Teşekkür ederim canım.sukur konuşmasına engel herhangi bişey çıkmadı kontrol ettirdik. Doktorda dedi gerçektende TV çok izledi küçüklüğünde falan ondan kaynaklı büyük ihtimal .söylediklerinin hepsini yaptım araştırdım canım. Ama şu ayna karşısında konuşmayı deneyeceğim . Önceden bikac kelimesi anca vardı şimdi şükür konuşuyor bazıları anlaşılıyor herkez tarafından çoğu anlaşılmıyor. Kresi sorduk aylık 900 dediler bizde oyun parkına götürüyoruz. Seneye anasinifina gidecek bakalım orda ne olcak merak ediyorum .
Ay geçen gün rüyamda hamileydim doğum yaptım bir kızım vb oldu yazmıştım buraya hatta o rüyada sancım gelince Dr a girelim diyordum eşim ne alakaysa evde steteskop getiriyordu karnimdan atışını dinlemistik rüya işte
Aynı gün akşam bir kız çocuğu bana steteskop oyuncağını verdi kalbini dinletti drculuk oynadık çok tuhaf oldum niyeyse,
Nisan'da 4 yaşında olcak balim. R ve K harfini hiç cikartamiyor ,konuşurken de doğru çıkmıyor kelimeler mesela seviyorum değilde bevibem diyo, istemiyorum değilde istedidiidi diyor vb şeyler .götürdük çocuk psikiyatrisine kreş önerdi TV çok izlemiş dedi falan .