• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pınar Labneli Tarifler Yarışması (2. Hafta)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    730
  • Anket Kapalı .
Teşekkür ederim canım.sukur konuşmasına engel herhangi bişey çıkmadı kontrol ettirdik. Doktorda dedi gerçektende TV çok izledi küçüklüğünde falan ondan kaynaklı büyük ihtimal .söylediklerinin hepsini yaptım araştırdım canım. Ama şu ayna karşısında konuşmayı deneyeceğim 😘. Önceden bikac kelimesi anca vardı şimdi şükür konuşuyor bazıları anlaşılıyor herkez tarafından çoğu anlaşılmıyor. Kresi sorduk aylık 900 dediler bizde oyun parkına götürüyoruz. Seneye anasinifina gidecek bakalım orda ne olcak merak ediyorum .
Benimki daha konuşmuyor bile bizde kreş için bekliyoruz kışa vericez inşallah
[/QUOTE]
Kaç yaşında kuzu seninki

Ay geçen gün rüyamda hamileydim doğum yaptım bir kızım vb oldu yazmıştım buraya hatta o rüyada sancım gelince Dr a girelim diyordum eşim ne alakaysa evde steteskop getiriyordu karnimdan ❤️ atışını dinlemistik rüya işte

Aynı gün akşam bir kız çocuğu bana steteskop oyuncağını verdi kalbini dinletti drculuk oynadık çok tuhaf oldum niyeyse,
Benimde rüyalarım çıkar. Hayır olsun inşallah ❤️ ☺️

Nisan'da 4 yaşında olcak balim. R ve K harfini hiç cikartamiyor ,konuşurken de doğru çıkmıyor kelimeler mesela seviyorum değilde bevibem diyo, istemiyorum değilde istedidiidi diyor vb şeyler .götürdük çocuk psikiyatrisine kreş önerdi TV çok izlemiş dedi falan .
Benim oglanda s ve r harfini çıkaramıyor 🥴
Büyüdükçe geçer merak etme

ablamın kızı da küçükken öyleydi. Şimdi çatır çatır konuşuyor 😂
Çok geveze aslında susmak bilmezde bı anlasilsa😁 sonra dan açılınca fena oluyorlar demek 😁maşallah kuzuya😘

Back