- 24 Eylül 2018
- 98.360
- 294.752
- 698
Tutmuş 24 saat modemi kapatmamışGörmediğin neti olmuş tutmuş
Film üstüne film sabahlar olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tutmuş 24 saat modemi kapatmamışGörmediğin neti olmuş tutmuş
Film üstüne film sabahlar olmasın
Canım merhaba nasılsınMinik Duduklu Tencere
İşten yeni geldim, gün boyunca sadece 1 adet elma yedim. Senin bu yaptığın bana reva mıdır?
Gözleme istiyorum
Şükür canım, eve geldim ve halâ ne kemirsem diye düşünüyorumCanım merhaba nasılsın
Yemek yok mu:)Şükür canım, eve geldim ve halâ ne kemirsem diye düşünüyorum
sen nasılsın ❤
Bana özel yok malesef, dün yapmaya fırsatım olmadı.Yemek yok mu:)
İyiyim canım çok şükür
Bari kendine çorba falan yap canımBana özel yok malesef, dün yapmaya fırsatım olmadı.
Artık sıfır tuz durumundayım Nevoşum. Kendime özel yemek yapmak zorundayım, tansiyon sebebi ile
Tuzsuz ekmek ve tuzsuz peynirli domatesli tost yapıyorum şimdi canımBari kendine çorba falan yap canım
İyi hadi afiyet olsunTuzsuz ekmek ve tuzsuz peynirli domatesli tost yapıyorum şimdi canım
Yarına Allah kerim artık
Valla komşum olaydın tabağın olmasına gerek yok koyardım sana daMinik Duduklu Tencere
İşten yeni geldim, gün boyunca sadece 1 adet elma yedim. Senin bu yaptığın bana reva mıdır?
Gözleme istiyorum
Sağolasın canım benimİyi hadi afiyet olsun
İşler nasıl çok mu yoğunsun:)Sağolasın canım benim ❤
Alacağım olsun canımValla komşum olaydın tabağın olmasına gerek yok koyardım sana da
Biz buradayızOldu mi simdi tarif açıldı içerden hadi diyorlar
WC yi işgal ettin gene dimiOldu mi simdi tarif açıldı içerden hadi diyorlar
Biz buradayız
Senin tarifteki resimler silinmiş sen mi sildin
Akşam mesaim yok bu hafta, onun haricinde yoğunluk devam ediyor canım. Evim beni unuttu diyebilirimİşler nasıl çok mu yoğunsun:)
Çok yoruluyorsundur.Her şey yolunda mı hayat nasıl gidiyor:)Akşam mesaim yok bu hafta, onun haricinde yoğunluk devam ediyor canım. Evim beni unuttu diyebilirim