- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Benimkide kim aldı derdi herhalde tam takımO kadar hediyeyi araya kaynattı ben beceremezdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkide kim aldı derdi herhalde tam takımO kadar hediyeyi araya kaynattı ben beceremezdim
Biliyorum kiiiiiiiYok yok yerinde duruyorlar
Aynen kesin anlardı:)Benimkide kim aldı derdi herhalde tam takım
İlk ben panik olurum merak etmeBiliyorum kiiiiiii
Ben ilk kazandığım yarışmada baktım önde gidiyorum, hemen söyledim eşime, yarışmaya katıldım diye Önden alıştırdımBenimkide kim aldı derdi herhalde tam takım
Eşi burayı öğrenirse takip etmeye başlar ondan çekiniyor galiba:)Ben ilk kazandığım yarışmada baktım önde gidiyorum, hemen söyledim eşime, yarışmaya katıldım diye Önden alıştırdım
Sonradan kendi katılmayacak mısın diye sordu her ay
Benimki biliyordu katildigimi ama hep düzmece olduğunu düşünüyordu yarışmanın hediye falan gelmez kandırıyorlar sizi diyorduBen ilk kazandığım yarışmada baktım önde gidiyorum, hemen söyledim eşime, yarışmaya katıldım diye Önden alıştırdım
Sonradan kendi katılmayacak mısın diye sordu her ay
Ondan hediyede aksilik oldu bir sürü uğraştıBenimki biliyordu katildigimi ama hep düzmece olduğunu düşünüyordu yarışmanın hediye falan gelmez kandırıyorlar sizi diyordu
Valla beni deli ediyor bu ara net sürekli çekmiyor trcl bideİlk ben panik olurum merak etme
Aynen kargocularla kavga etmesin diye en son ben gittimOndan hediyede aksilik oldu bir sürü uğraştı
İyice inanmıştırAynen kargocularla kavga etmesin diye en son ben gittim
Düzmece olsa ne olacaktı ki, evinde pişirip evinde yiyorsunBenimki biliyordu katildigimi ama hep düzmece olduğunu düşünüyordu yarışmanın hediye falan gelmez kandırıyorlar sizi diyordu
Demek eşinden gizli konuları varEşi burayı öğrenirse takip etmeye başlar ondan çekiniyor galiba:)
Değil mi ya bize ikram etmiyorlarDüzmece olsa ne olacaktı ki, evinde pişirip evinde yiyorsun
Demek eşinden gizli konuları var
Evet evet inandıİyice inanmıştır
Cumartesi gece başlarız canım her zaman olduğu gibi:)Yada Cumartesi diğer kategori başlar bunun oylamaya geçeriz:)Evet evet inandı
Abla oylama c.tesi mi Pazar mi ben anlamadım
O yüzden karismiyordu zaten katilma ma ama inanmiyordu önceki kazananları falan gosteriyordum onlar fake hesap diyorDüzmece olsa ne olacaktı ki, evinde pişirip evinde yiyorsun
Demek eşinden gizli konuları var
Yazıda pazar yaziyor.altta 8 i yazıyor ondan sordumCumartesi gece başlarız canım her zaman olduğu gibi:)Yada Cumartesi diğer kategori başlar bunun oylamaya geçeriz:)
7 yıl bitti:)O kadar yıl fake hesaplar olur muO yüzden karismiyordu zaten katilma ma ama inanmiyordu önceki kazananları falan gosteriyordum onlar fake hesap diyor
Ya oraya Cumartesiyi Pazara bağlayan gece yazamıyacağım için öyle yazdımYazıda pazar yaziyor.altta 8 i yazıyor ondan sordum
Sen ettin mi o kuru dolmalardanDeğil mi ya bize ikram etmiyorlar
Aynen gizli:)