Ben daha kötüydümBen üye olduğumda kim neyin nesi bilmiyordum mune yi patron sanıyordum kazen erkek dediler ben şok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha kötüydümBen üye olduğumda kim neyin nesi bilmiyordum mune yi patron sanıyordum kazen erkek dediler ben şok
kolay gelsinHayırlı günler yarın misafirim var.Kayınvalidem, eltim ve görümcemi yemeğe çağırdım.Hazırlık yapıyorum.Ben ara ara buralarda olacağım
Kolay gelsin hamarat güzellikHayırlı günler yarın misafirim var.Kayınvalidem, eltim ve görümcemi yemeğe çağırdım.Hazırlık yapıyorum.Ben ara ara buralarda olacağım
Sağol canımkolay gelsin
Sağol canısıKolay gelsin hamarat güzellik
Kolay gelsin ablacım neler yapacan bakımHayırlı günler yarın misafirim var.Kayınvalidem, eltim ve görümcemi yemeğe çağırdım.Hazırlık yapıyorum.Ben ara ara buralarda olacağım
Ne olmuş ki cantanemeC A N O geçmiş olsun
Bizim bu sefer yöresel takılacağız:)Kolay gelsin ablacım neler yapacan bakım
Evet göreceksiniz:)Birde herkesin yaptığı tarifi göreceğiz dimi ramazan yarışması gibi olmayacak değil mi
Parmağını kesmiş:)Ne olmuş ki cantaneme
Oo ellerine sağlık ablakiraz yaprağı sarmasini merak ettim hiç yemedimBizim bu sefer yöresel takılacağız:)
Kiraz yaprağı sarması
Etli kuru dolma
Ispanaklı pide
Şöbiyet
Kim o tiramisumu çalan
Çene calacagina nevo ya yazsaydın yaAklıma tek gelen tiramisu
Bizim yöresel yemeğimiz canım:)Oo ellerine sağlık ablakiraz yaprağı sarmasini merak ettim hiç yemedim☺
Sağol canısı
Kiraz yaprağını nasıl muhafaza ediyorsunuz bizimkilerin kiralıklar i var hiç aklıma gelmedi yaprak toplamak :))Bizim bu sefer yöresel takılacağız:)
Kiraz yaprağı sarması
Etli kuru dolma
Ispanaklı pide
Şöbiyet
Asma yaprağı gibi salamura yapıyoruz yada taze olarak derin dondurucuya koyarız.Kiraz yaprağını nasıl muhafaza ediyorsunuz bizimkilerin kiralıklar i var hiç aklıma gelmedi yaprak toplamak :))
Oy oyyBizim bu sefer yöresel takılacağız:)
Kiraz yaprağı sarması
Etli kuru dolma
Ispanaklı pide
Şöbiyet