Yok almadı:)Azerin aldı mi tarif hala yok ortalıkta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok almadı:)Azerin aldı mi tarif hala yok ortalıkta
Uzun zamandır görmedim benAzerin aldı mi tarif hala yok ortalıkta
Aynen şekerimBiz oy verelim uzaktan yeter :))
Etiketlere de gelmedi hala ://Yok almadı:)
Aynen şekerim
Hafta sonu uygun değildirEtiketlere de gelmedi hala ://
Dün yatmaya gittim yine deprem oldu.Arka arkaya 2 defa sabaha kadar oturdum.
Allah korusun yangin olsa su sıkılır,sel olsa yüzmeye çalışılır. Deprem oldu mu donup kalıyor insan :/Dün yatmaya gittim yine deprem oldu.Arka arkaya 2 defa sabaha kadar oturdum.
Kafayı yemezsem iyi:)
Bende bu paylaştığım fotodaki adamı takibe aldım deprem uzeirne eğitim almamış ama geliştirdiği cihazla deprem tahmini yapıyor ve manisadqki sarsintilari hep tahmin etti yakın zamanlı konuşuyor :/Dün yatmaya gittim yine deprem oldu.Arka arkaya 2 defa sabaha kadar oturdum.
Kafayı yemezsem iyi:)
Aynen canım sürekli sallanıyor hissindeyimAllah korusun yangin olsa su sıkılır,sel olsa yüzmeye çalışılır. Deprem oldu mu donup kalıyor insan :/
Artık çocuklar koltuğa çarpsa yada otururken sallasa irkiliyorim bendeAynen canım sürekli sallanıyor hissindeyim
Allah hepimizi korusun ,her tür afettenAynen canım sürekli sallanıyor hissindeyim
Benim eşimde yok.Anneme geldim:/Bende bu paylaştığım fotodaki adamı takibe aldım deprem uzeirne eğitim almamış ama geliştirdiği cihazla deprem tahmini yapıyor ve manisadqki sarsintilari hep tahmin etti yakın zamanlı konuşuyor :/
İnsan korkuyor abla şükür iki gündür burası durgun
Eşim 15 gün geceleri evde yok o da bana biraz cesaret oluyordu
AminnnAllah hepimizi korusun ,her tür afetten
Aynen öyleyimArtık çocuklar koltuğa çarpsa yada otururken sallasa irkiliyorim bende
Amin canımAllah hepimizi korusun ,her tür afetten
Çok zorBenim eşimde yok.Anneme geldim:/
Okudukça bir şeyleri daha panikliyorum.
Ben kafayı yiyecektim düne kadar dün kendi kendime depresyona girdigimi farkettim sonrasında bir video izleyip sabaha kadar ağladım ama deprem le ilgili değildiBenim eşimde yok.Anneme geldim:/
Okudukça bir şeyleri daha panikliyorum.
Ah o Ağustosta olanı duysaydın:/Ben kafayı yiyecektim düne kadar dün kendi kendime depresyona girdigimi farkettim sonrasında bir video izleyip sabaha kadar ağladım ama deprem le ilgili değildi
Ve sanırım m artcilarin bitmesi ile biraz kendime geldim ama kaç gündür psikoloji falan kalmadı