Benimde başım dönüyor,galiba uykusuzluktan...Bence seninde öyle canımAbla zaten hastalıklarım var belli başlı ama sanırım tansiyonum kötü bu ara sürekli baş dönmem var indim komşularla hoş beş ettik az daha iyiyim
Bir daha olursa seslenecekler bana
Hatta ben kafaya koydum arabada uyuyacaktik eşim sacmala dışarısı daha kötü dediçocukları zorla soktum eve
Bugün öğlen uyudum eşim geldikten sonra çocuğa kahvaltı koydum dedim az sen dur çocuğun başında uyumuş kalmışım o zaman duymadım zaten depremi kaç gündür uykusu zumBenimde başım dönüyor,galiba uykusuzluktan...Bence seninde öyle canım
İyi yapmışsın canım:)Fırsatın olunca uyu o zaman:)Bugün öğlen uyudum eşim geldikten sonra çocuğa kahvaltı koydum dedim az sen dur çocuğun başında uyumuş kalmışım o zaman duymadım zaten depremi kaç gündür uykusu zum
Kız benim Beğenilerimi elimden aldılarKiz kukrim sen beni begenmiir musun
Çok geçmiş olsun canımSokaktaydik abla şimdi girdik eve adam yok başımda 3 çocukla duramam sokakta
Komşularla oturduk oturduk herkes eli koynunda girdi mecbur
Kızım çok korkuyor hatta bu akşam da babasının cimdikler gibi yapışmış eşim şok ta gülüyordu sinirleri bozulmuşİyi yapmışsın canım:)Fırsatın olunca uyu o zaman:)
Çok sağol cantanem ses olsun diye TV yi açtım oturuyorum artık oğlum ne olur anne sen uyuma diyor zaten uyumuyorum kiÇok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım yine olmuşKızım çok korkuyor hatta bu akşam da babasının cimdikler gibi yapışmış eşim şok ta gülüyordu sinirleri bozulmuş
İnşallah geçecek tek temennimiz burda ilk depremden beri arabada yatanlar varGeçmiş olsun canım yine olmuş
Dursa artık ya
Havada soğuk yaİnşallah geçecek tek temennimiz burda ilk depremden beri arabada yatanlar var
Hatta kiragacta bir mesire yeri var mesire zamanı çadır kuruyor orda herkes
Şuan yine orda kalanlar varmış herkes panik halde :/
Geçecek canım inşaallahKızım çok korkuyor hatta bu akşam da babasının cimdikler gibi yapışmış eşim şok ta gülüyordu sinirleri bozulmuş
Yazın olsa dışarıda kalınır.Bizim bahçe var gider orada kalırız:)Ama şimdi imkansız.İnşallah geçecek tek temennimiz burda ilk depremden beri arabada yatanlar var
Hatta kiragacta bir mesire yeri var mesire zamanı çadır kuruyor orda herkes
Şuan yine orda kalanlar varmış herkes panik halde :/
İlk ciktigimda iyiymiş yine dedim sonra battaniye çıkarttımHavada soğuk ya
Önceden kışın olmuyordu sanki böyle depremler.
Yatamayiz bir kere içine kucuck araba annemde bizi yanlarina çağırıyor ama okul var işte :/Yazın olsa dışarıda kalınır.Bizim bahçe var gider orada kalırız:)Ama şimdi imkansız.
Amin inşallah abla yaGeçecek canım inşaallah
Kazasız belasız atlatacağız inşaalalh:)
Onu diyorum Allah korusun demin camı açtım fırtına var şuan felaket rüzgar ne olur bu havada düşünemiyorumİlk ciktigimda iyiymiş yine dedim sonra battaniye çıkarttım
Sonrada dedim Elazığ Malatya kar altındaydı ahhh neler yaşadılar
Çok şiddetliydi evet,cok geçmiş olsunVuhuu biz nasıl sallandık,gümmm diye bir sesle geldi
Çok kalabalıktık,annemdeydik.bütüm gece deprem konuşuldu,başım ağrıdı
Aynen okul varYatamayiz bir kere içine kucuck araba annemde bizi yanlarina çağırıyor ama okul var işte :/
Büyük oğlum çok korktu bugün de ben odada olmayınca kapıyı bir açtım herkes bana doğru geliyor içeri geçin diye bağırmışim ben :/Aynen okul var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?