- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Olmadığını kargocular çok net anlattı7 yıl bitti:)O kadar yıl fake hesaplar olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmadığını kargocular çok net anlattı7 yıl bitti:)O kadar yıl fake hesaplar olur mu
İyi mademOlmadığını kargocular çok net anlattı
Ya oraya Cumartesiyi Pazara bağlayan gece yazamıyacağım için öyle yazdım
Ya oraya Cumartesiyi Pazara bağlayan gece yazamıyacağım için öyle yazdım
Cumartesi Kazen yeni kategoriyi aç der:)Oylama başlasın der ben orayı güncellerim:)İlk haftaya göre diğerlerini ayarlarız:)
İkis aynı anda olacak yani hadi bir ip ucu ver Yeni kategori ne olakiCumartesi Kazen yeni kategoriyi aç der:)Oylama başlasın der ben orayı güncellerim:)İlk haftaya göre diğerlerini ayarlarız:)
Bilmiyorum ki:)Pınar bildirecek:)İkis aynı anda olacak yani hadi bir ip ucu ver Yeni kategori ne olaki
Meleğim geçmiş olsun. Bütün mesajları okuyamıyorum takımla beraber iki yüzü geçiyor. Biraz önce denk geldim mesajlara. İnşallah ciddi bir rahatsızlığın yoktur. Allah şifa versin. Yapabileceğimiz bir şey var mı?Bugün daha iyiyim şükür abla :)).
Başın sağ olsun yasmincim. Allah ailenize sabır versin.Çok şükür her şey yolunda sağlığım hariç
Bütün sıkıntılarımı atlattım şükür, fakat tansiyon patlak verdi son 15-20 günden beri. Pazartesi hastaneye gittim ve esansiyel hipertansiyon tanısı kondu. Yaşımdan dolayı dr ilaç önermedi, tuzsuz diyet verdi, 3 gündür bir dün hariç yükselme olmadı. Dünde eniştemin vefat haberini alınca azıcık oynadı, iyiyim yani.
WC’den mi giriş yapıyor
Minik, sen yarışma kazanmamış mıydın? Hediyeni nasıl aldın?
Depremlerde n dolayı abla şükür halimize bin şükür Allah raiz olsun :))Meleğim geçmiş olsun. Bütün mesajları okuyamıyorum takımla beraber iki yüzü geçiyor. Biraz önce denk geldim mesajlara. İnşallah ciddi bir rahatsızlığın yoktur. Allah şifa versin. Yapabileceğimiz bir şey var mı?
Eşim geçen diyorki karaca onun den geçerken alacaggin bişey var mı diyoe tencere bak tabak bak ahhh ahhh dedim içimden
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Başınız sağ olsunÇok şükür her şey yolunda sağlığım hariç
Bütün sıkıntılarımı atlattım şükür, fakat tansiyon patlak verdi son 15-20 günden beri. Pazartesi hastaneye gittim ve esansiyel hipertansiyon tanısı kondu. Yaşımdan dolayı dr ilaç önermedi, tuzsuz diyet verdi, 3 gündür bir dün hariç yükselme olmadı. Dünde eniştemin vefat haberini alınca azıcık oynadı, iyiyim yani.
Sağolasın ablamBaşın sağ olsun yasmincim. Allah ailenize sabır versin.
Evet
Hediyeler inanılmaz bir şekilde eşim yokken geldi
Dondum kaldım çocuklar bahcedeydi eve çıktılar ne geldi diye komşunun Muş o açamam deyip yolladim
Caydanligim orta yerde ama eşim farketmedi kutusu ile en yüksekte duruyor
Kahvaltı seti mi sakladım hala orda duruyor bişey de demedim kullanmiyorim da kaldı öyle
Sağolasın canımÇok geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Başınız sağ olsun
Başın sağolsun yasmin görmemiştim vefat edeninizim olduğu nuSağolasın ablam ❤
Günaydın canımGünaydın. Hayırlı Cumalar ♥❤♥
Sana da gunaydin canım❤Nasılsın ?Günaydın canım ♥