- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Aynen canım miskinler yatiyo hâlâGirişte örümcek ağı tutacak yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım miskinler yatiyo hâlâGirişte örümcek ağı tutacak yoksa
İyi ki varız canım Yat yat ,nereye kadar ?Aynen canım miskinler yatiyo hâlâ
Benimki daha konuşmuyor bile bizde kreş için bekliyoruz kışa vericez inşallahTeşekkür ederim canım.sukur konuşmasına engel herhangi bişey çıkmadı kontrol ettirdik. Doktorda dedi gerçektende TV çok izledi küçüklüğünde falan ondan kaynaklı büyük ihtimal .söylediklerinin hepsini yaptım araştırdım canım. Ama şu ayna karşısında konuşmayı deneyeceğim . Önceden bikac kelimesi anca vardı şimdi şükür konuşuyor bazıları anlaşılıyor herkez tarafından çoğu anlaşılmıyor. Kresi sorduk aylık 900 dediler bizde oyun parkına götürüyoruz. Seneye anasinifina gidecek bakalım orda ne olcak merak ediyorum .
Benimde rüyalarım çıkar. Hayır olsun inşallahAy geçen gün rüyamda hamileydim doğum yaptım bir kızım vb oldu yazmıştım buraya hatta o rüyada sancım gelince Dr a girelim diyordum eşim ne alakaysa evde steteskop getiriyordu karnimdan atışını dinlemistik rüya işte
Aynı gün akşam bir kız çocuğu bana steteskop oyuncağını verdi kalbini dinletti drculuk oynadık çok tuhaf oldum niyeyse,
GünaydınGünaydın
Benim oglanda s ve r harfini çıkaramıyorNisan'da 4 yaşında olcak balim. R ve K harfini hiç cikartamiyor ,konuşurken de doğru çıkmıyor kelimeler mesela seviyorum değilde bevibem diyo, istemiyorum değilde istedidiidi diyor vb şeyler .götürdük çocuk psikiyatrisine kreş önerdi TV çok izlemiş dedi falan .
Ay baya yayginmis bu durum inşallah geçer balim.Benim oglanda s ve r harfini çıkaramıyor
Büyüdükçe geçer merak etme
ablamın kızı da küçükken öyleydi. Şimdi çatır çatır konuşuyorAy baya yayginmis bu durum inşallah geçer balim.
Günaydın canım ❤Günaydın
İlk sende başladı galibaAlıntılar niye karismisyaaa
Sarılalım sıkı sıkıİyi ki varız canım Yat yat ,nereye kadar ?
Çok geveze aslında susmak bilmezde bı anlasilsa sonra dan açılınca fena oluyorlar demek maşallah kuzuyaablamın kızı da küçükken öyleydi. Şimdi çatır çatır konuşuyor
Benden kaynaklı valla sonra ucurtmanin kuyruğu gibi geldiler arkamdanİlk sende başladı galiba
Amin sağol canımBenimde rüyalarım çıkar. Hayır olsun inşallah ❤ ☺
Maşallah duruma göre bak balim sende ver kreşe inşallah seninkide konuşur kuzum.2 canım Blue_Peri
Sağol teyzesi inşallahMaşallah duruma göre bak balim sende ver kreşe inşallah seninkide konuşur kuzum.
Takıp ediliyorsunBenden kaynaklı valla sonra ucurtmanin kuyruğu gibi geldiler arkamdan