• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pınar Labneli Tarifler Yarışması (2. Hafta)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    730
  • Anket Kapalı .
Şükür ablam bu güne şükür iyiyim 🥰♥♥

Oğlanın toplantısı varmış ben grupta görmemişim öğretiminin gurupta

Anneler gurubunda yazılınca hemen hazırlandık çıktık 🤭

Toplnatisi vardı işte aynı tas aynı hamam çocuklara açma yaptım öğretmen tembihledi yine evden getirin diye 🙄
Okulda hareketlilikler başladı:)Hayırlı olur inşaalalh:60:
Ellerine sağlık canım:60:

Okulda hareketlilikler başladı:)Hayırlı olur inşaalalh:KK60:
Ellerine sağlık canım:KK60:
Aynen tatbikatı anlattı ve ogretmenimiz bizden daha rahat farketsem bile yerimden kalkmiyorim diyor :olamaz: ..

Allah'tan çocukların kaçış yeri kısa alt kat üst katı var ama arka bahçeye duz diğerinin okulu da tek kat zaten
Bayağı konuştu çok konuşkan öğretmenimiz maşallah :nazar:

Aynen tatbikatı anlattı ve ogretmenimiz bizden daha rahat farketsem bile yerimden kalkmiyorim diyor :olamaz: ..

Allah'tan çocukların kaçış yeri kısa alt kat üst katı var ama arka bahçeye duz diğerinin okulu da tek kat zaten
Bayağı konuştu çok konuşkan öğretmenimiz maşallah :nazar:
İyiymiş o zaman canım:)Bizim okullarda hasar olmadı.Kızların okul daha yeni bugün açıldı:)Yeni binalar sorunlu değil deniyor ama belli olmuyor:)
Öğretmenler genelde konuşkanlar:)Olmak zorundalar gibi:)

23 şubatta kızımın doğum günü var minik şeninde öleydi demi 22 Şubat mıydı 🙄 bide 1 martta günüm var bana tarif bulursunux 🥰🥰
Sen buralarda ol biz sana her şey buluruz:)

İyiymiş o zaman canım:)Bizim okullarda hasar olmadı.Kızların okul daha yeni bugün açıldı:)Yeni binalar sorunlu değil deniyor ama belli olmuyor:)
Öğretmenler genelde konuşkanlar:)Olmak zorundalar gibi:)
İnşallah öyledir abla hastanenin birinde gösterdiler TV de ya keşke tüm okulları öyle yapsalar sonra binaları 🙄

İnşallah öyledir abla hastanenin birinde gösterdiler TV de ya keşke tüm okulları öyle yapsalar sonra binaları 🙄
Keşke canım:)Dün bir arkadaşla konuştum.Diyor Elazığ'da deprem oldu.Malatya'da yıkılmış veya yıkılacak bina çok:(Demek düzgün yapmamışlar:(

Back