ,bir yetisemedim304 olmuştu en son baktığımda:)
Hayırlısı artık:)Bak gene artmış zalım ,bir yetisemedim
Benim ortancada öyle sırf meyve ile besleniyor ama yerinde durmuyor çok hareketli abur cubur da fazla alınmaz eve amaBenimki de yapıyor abla valla biyere girmeye korkuyorum artık
Yemek gordumu özellikle kendinden geçiyor doyma hissi yok
Cuma randevu aldık zaten doyuramiyoruz biz bu çocuğu diyecez dr a günde 4 muz yenir mi ya portakali elmasi hiç durmuyor ağzı
Bence bir bakar ne var ne yok diye dışardan baksa bulamaz da hesabına gir bir bakayım derse uffff özeldeEskileri karıştırır mı:)
Gram parası yapıp grama ceviriyim diyorum,nakit harcanıyor, oda çıktıkça çıkıyor 300olmustuen son hâlâ ordami bilmiyorum
Bozarken nasıl oluyor 22ayarKuzu 22 ayar gramının yarısı var, en son 22 ayar bileziğin gramı 275 civarıydı, 140 civarı olur. Böyle böyle 10 tane alsan 5 gram bilezik eder
Evet hareketli, yemeği de öyle çok yer ilerde obezite olur diye korkuyorumBenim ortancada öyle sırf meyve ile besleniyor ama yerinde durmuyor çok hareketli abur cubur da fazla alınmaz eve ama
Bence bir bakar ne var ne yok diye dışardan baksa bulamaz da hesabına gir bir bakayım derse uffff özeldeJenna16 ile hakkında neoer konuşuyoruz
Bozarken nasıl oluyor 22ayar
Normal gram altinin yarisida var bu aradaBozarken nasıl oluyor 22ayar
Biriksin bakalım kuyumcuya yolum düşene kadar,bir kere kumbara tutup birikim yapalım dedim eşim de hep atıyordu bende ,dolunca şunu yaparız bu parayla dediği an benim hevesim kaçtı dedim bu iş senle olmayacak22ayar pek değer kaybetmiyor aksine değer kazanıyor biraz beklersen. Alış ve satış arasında pek fark olmuyor, çeyrek olan gibi fark yok. Ama kuyumcuya sor sen yinede.
O daha iyi olur sanki tam parama göreNormal gram altinin yarisida var bu arada
Gram iyi bence de grama kadar biriktir onu da zaptetmek mesele sağlam yere koymak lazımO daha iyi olur sanki tam parama göre
Ama başka zaman paran tam denk gelmezse parayı nakit bekletme küçükte olsa al kenara koy altın felan gram olur, 22 ayar gramı olur. Nakit para ölüyor, altın fiyatı da yükseliyor.O daha iyi olur sanki tam parama göre
Gramı 340 kadar çıkacak diyorlar yakında ama ne kadar doğru bilmiyorumAma başka zaman paran tam denk gelmezse parayı nakit bekletme küçükte olsa al kenara koy altın felan gram olur, 22 ayar gramı olur. Nakit para ölüyor, altın fiyatı da yükseliyor.
Gram iyi bence de grama kadar biriktir onu da zaptetmek mesele sağlam yere koymak lazım
Gramı 340 kadar çıkacak diyorlar yakında ama ne kadar doğru bilmiyorum
Bend nakit sevmiyorum bende çeviriyorum sürekli başka türlü birikmiyorBen bekliyorumcevremdemde çok dedim evde para saklanmaz gramın çeyreği dahi olsa altın alın kaybetmezsiniz diye. babam vefat etmişti annem felç geçirdi küçük ablamin kinasini ikimiz yaptık gram gram toplayarak 20 gr olunca 20gr adana burmaya cevirmistik
Aynen canım para harcanıyorBen bekliyorumcevremdemde çok dedim evde para saklanmaz gramın çeyreği dahi olsa altın alın kaybetmezsiniz diye. babam vefat etmişti annem felç geçirdi küçük ablamin kinasini ikimiz yaptık gram gram toplayarak 20 gr olunca 20gr adana burmaya cevirmistik
İki katını hemdeBen yine kalabalık olunca az çeşit yapıp yaptığımi çok yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?