Geçmiş olsun canımAllah iyilik versin ablamŞükür abla az boğaz ağrısı var onun harici iyiyim bende,
Sağol ablacımGeçmiş olsun canım
Allah iyilik versin :))Çok şükür kuzum bende iyi sayılırım:)
nasılsınHelloğ
Dün gece çok korktum ben deprem oluyor mu diye sürekli güncelledim sayfayı kapı pencere ses gelince meğer rüzgar varmış farkına varınca uyudum
Hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar
Burdada fırtına vardı çok aynı yağışlıAllah iyilik versin :))
nasılsın
Dün gece çok korktum ben deprem oluyor mu diye sürekli güncelledim sayfayı kapı pencere ses gelince meğer rüzgar varmış farkına varınca uyudum
Bugün de uçtu ortalik burda
Daha yeni öğrendim çiğ da ikinci bir facia yaşanmış ...
O kadar mutsuzum ki bu ara herşey üst üste geliyor
Üzülecek o kadar çok şey var ki dünyada
Rabbim 2020 çok kötü başladı inşallah bundan sonra yeşerir umutlar
Evet yağıyor cuma kar yağışı gösteriyor bakalım neler olacakBurdada fırtına vardı çok aynı yağışlı
Bekliyoruz bakalım yağsın hayırla yağsın tüm kötülükler gitsinEvet yağıyor cuma kar yağışı gösteriyor bakalım neler olacak
Çik cık cık hiç ondan olur mu onları görünce günlerimiz açılıyor bizimİyi akşamlar bu arada
Başım ağrıyor ya
Yok canım kv mi gördüm diye değil
Aynen aynenÇik cık cık hiç ondan olur mu onları görünce günlerimiz açılıyor bizim
Gullerimiz yazmıştım günlerimiz olmuşAynen aynen
Ben anladım canı mGullerimiz yazmıştım günlerimiz olmuş
Geçmiş Olsun canımAllah iyilik versin ablamŞükür abla az boğaz ağrısı var onun harici iyiyim bende,
Kuzumm geçmiş olsun dikkat et kendineAllah iyilik versin ablamŞükür abla az boğaz ağrısı var onun harici iyiyim bende,
Yok bu sene kutlamayacsgim diyordum çünkü o benim için bişey yapmıyor her yıl kutlamayijca hani konfeti falan yok bu yıl ne oluioruz diyorBen anladım canı m
Kutladınız mı eşinin doğum gününü
Ama ben yine kıyamadım hediye vs almasamda kutladım yine de ben dayanamıyorum kutlamadanYok bu sene kutlamayacsgim diyordum çünkü o benim için bişey yapmıyor her yıl kutlamayijca hani konfeti falan yok bu yıl ne oluioruz diyor
Bende dedim ben bir kuru kutlamayı bile söylemekle buluyorum hiç sesini çıkartmadı
Ama yarın aklımda bir pasta yapmak anneme gidersem orda kutlarız zaten
Buyurun benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?