Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yine iysin bnde 20de evlendim benim hep etrafimdaki azerbaycanlilar 16 17sinde evleniyo19 yasimda evlendimevlilikte bal varmis gibi
Gittim hadi çıkın
Annemler geldi bana esim sabahlamada cay iciyoruz:)Kimse kalmamış ben gelene kadarYa da saklanıyorlar
Bende yapıyorum yaAman çok fena:)Ben öyle çok yer batırdım halı,koltuk:)
Tuzağa düştün
Afiyet olsun canimAnnemler geldi bana esim sabahlamada cay iciyoruz:)
Kuzu icat yapıyorum icat kukrim Einstein oldum
Hoşgeldin canım bir şeylere daldım unuttum:)Kimse kalmamış ben gelene kadarYa da saklanıyorlar
Yazdım,görmedin Eltime cikmistim ,telefon aşağıdaydı:)Kolay gelsin kuzum.Kuzu icat yapıyorum icat kukrim Einstein oldum
Hoşbuldum canım, olsun takiliyorum herkese :))Hoşgeldin canım bir şeylere daldım unuttum:)
Görmedim kuzum Su sebili yapıyordum ama benimkindr bir yanlışlık oldu galiba durmadan akıyorYazdım,görmedin Eltime cikmistim ,telefon aşağıdaydı:)Kolay gelsin kuzum.
Fazla sebil olmuş seninkiGörmedim kuzum Su sebili yapıyordum ama benimkindr bir yanlışlık oldu galiba durmadan akıyor
Dere gibi çalıyor mübarekFazla sebil olmuş seninki
Sersefil bir sebilDere gibi çalıyor mübarek
Vazgeçtim ondan yüzyılın icadı olarak Pet şişeden kumbara yaptımSersefil bir sebil
Koptum yine dalgalanıyorum ben,yeni yeni sevdalanıyorum ben Einstein duysa mezarında takla atarVazgeçtim ondan yüzyılın icadı olarak Pet şişeden kumbara yaptım
Niye vazgeçtin:)Vazgeçtim ondan yüzyılın icadı olarak Pet şişeden kumbara yaptım
Çok yorgunum kafa yoramıyorum :)Niye vazgeçtin:)