• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pınar Labneli Tarifler Yarışması (2. Hafta)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    730
  • Anket Kapalı .
Benim kızlar neler neler yaparlardı bir bilsen :skandal:
Benimki de yapıyor abla valla biyere girmeye korkuyorum artık
Yemek gordumu özellikle kendinden geçiyor doyma hissi yok
Cuma randevu aldık zaten doyuramiyoruz biz bu çocuğu diyecez dr a günde 4 muz yenir mi ya portakali elmasi hiç durmuyor ağzı

Benimki de yapıyor abla valla biyere girmeye korkuyorum artık
Yemek gordumu özellikle kendinden geçiyor doyma hissi yok
Cuma randevu aldık zaten doyuramiyoruz biz bu çocuğu diyecez dr a günde 4 muz yenir mi ya portakali elmasi hiç durmuyor ağzı
Benim ortancada öyle sırf meyve ile besleniyor ama yerinde durmuyor çok hareketli abur cubur da fazla alınmaz eve ama
Eskileri karıştırır mı:)
Bence bir bakar ne var ne yok diye dışardan baksa bulamaz da hesabına gir bir bakayım derse uffff özelde Jenna16 Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. ile hakkında neoer konuşuyoruz 🤭

Gram parası yapıp grama ceviriyim diyorum,nakit harcanıyor, oda çıktıkça çıkıyor 300olmustuen son hâlâ ordami bilmiyorum

Kuzu 22 ayar gramının yarısı var, en son 22 ayar bileziğin gramı 275 civarıydı, 140 civarı olur. Böyle böyle 10 tane alsan 5 gram bilezik eder ;)

22ayar pek değer kaybetmiyor aksine değer kazanıyor biraz beklersen. Alış ve satış arasında pek fark olmuyor, çeyrek olan gibi fark yok. Ama kuyumcuya sor sen yinede.
Biriksin bakalım kuyumcuya yolum düşene kadar,bir kere kumbara tutup birikim yapalım dedim eşim de hep atıyordu bende ,dolunca şunu yaparız bu parayla dediği an benim hevesim kaçtı dedim bu iş senle olmayacak :KK53:

O daha iyi olur sanki tam parama göre 😈
Ama başka zaman paran tam denk gelmezse parayı nakit bekletme küçükte olsa al kenara koy altın felan gram olur, 22 ayar gramı olur. Nakit para ölüyor, altın fiyatı da yükseliyor.

Ama başka zaman paran tam denk gelmezse parayı nakit bekletme küçükte olsa al kenara koy altın felan gram olur, 22 ayar gramı olur. Nakit para ölüyor, altın fiyatı da yükseliyor.
Gramı 340 kadar çıkacak diyorlar yakında ama ne kadar doğru bilmiyorum

Gramı 340 kadar çıkacak diyorlar yakında ama ne kadar doğru bilmiyorum

Ben bekliyorum ;) cevremdemde çok dedim evde para saklanmaz gramın çeyreği dahi olsa altın alın kaybetmezsiniz diye. babam vefat etmişti annem felç geçirdi küçük ablamin kinasini ikimiz yaptık gram gram toplayarak 20 gr olunca 20gr adana burmaya cevirmistik ;)

Ben bekliyorum :KK66: cevremdemde çok dedim evde para saklanmaz gramın çeyreği dahi olsa altın alın kaybetmezsiniz diye. babam vefat etmişti annem felç geçirdi küçük ablamin kinasini ikimiz yaptık gram gram toplayarak 20 gr olunca 20gr adana burmaya cevirmistik :KK66:
Bend nakit sevmiyorum bende çeviriyorum sürekli başka türlü birikmiyor 😊

Ben bekliyorum :KK66: cevremdemde çok dedim evde para saklanmaz gramın çeyreği dahi olsa altın alın kaybetmezsiniz diye. babam vefat etmişti annem felç geçirdi küçük ablamin kinasini ikimiz yaptık gram gram toplayarak 20 gr olunca 20gr adana burmaya cevirmistik :KK66:
Aynen canım para harcanıyor

Back