• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Benimkide kim aldı derdi herhalde tam takım 😍
Ben ilk kazandığım yarışmada baktım önde gidiyorum, hemen söyledim eşime, yarışmaya katıldım diye 🤣🤣 Önden alıştırdım 🤣🤣

Sonradan kendi katılmayacak mısın diye sordu her ay :KK70:

Ben ilk kazandığım yarışmada baktım önde gidiyorum, hemen söyledim eşime, yarışmaya katıldım diye 🤣🤣 Önden alıştırdım 🤣🤣

Eşi burayı öğrenirse takip etmeye başlar ondan çekiniyor galiba:)

Benimki biliyordu katildigimi ama hep düzmece olduğunu düşünüyordu yarışmanın hediye falan gelmez kandırıyorlar sizi diyordu 😂😂

Evet evet inandı:KK70:
Abla oylama c.tesi mi Pazar mi ben anlamadım
Cumartesi gece başlarız canım her zaman olduğu gibi:)Yada Cumartesi diğer kategori başlar bunun oylamaya geçeriz:)

Düzmece olsa ne olacaktı ki, evinde pişirip evinde yiyorsun :KK70:

Demek eşinden gizli konuları var :KK70:
O yüzden karismiyordu zaten katilma ma ama inanmiyordu önceki kazananları falan gosteriyordum onlar fake hesap diyor 😂

Değil mi ya bize ikram etmiyorlar:KK70:
Aynen gizli:)
Sen ettin mi o kuru dolmalardan :110:

Düşün kaç aydır yapacağım, yapamadım. Geçen ay teyzem canının istediği bir şey var mı diye sordu, ona dedimde gününde bana yapmış, tencereyi evime yolladı:KK70:

Artık teyzoşlarım ve annem besliyor beni:KK70: