- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Ben tam bilmiyorum 180 Gr 7.5 ta olabilir 3 paket kullanicam sanırım
Kız gelen hediyeden daha pahalıya patlayacak galiba sana tarif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tam bilmiyorum 180 Gr 7.5 ta olabilir 3 paket kullanicam sanırım
Mesela mantar çorbası genelde krema koyuyorlar ben bir bardak sütle yapıyorum hem hafifi oluyorYoğurt olmaz canım benim tarife ölçüyü azaltıp yaparım belki 2 paketle
Krema sütle aynı oluyormu ki ev yapımı krema tarifi var netten bak istersen
Sebastiyana gider anca bu kadar ya da cheescakeLabneli labne yapican galiba
Sebastian ne olaSebastiyana gider anca bu kadar ya da cheescake
Acuk öyle oldu kremasi labnesi derken Allah'tan malzemelerin bir kaçı evde var olsun biz yicez sonuçtaKız gelen hediyeden daha pahalıya patlayacak galiba sana tarif
Patates gratene de gidiyor fırın makarnaya gidiyor,patates salatası da oluyor,ya da yaş pasta,tiramisu, cheesecake acaba hangisidirSebastiyana gider anca bu kadar ya da cheescake
Cheesecake çeşidi ben sevmiyorum tutmuyor çünküSebastian ne ola
Ben ufaktan kaçayım mademPatates gratene de gidiyor fırın makarnaya gidiyor,patates salatası da oluyor,ya da yaş pasta,tiramisu, cheesecake acaba hangisidir
Bende mantara sütün kaymagini aldıktan sonra üstte yoğun bir tabaka daha birikiyor ya onu koyarim meselaMesela mantar çorbası genelde krema koyuyorlar ben bir bardak sütle yapıyorum hem hafifi oluyor
Patates gratene de gidiyor fırın makarnaya gidiyor,patates salatası da oluyor,ya da yaş pasta,tiramisu, cheesecake acaba hangisidir
Mimoza salatası var birde azerin yapsa keşke ona da kullanılır aslındaBen ufaktan kaçayım madem
Acaba nekiAllah'tan kendime mütevazi bir tarif seçmişim bir kutu yeter
Bak oda mantıklı aklıma gelmedi hiçBende mantara sütün kaymagini aldıktan sonra üstte yoğun bir tabaka daha birikiyor ya onu koyarim mesela
BirTutamMutluluk20 bu hafta katilamam dedi sanırım ucuzlerin dogum günü varmış ..benim herifin de var yıllar sonra anası coştu kutlamak için bu aradaMimoza salatası var birde azerin yapsa keşke ona da kullanılır aslında
BirTutamMutluluk20 bu hafta katilamam dedi sanırım ucuzlerin dogum günü varmış ..benim herifin de var yıllar sonra anası coştu kutlamak için bu arada
Kutlarız burda inşallahBenimde doğum günüm önümüzdeki hafta
Direk söyle ona sebastiyan geldi aklima. Sebastiyan diye biseymi vardiiSebastiyana gider anca bu kadar ya da cheescake
Misafirim vardı gittiler geldimNasılsınNevreste ben geldim sen nerdesinn
Baktım kaynanamda yedigim tatlıya benziyor bir tek onun dışı kahverengi değildi ama tadı güzeldiDirek söyle ona sebastiyan geldi aklima. Sebastiyan diye biseymi vardii