• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pınar Labneli Tarifler Yarışması (2. Hafta)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    730
  • Anket Kapalı .
YouTube a yüklemek lazım ordan anca
Ay yok oraya yukleyene kadar neyse biara kazen abiye bı sorayım yada mune ablaya sordurtayim böyle bı özellik gelirmiki . Ya kızımın konuşmasını bı arkadaşa atcaktim buradanda dinlesin diye konuşurken kelimeleri doğru telaffuz edemiyo .oda kreş ogretmeniymis onceden bı duysaydim dedi kafama takınca ben

Ay yok oraya yukleyene kadar neyse biara kazen abiye bı sorayım yada mune ablaya sordurtayim böyle bı özellik gelirmiki . Ya kızımın konuşmasını bı arkadaşa atcaktim buradanda dinlesin diye konuşurken kelimeleri doğru telaffuz edemiyo .oda kreş ogretmeniymis onceden bı duysaydim dedi kafama takınca ben
Kaç yaşındaydı canım

WhatsApp tan at canım.

Kaç yaşındaydı canım
Nisan'da 4 yaşında olcak balim. R ve K harfini hiç cikartamiyor ,konuşurken de doğru çıkmıyor kelimeler mesela seviyorum değilde bevibem diyo, istemiyorum değilde istedidiidi diyor vb şeyler .götürdük çocuk psikiyatrisine kreş önerdi TV çok izlemiş dedi falan .

Böyle bir durumda gerekli gibi geldi bana. Tabii tercih meselesi canım
İşte kuzu bende vermeyeceğini düşündüm istemedim hiç böyle bı uygulama gelirse iyi olcak inşallah gelir

İşte kuzu bende vermeyeceğini düşündüm istemedim hiç böyle bı uygulama gelirse iyi olcak inşallah gelir
Inşallah gelir kuzum,gelmezse de bir rica edersin. Bunu konuştuğuna göre yakın birisi sana. Inşallah hayırlı olur minik kuzu için 🥰

Inşallah gelir kuzum,gelmezse de bir rica edersin. Bunu konuştuğuna göre yakın birisi sana. Inşallah hayırlı olur minik kuzu için 🥰
Yakınız aslında özelde çokça sohbetimiz var iyi birisi ama işte🤗 . inşallah teyzesii 😘😘

Back