• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Rahat battı bana galiba 😂😂😂
1 yıldır rahata ermiştim ki,rahatyaşamak bana göre değil😂
Canancim çok geçmiş olsun aynı zamanda acil şifalar dilerim. Kendini toparla iyice değerlerin düzelsin. Bu şekilde olması hayirliymis demek ki. Allah çocuklarına sağlık , ömür versin . :KK68:

Ben katılmayacagım canım. Zaten tarifler kapılmıştır. :)
Dün elimi kestim, bu hafta beni es geçin :)

Çok geçmiş olsun canım 😔

Gelir gelmez konu açanlar,emojileri bulanlar,çoklu alıntı yapmayı hemen çözenler var,bu da onlardandir :KK70:

Ben 2-3 ay çoklu alıntı ne onu bilmiyordum alıntı yapıp hepsini kopyalayıp öyle biriktiriyordum , birde diyet gruplarindaydim dusunun ,hey gidi hey bundan 5 sene evveli :KK53:

Günaydınlar herkese :KK75:
Yasmincim daha önce seninle tanıştık mi niye bilmiyorum sanki taniyormuşum gibi bir his var içimde. Nick değişikliği yoksa benim hafızada da bir aksaklık olabilir. Hiçbiri değilse tanışalım o zaman. Pek sevimli, sıcak bir hatuna benziyorsun. Ben Meryem. 51 yaşındayım sevebilecegin bir abla olabilirim bak. Bence tanişmalisin :KK68: :dua: :dua:

alınmış yaaa bende başka labneli tarif hiç denemedim en iyi olduğum o tarifti hayırlısı artık :KK51:

Pogacalardan tutta tatlısına, tuzlusuna, sebze rulolarına, pizzalara kadar yakışıyor :KK45:
Yaraticida olabilir tarif üretebilirsin :KK68:

Yasmincim daha önce seninle tanıştık mi niye bilmiyorum sanki taniyormuşum gibi bir his var içimde. Nick değişikliği yoksa benim hafızada da bir aksaklık olabilir. Hiçbiri değilse tanışalım o zaman. Pek sevimli, sıcak bir hatuna benziyorsun. Ben Meryem. 51 yaşındayım sevebilecegin bir abla olabilirim bak. Bence tanişmalisin :KK68: :dua: :dua:
Eneeem sen ablaymissinya🤗 ay abla ya ben seni biriyle karıştırdım😁

Pogacalardan tutta tatlısına, tuzlusuna, sebze rulolarına, pizzalara kadar yakışıyor :KK45:
Yaraticida olabilir tarif üretebilirsin :KK68:
Hiç denemedim ama daha önce pek iddialı değilim o yüzden 😍😍 artık başka yarışmalara 🥰

Eneeem sen ablaymissinya🤗 ay abla ya ben seni biriyle karıştırdım😁
Bayağı oldu nick değişikliği meryemozcan ' dim eskiden ama... :confused: canım kimle karıştırdın. Diyet takimimda beni 25.5 yaşında biliyorlar yani öyle kabul ettiler. Geceleri saymayi bıraktım mavipericim. Böylesi daha güzel. :KK76:Arizona' dan hatırlamıyor musun beni...anamın en folik asitli zamanında yaptığı bir kertenkelesiyim. :KK48:

Bayağı oldu nick değişikliği meryemozcan ' dim eskiden ama... :confused: canım kimle karıştırdın. Diyet takimimda beni 25.5 yaşında biliyorlar yani öyle kabul ettiler. Geceleri saymayi bıraktım mavipericim. Böylesi daha güzel. :KK76:
Abla ben seni burdan biliyorum ama dün elalis diye biri vardı da ondan sanki o yazmış gibi geldi 😁, yas sadece bir sayı abla icin yaş almasın o önemli:KK19::KK60:

Abla ben seni burdan biliyorum ama dün elalis diye biri vardı da ondan sanki o yazmış gibi geldi 😁, yas sadece bir sayı abla icin yaş almasın o önemli:KK19::KK60:
Ela ile Elhan karisabiliyor tatlım...o kadar çok mesaj okuyor ve yazıyoruz ki beyin bu hıza yetişemiyor. Yukarıdaki sana yazdığım mesaja ekleme yaptım beni hatirlayasin diye ama alintilamissin o esnada okumadın sanırım. Brunelli cici annemin sayfasından da tanisikligimiz var seninle.
Yaşimla alakam yok gerçekten. İyiyim böyle avantajliyim da bol tecrübeler oluyor fazladan. :cool:

Ela ile Elhan karisabiliyor tatlım...o kadar çok mesaj okuyor ve yazıyoruz ki beyin bu hıza yetişemiyor. Yukarıdaki sana yazdığım mesaja ekleme yaptım beni hatirlayasin diye ama alintilamissin o esnada okumadın sanırım. Brunelli cici annemin sayfasından da tanisikligimiz var seninle.
Yaşimla alakam yok gerçekten. İyiyim böyle avantajliyim da bol tecrübeler oluyor fazladan. :cool:
Şimdi okudum hatırladım abla 😉 tabiki abla her yaşın kendine has güzelliği ve getirileri var dediğin gibi tecrübeleri var. Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin ,valla varya görmedim ama bizden çıtır oldugunuzdan şüphem yok🥰 .neguzel çocukla bile çocuk olabilmeli insan maşallah 😘ben bazen kendimi yaşım gibi hissetmiyorum 🥵

Çok geçmiş olsun canım 😔

Ben 2-3 ay çoklu alıntı ne onu bilmiyordum alıntı yapıp hepsini kopyalayıp öyle biriktiriyordum , birde diyet gruplarindaydim dusunun ,hey gidi hey bundan 5 sene evveli :KK53:
Bunlar ana karnında öğrenen bebe gibi,profesyonel oluyolla hemen 😂

alınmış yaaa bende başka labneli tarif hiç denemedim en iyi olduğum o tarifti hayırlısı artık :KK51:
Hayırlısı canım :)
Çok geçmiş olsun canım 😔

Sagol canım ❤️ :)

Hayır neden bi insan nevrestee kazenn alır ki :KK70: belli yani kim oldukları :KK70:
Ben üye olduğumda kim neyin nesi bilmiyordum mune yi patron sanıyordum kazen erkek dediler ben şok :eek:

Ablam sen ne kadar tatlısın😍

Back