Ne güzel ya kadere bakEvet var göstermeyi çok isterdim ama mümkün değil o fotolar annemdeannem bana hamile iken onun annesi ablam onun abisi birde onların bir akrabasi fotomuz var annemlerde bilek üstü etekler saçlar bele kadar
Olur ama iyi dusun sonra geri iade almamSenin kızı benim oğlana alalım ne dersin
Ne güzel ya kadere bak
Yok yok anasına benziyorsa bal gibidirOlur ama iyi dusun sonra geri iade almam
Beğenmedin mi
Nevreste kadere bak ne güzel deyince aklıma sizin bir sözünuz geldi bele veziyetin içine soxum muydu nasıl yazılıyordu tamOlur ama iyi dusun sonra geri iade almam
Yok ya oyle sizdeki kadar altin takilmiyo bizde.pirlanta takim bi de pirlanta nisan yuzuyu takiliyorKaç kilo altın alıyorlar peki
Pırlanta kaç karat bizim ülkede en az 2 bileziktir fix bana 5 takilmisti kaç gitti kim bilir de koluma beş tane takıldıYok ya oyle sizdeki kadar altin takilmiyo bizde.pirlanta takim bi de pirlanta nisan yuzuyu takiliyormisafirler de para takiyor zaten altin takilmiyor
Bide pırlantaYok ya oyle sizdeki kadar altin takilmiyo bizde.pirlanta takim bi de pirlanta nisan yuzuyu takiliyormisafirler de para takiyor zaten altin takilmiyor
Pırlanta takım derkenYok ya oyle sizdeki kadar altin takilmiyo bizde.pirlanta takim bi de pirlanta nisan yuzuyu takiliyormisafirler de para takiyor zaten altin takilmiyor
Babasina benziyorYok yok anasına benziyorsa bal gibidir
Bizim buranın Trabzon takımı gibi galibaPırlanta takım derken
Ver gitsin o zaman nevo baksın basının çaresineBabasina benziyor
Bildigin takimPırlanta takım derken
Aboooo kıskanç mı oğlumun başını yakmayalımBabasina benziyor
Pirlanta almayan da var tabi ama daha cok pirlanta aliniyorBide pırlanta
Pırlanta şart mıBildigin takimyuzuk,kupe,bilezik,kolye
Kız alacak ya dert olduPırlanta şart mı
Baktım çok değilmiş ya ben alırım gelinimeKız alacak ya dert oldu