- 22 Temmuz 2017
- 44.629
- 132.310
- 598
Kuzucum, beni mi özledinsizede Günaydın
Yoksa sende de kötü haber mi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzucum, beni mi özledinsizede Günaydın
Yeter ki o olsun
ÖzledimKuzucum, beni mi özledin
Yoksa sende de kötü haber mi var
Bende çok özledimÖzledim
Bende kötü haber yok şükür. İyiyim canım
Sen nasılsın?
İyi olmana sevindim canım. Bende fazla giremiyorum bu aralar. Arada bakıp çıkıyorum :)Bende çok özledim
Şükür iyi olan biri çıktı ❤
Hamd olsun canım, bugün izinliyim, bu sebeple çok iyiyim
Ben katılmayacagım canım. Zaten tarifler kapılmıştır. :)Cantanem nerede ya ona tarif buldum inşAllah başkası almamıştır
Kaldirmayi dusunyorum amaOynak profilini de kaldircan mı yeniler oynamıyor bak hürremim kalakaldı
Gecmis olsunBen katılmayacagım canım. Zaten tarifler kapılmıştır. :)
Dün elimi kestim, bu hafta beni es geçin :)
Geçmiş olsun kuzumyaBen katılmayacagım canım. Zaten tarifler kapılmıştır. :)
Gelir gelmez konu açanlar,emojileri bulanlar,çoklu alıntı yapmayı hemen çözenler var,bu da onlardandirEki Görüntüle 2583449 Eki Görüntüle 2583450 Bu @Mest-34 kimdir @Mune ablam?
Hesabını açtığı gibi beni takibe almış ve bununla da kalmayıp mesaj atmış
Gecmis olsun canımBen katılmayacagım canım. Zaten tarifler kapılmıştır. :)
Sagol canımGeçmiş olsun kuzumya
ilk yapmak istedigin tarifi Nevreste ye özelden bildiriyorsun. O seçildiyse başka bir tarif seçiyorsun :)Kızlar ilk defa yarışmaya katılacağımda mesela yapmak istediğim tarif daha önce birisi tarafından Nevreste hanıma bildirildiyse başka bir tarif mi seçmem gerekiyor, onun bana bildirmesi gerek değil mi yapabilirsin yada yapamazsın diye ona göre gidip malzemeleri alacağımmm
Sagol canımGecmis olsun canım
bildirdim özel msj ile artık başkası seçtiyse o bana yazarSagol canım ❤
ilk yapmak istedigin tarifi Nevreste ye özelden bildiriyorsun. O seçildiyse başka bir tarif seçiyorsun :)
Sagol canım ❤
Popüler bir tarifse alınmıştır zaten. Bu hatunlar dan bişey kalmaz. Havada kapıyorlarbildirdim özel msj ile artık başkası seçtiyse o bana yazar