Nasılsın canım iyi misinCıx,mümkün değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın canım iyi misinCıx,mümkün değil
İyiyim güzelciğim, sen nasılsın?Nasılsın canım iyi misin
Yok aksine seni hala çok seviyorum ve çok yakın görüyorumBende dedim artık beni sevmiyorsun eskisi gibi galiba
İyiyim canımm sen nasılsın
Nasılda feth diyor gönlümü bak yaYok aksine seni hala çok seviyorum ve çok yakın görüyorum
İyiyim canım çok şükürİyiyim güzelciğim, sen nasılsın?
Canımsın yalan yokBen senin bana yaptığını ömrüm boyunca unutmamNasılda feth diyor gönlümü bak ya❤❤❤❤
Allah iyilik versin canım ❤İyiyim canım çok şükür
Sen doktora ne zaman gideceksin.Daha günü gelmedi mi?Allah iyilik versin canım ❤♥
Yok,26 Şubat 'ta gideceğim. Hem bacak için doppler çekilecek,hem cerraha görüşeceğim. Çok gerginimSen doktora ne zaman gideceksin.Daha günü gelmedi mi?
Az kalmış canım:)Hayırlısı artıkYok,26 Şubat 'ta gideceğim. Hem bacak için doppler çekilecek,hem cerraha görüşeceğim. Çok gerginim
Amin canım. İnşallah bu sefer ameliyat günü alıp öyle geleceğimAz kalmış canım:)Hayırlısı artık
Rabbim yardımcın olsun,inşaalalh sıkıntılar bitmiştir
Hayır evliyim 3 yaşında kızım var Bilecik’te yaşıyorum :) kamuda çalışıyorum :) maaş güne kadar dolaba bişey doldurmadık bide bitirmeye çalışıyorum ev ekonomisi nedir çok iyi bilirimBiraz kendini anlat ben seni pek tanımıyorum:)Yalnız mı yaşıyorsun:)
Bende duymadım galibaKaç kere seslendim,duymadın
İnşaallah canımAmin canım. İnşallah bu sefer ameliyat günü alıp öyle geleceğim
Sesim kısıldı,duymadınBende duymadım galiba
MerkezdemisinHayır evliyim 3 yaşında kızım var Bilecik’te yaşıyorum :) kamuda çalışıyorum :) maaş güne kadar dolaba bişey doldurmadık bide bitirmeye çalışıyorum ev ekonomisi nedir çok iyi bilirim
Amin canım ❤İnşaallah canım
Maşaallah canım benimBizde çok iyi biliyoruz:)18. yılımızdayız:)Hayır evliyim 3 yaşında kızım var Bilecik’te yaşıyorum :) kamuda çalışıyorum :) maaş güne kadar dolaba bişey doldurmadık bide bitirmeye çalışıyorum ev ekonomisi nedir çok iyi bilirim
Evet canım:)Merkezdemisin