Sesimiz geliyor mu huuuuuuBende duymadım galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sesimiz geliyor mu huuuuuuBende duymadım galiba
Komşu mu çıkacaksınızEvet canım:)
Hava almaya herhalde@kukrim27 nereye gitti
31 yaşındayım 5 yıldır kk üyesiyim :) 2 yıldır yarışmaya oy verıyorumMaşaallah canım benimBizde çok iyi biliyoruz:)18. yılımızdayız:)
Yaş kaç Ona göre bundan sonra zor ,kolay tarifler isteyeceğim
Sen var ya senSesim kısıldı,duymadın
Şincik geldiSesimiz geliyor mu huuuuuu
Tatlıyım ama bazen,kabul etSen var ya♥ sen
Edebali ye git benden çay ismarla kendine yaninada labneli gözleme isteEvet canım:)
O zaman bundan sonra oy verme dışında,katılımcı olarak aramızda yer alacaksın31 yaşındayım 5 yıldır kk üyesiyim :) 2 yıldır yarışmaya oy verıyorum
Nasılsın canım benimŞincik geldi
Tabiki giderimEdebali ye git benden çay ismarla kendine yaninada labneli gözleme iste
O zaman bundan sonra oy verme dışında,katılımcı olarak aramızda yer alacaksın
Cesaret edip katıldım da kuralları bilemedim kusura bakmayınO zaman bundan sonra oy verme dışında,katılımcı olarak aramızda yer alacaksın
Oyy ,işte benim miniğim ❤Bazen mi
Her daim öylesin ♥♥
Estağfurullah canım olur mu:)Sen çok zarif ve kibarsın :)Tepki gösterebilirdin ama sen aksine çok ılımlısınO sebeple hep burada olman lazımCesaret edip katıldım da kuralları bilemedim kusura bakmayın
Şükür ablam bu güne şükür iyiyimNasılsın canım benim
Bayıldım atamıyorum onun yerine sayOyy ,işte benim miniğim ♥❤♥
Çok teşekkür ederim :)Estağfurullah canım olur mu:)Sen çok zarif ve kibarsın :)Tepki gösterebilirdin ama sen aksine çok ılımlısınO sebeple hep burada olman lazım
İkimizin yerine attım benBayıldım atamıyorum onun yerine say