Sen çok takıyorsun:)Ben yaşadığım hissettiğim bir şeyi unutamıyorum asla.
AmiiiinKiminin ekmeği kuru,kiminin pırlantası küçük:)Herkesin derdi kendine canım::)
Bana göre büyük başkasına göre normal bilemiyoruz:)Rabbim dermansız dert vermesin:)
10 ŞubatSağol kuzumsenin kaçı?
Uyudular canımUyudular mı güzel kızlarınSenin kokoş yarın ne giyecek hazırladı mı:)
İşte herkesin sıkıntısı başka:)Biraz önce durum okidim burda kendine bakım yapmayı özlemiş bir arkadaş keşke benim derdimde kendime bakmak olsa dedim içimden 10 yıldır neler neler yaşandı hiç derdim kendime bakamamak olmadı
SüslüUyudular canımhazır hazır bide kıvırcık istiyor saöları
Nice mutlu yaslara insallah sen ve subat ayinda dogan diger arkadaslarımiza4 şubat
Sabah sabah bizimkilere saç modeli beğendirmekte zorlanıyorum... bir tek bende yokmuş sevindimUyudular canımhazır hazır bide kıvırcık istiyor saöları
Haklısın canım inan ki bende bu kadar ince düşünen biri olmak hiç istemezdim.Sen çok takıyorsun:)
Ama işte buna yaşadıkların sebep oluyor,birikmiş boşalmıyor:)
Zaten tek yaptivim en yakinda kız yattığı için ona kapaniyorum su şartta büyük bir deprem olsa 3 u de uyuyor hangi birini nereye götüreyim bu beni korkutan zaten
Dün 7 den sonra dalmışım sabah ama 10 dk da bir 15 dk da bir uyanıp sağa sola baktim hep
Sakinleştirici daha kötü yapmaz mı beni uyutur iyice
Bende gelmeden 40 diyorum:)10 Şubat
sıkıntı yok bundan sonra hep 29um ben
30lı rakamlara giriş yapmıyorum
Oo bizim ki fena o konudaSabah sabah bizimkilere saç modeli beğendirmekte zorlanıyorum... bir tek bende yokmuş sevindim
Bir şekilde bunu atman gerekecek :)Kendine zarar:)Haklısın canım inan ki bende bu kadar ince düşünen biri olmak hiç istemezdim.
Boşalacağına doldukça doluyor ve eski tahammülüm de yok artık bilmiyorum
Bende 29 a giriyorum10 Şubat
sıkıntı yok bundan sonra hep 29um ben
30lı rakamlara giriş yapmıyorum
Olabilir dün gece kulağım sanki kalbimden atıyordu bir anda sıcak bastı bana kulağımda problem var resmen atmaya başladıYok kuzum, ben kaygı problemi için kullanmıştım uyku yapmıyor paniği önlüyor, inan bu korku sanki kalp patlayacakmış gibi hale getiriyor. Tüm hastalık hep korku kaygıdan çıkıyor, doktordan bilgi alsan daha iyi
Sağlık olsun da gerisi hallolur be kuzum , olmasa da olur sevdiklerim sağlıklı yanımda olsun yeterkiBen yaşadığım hissettiğim bir şeyi unutamıyorum asla.
Oo bizim ki fena o konuda
Nice mutlu yaslara insallah sen ve subat ayinda dogan diger arkadaslarımiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?